reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mi lekarz przepisał od razu augmentin 825+125 przez tydzień a później jeszcze na dwa tygodnie 625+125 czy jakoś tak:-)
i od tamtej pory urosept 3x2tabletki codziennie:tak:
i jest ok:-D
uuu to mialas taka ostra infekcje? ze taka duza dawka i tak długo? Ja to jestem panikara juz 4 razy sie do dentysty wybieralam zeba wyrwac, ale gin kazal mi brac wlasnie augmentin 625 , 2 dni przed i 2 dni po i sie balam i nie poszlam haha, ale przestał boleć tfu tfu. Mi to sie tak wydawalo ze mi sie cos rozkreca, a byl to 1 dzien prazed bardzo waznym egzaminem, a kieds czesto mialam takie infekcje i juz jestem wyczulona na pierwsze dyskretne objawy, a furagin 1 dzien i przechodzi oczywiscie trzeba troche pobrac to zeby nie bylo nawrotu

reklama
uuu to mialas taka ostra infekcje? ze taka duza dawka i tak długo? Ja to jestem panikara juz 4 razy sie do dentysty wybieralam zeba wyrwac, ale gin kazal mi brac wlasnie augmentin 625 , 2 dni przed i 2 dni po i sie balam i nie poszlam haha, ale przestał boleć tfu tfu. Mi to sie tak wydawalo ze mi sie cos rozkreca, a byl to 1 dzien prazed bardzo waznym egzaminem, a kieds czesto mialam takie infekcje i juz jestem wyczulona na pierwsze dyskretne objawy, a furagin 1 dzien i przechodzi oczywiscie trzeba troche pobrac to zeby nie bylo nawrotu

Mam kamienie w nerkach i jak się coś zacznie to na całego więc od razu dostaje dużą dawkę bo ból jest okropny:-(
dlatego tak zapobiegawczo urosept

nie mogę już patrzeć na te Wasze imionka-zaraz też sobie strzele:-D

Mam kamienie w nerkach i jak się coś zacznie to na całego więc od razu dostaje dużą dawkę bo ból jest okropny:-(
dlatego tak zapobiegawczo urosept

nie mogę już patrzeć na te Wasze imionka-zaraz też sobie strzele:-D
uuu to wspolczuje kamorków, przerabana sprawa, wlasnie teraz na praktykach na urologi sie naoglądałam jak tłuką te kamory

Ale z Was Laski - widziałam zdjęcia na wątku zamkniętym. Ja swoje też dałam, ale nie wiem czy słusznie:D Się jeszcze zastanowię;))

Czy któraś chodzi do ginekolog Sirko?

Możliwe,
Ale niemożliwe jest by mu do szpitala pozwolili wejśc jeśli tam nie pracuje.
no właśnie o to mi chodzi ;), no powinno tak naprawde byc tak ze powinien byc tam na oddziale osobny anestezjolog przydzielony, tak bylo wlasnie jak teraz bylam na praktykach na urologii, ale to była klinika. Przeciez skoro jest taka mozliwosc ze mozna sobie ulzyc w bolu biorąc to znieczulenie, to dlaczego nie mozna tego zrobic. No ale wiadomo skoro jest jeden anestezjolog na szpital to sie nie rozdwoi, bo on nie moze dac znieczulenia i sobie pojsc robic cos innego tylko musi byc przy pacjencie do konca zabiegu

reklama
Dzięki:) Uwielbiam się nim chwalić, ale to normalne w naszym stanie:) Mi się każde ciążowe brzuszolki podobają, strasznie rozczulający widok;)

Macie coś skutecznego na pokąszenia komarów? Bo mnie cholerka weźmie zaraz. Swęęęędzi!

Do góry