reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja też poproszę o radę-ja tak troszkę clotrimazolem smaruję i nie swędzi ale nie wiem czy tak można:confused:
A głowa też Was tak boli?????
Widziałyście mojego glitera???
powiedzcie,że fajny:-p;-);-):-)
clotrimazol to przeciwgrzybicze to raczej bez wpływu na komary ;)

fajny gliter fajny :p mój troche za duzy mi wyszedl ale mi sie nie chce zmieniac moze jutro go zmniejsze hihi

Wszystkie mamy super gliterki:p Ja musiałam dać mały bo nie chcę przepychu sobie robić w sygnaturze a ważne, że go widać:)

No Cherie - nie pomijaj się:)

Ja też mówię, że mam mały jeszcze, chciałabym już większy niż mam:) Ale potem to pewnie będę prosiła by się ciutkę zmniejszył:D Choć kto wie;)

reklama
Czesc laseczki :)
NO i ja juz po chrzcinach alem zmeczonaaaaaa ,jak wycmokałam malenstwo ...ahhh ,oczywiscie najdałam sieeeeeeeee na maxa a co mi tam 1 kg w ta czy w tamta ahhaha :) Jutro wizyta kurde chyba dzisiaj nie znasne :) Juz sie nie moge doczekac ...dobrze ze z samego rana o 10 wchodze do gabinetu ,smiałam sie dzisiaj z rodzina ze jak sie poloze na usg tak nie wstane jak mi nie powie czy jajka czy pipka.KUrde niewiem czemu ale kazdy gada mi ze laske bede miala a ja wciaz przeczuwam ze chlopczyk no i ten sen z traba ahhaha :) Juz bym chciala wiedziec bo chce zaczac wyprawke kompetowac.

Skonczyl mi sie krem na rozstepy no i moj jak byl to pojechal do apteki szukac tego kremu ,obskoczyl wszystkie u nas w miasteczku i nie znalazl ale w kadym pani pelecała mu oliwke w zelu penaten wiec zakupil !!!
zaczelam sie smarowac i cooooo !!! Kurde mac zaczela mnie meczyc jakas wysypka taka rozowa kaszka jakby na brzuszku no i swedziiiiiiii ...masakra .Mam nadzieje ze to od tej oliwki tylko ze dziwne bo cycki dupe i uda tez smarowalam ta oliwa i nic ...a bzuch mam caly w wysypce ...
Ja oczywsice siadajac do kompa powtarzalam sobie "NIE SZUKAJ GLUPIA BABO NICZEGO W NECIE " ale jak to wytrzmac ...no i zaczelam szukac ....no i teraz zastanawiam sie czy to tylko wysypka czy moze cos z watroba itp ....dobrze ze jutro wizyta !!!! Smaruje sudocremem i jakos przechodzi choc nie shcodzi calkiem.

Do góry