reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja też poproszę o radę-ja tak troszkę clotrimazolem smaruję i nie swędzi ale nie wiem czy tak można:confused:
A głowa też Was tak boli?????
Widziałyście mojego glitera???
powiedzcie,że fajny:-p;-);-):-)
clotrimazol to przeciwgrzybicze to raczej bez wpływu na komary ;)

fajny gliter fajny :p mój troche za duzy mi wyszedl ale mi sie nie chce zmieniac moze jutro go zmniejsze hihi

Wszystkie mamy super gliterki:p Ja musiałam dać mały bo nie chcę przepychu sobie robić w sygnaturze a ważne, że go widać:)

No Cherie - nie pomijaj się:)

Ja też mówię, że mam mały jeszcze, chciałabym już większy niż mam:) Ale potem to pewnie będę prosiła by się ciutkę zmniejszył:D Choć kto wie;)

reklama
Czesc laseczki :)
NO i ja juz po chrzcinach alem zmeczonaaaaaa ,jak wycmokałam malenstwo ...ahhh ,oczywiscie najdałam sieeeeeeeee na maxa a co mi tam 1 kg w ta czy w tamta ahhaha :) Jutro wizyta kurde chyba dzisiaj nie znasne :) Juz sie nie moge doczekac ...dobrze ze z samego rana o 10 wchodze do gabinetu ,smiałam sie dzisiaj z rodzina ze jak sie poloze na usg tak nie wstane jak mi nie powie czy jajka czy pipka.KUrde niewiem czemu ale kazdy gada mi ze laske bede miala a ja wciaz przeczuwam ze chlopczyk no i ten sen z traba ahhaha :) Juz bym chciala wiedziec bo chce zaczac wyprawke kompetowac.

Skonczyl mi sie krem na rozstepy no i moj jak byl to pojechal do apteki szukac tego kremu ,obskoczyl wszystkie u nas w miasteczku i nie znalazl ale w kadym pani pelecała mu oliwke w zelu penaten wiec zakupil !!!
zaczelam sie smarowac i cooooo !!! Kurde mac zaczela mnie meczyc jakas wysypka taka rozowa kaszka jakby na brzuszku no i swedziiiiiiii ...masakra .Mam nadzieje ze to od tej oliwki tylko ze dziwne bo cycki dupe i uda tez smarowalam ta oliwa i nic ...a bzuch mam caly w wysypce ...
Ja oczywsice siadajac do kompa powtarzalam sobie "NIE SZUKAJ GLUPIA BABO NICZEGO W NECIE " ale jak to wytrzmac ...no i zaczelam szukac ....no i teraz zastanawiam sie czy to tylko wysypka czy moze cos z watroba itp ....dobrze ze jutro wizyta !!!! Smaruje sudocremem i jakos przechodzi choc nie shcodzi calkiem.

Do góry