reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Widzę że dziś cisza w eterze na forum.... Ja cały dzień przesiedziałam w domu przez kolkę ale teraz jakoś trochę ustąpiła.
Georgina widzę że lubisz to piwko co ja....
NeSSi super że masz dostęp do znieczulenia ZZ, u mnie raczej jest odpłatne.
Czytałam ostatnio o tym rodzaju znieczulenia w gazecie, są plusy i minusy ale na pewno to jedno z bardziej bezpiecznych sposobów dla mamy i dzidzi, nie ma później problemu z karmieniem.

reklama
Do mnie rodzice wpadli, ale już pojechali:) Natalko więc wybacz za brak rozmówki:( Odczytałam Twoją wiadomość dopiero teraz:(
Marzka no smakuje mi to piwko, ale mam wyrzuty sumienia bo wczoraj je piłam i dziś też, ale przez wyrzuty wypiłam dziś tylko pół;P

Moja Mała wreszcie od wieczora kopie bo 2 dni jakaś cichawa była;-)

Ale Ci zazdroszczę.., u mnie nie dość że meegadrogo to mamy jeszcze jednego aestezjologa na cały szpital i podobno jest niemozliwością zeby wykonał znieczulenie bo ma ciągle operacje, zabiegi ,itp, tak więc albo poszukam innego anest. na własna ręke albo będę zmuszona zrezygnować z tego pomysłu...:(
nie wiem jak chcesz znalezc anestezjologa na wlasna reke? to raczej jest niemozliwe.

tunia, trzymam kciuki! wszystko się ułoży!
ja dziś cierpię... nie wiem, czy nie dopadła mnie jakaś infekcja dróg moczowych :-( póki co jem żurawinę i wit. c - we wtorek wizyta i usg, mam nadzieję, że mi się nie pogorszy.
a moja dzidzia dziś ułożona o dziwo po lewej stronie, aż mi ją wybuliło :-D

A nie wyjechała gdzieś? Jest okres wyjazdów to bardzo możliwe.
Ja mam problemy z siusianiem, ale dlatego, że Mała leży mi na pęcherzu. Tak się domyślam bo tam kopała i tam ją czuję.

tunia, trzymam kciuki! wszystko się ułoży!
ja dziś cierpię... nie wiem, czy nie dopadła mnie jakaś infekcja dróg moczowych :-( póki co jem żurawinę i wit. c - we wtorek wizyta i usg, mam nadzieję, że mi się nie pogorszy.
a moja dzidzia dziś ułożona o dziwo po lewej stronie, aż mi ją wybuliło :-D
uu współczuje ja tez mialam raz cos z pecherzem czy cewką i gin mi kazal brac furagin i wit C, ale na szczescie na razie spokój
wybuliło hihi fajnie powiedziane

uu współczuje ja tez mialam raz cos z pecherzem czy cewką i gin mi kazal brac furagin i wit C, ale na szczescie na razie spokój
wybuliło hihi fajnie powiedziane

Mi lekarz przepisał od razu augmentin 825+125 przez tydzień a później jeszcze na dwa tygodnie 625+125 czy jakoś tak:-)
i od tamtej pory urosept 3x2tabletki codziennie:tak:
i jest ok:-D

Do mnie rodzice wpadli, ale już pojechali:) Natalko więc wybacz za brak rozmówki:( Odczytałam Twoją wiadomość dopiero teraz:(
Marzka no smakuje mi to piwko, ale mam wyrzuty sumienia bo wczoraj je piłam i dziś też, ale przez wyrzuty wypiłam dziś tylko pół;P

Moja Mała wreszcie od wieczora kopie bo 2 dni jakaś cichawa była;-)

Ty już mnie nie kochasz:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

moje małe to kopie mnie aż powyżej pępka:szok:

reklama
Oj Natalko jasne, że Cię kocham:D:D
Mnie Mała też kopała ponad pępkiem, ale w południe a wieczorem już wylądowała w podbrzuszu:p

Do góry