reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dzięki:) Uwielbiam się nim chwalić, ale to normalne w naszym stanie:) Mi się każde ciążowe brzuszolki podobają, strasznie rozczulający widok;)

Macie coś skutecznego na pokąszenia komarów? Bo mnie cholerka weźmie zaraz. Swęęęędzi!
ja tez lubie sie swoim brzucholkiem chwalic, zreszta chyba wszytskie tutaj obecne lubią, ale Twoj jest taki słodki hihih wyjatkowo przypadł mi do gustu ;)

No mi tez by sie cos przydalo na pokaszena komarów. osttanio jak spalismy z moim B i trzymalismy sie za reke tak ze palce mielismy na przemian mój, jego, mój, jego... i co oczywiście taki komar byk ugryzł mnie w 3 palce a jego omijał haha, chyba jest jakis gruboskórny i se komar trabki nie chciał złamać

Dzięki:) Uwielbiam się nim chwalić, ale to normalne w naszym stanie:) Mi się każde ciążowe brzuszolki podobają, strasznie rozczulający widok;)

Macie coś skutecznego na pokąszenia komarów? Bo mnie cholerka weźmie zaraz. Swęęęędzi!

Ja też poproszę o radę-ja tak troszkę clotrimazolem smaruję i nie swędzi ale nie wiem czy tak można:confused:
A głowa też Was tak boli?????
Widziałyście mojego glitera???
powiedzcie,że fajny:-p;-);-):-)

No chłopina tak przy tym mocno mi obstaje, sama w sumie do końca przekonana nie jestem, niby ładne imie ale raczej dla dorosłego faceta a nie dziecka :szok:

reklama
Do góry