reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Tunia współczuje i rozumiem.POprzednio to samo miałam:-( teraz zresztą tez mam wpisane w karcie ze poronienie zagrażające:-( no ale chodzić mogę.
Na szczęście już mamy z górki,już bliżej końca niż dalej....

A my na wakacjach jesteśmy,fajnie jest,odpoczywamy... oczywiście lightowo:tak: bo chodzić za dużo nie mogę.

NO u nas imię na dzień dzisiejszy wybrane-będzie Piotruś:-)

reklama
Tunia - kurcze slonce trzymam kciuki za Was laseczki.Zobaczysz wszsytko jakos sie pouklada i w grudniu bedziesz juz tulic swoja corecze do piersi.Wytrwalosci zycze :) jestesmy z Toba :)

A ja zbieram sie powoli na chrzciny bratanicy :).. Sie najem zas rarytasow hahahah :)

Tunia - kurcze slonce trzymam kciuki za Was laseczki.Zobaczysz wszsytko jakos sie pouklada i w grudniu bedziesz juz tulic swoja corecze do piersi.Wytrwalosci zycze :) jestesmy z Toba :)

A ja zbieram sie powoli na chrzciny bratanicy :).. Sie najem zas rarytasow hahahah :)

szczesciara :) poszlabym na imprezke :)

a ja moze meza wyciagne wieczorem do wisły na zakonczenie tygodnia kultury beskidzkiej :) ale by bylo fajowo :D

TUNIA trudne i ciezkie chwile masz teraz ale musisz wierzyc ze tym razem za kilka tygodni bedzie juz super,ze nie bedziesz musiala przez cala ciaze lezec.Wiem ze jest ciezko bo kazdy gdzies tam wyskakuje a ty niestety nie masz takiej mozliwosci ale dzidzia wszystko potem wynagrodzi;-)trzymaj sie i wrazaj szybko do zdrowia.

A ja czekam na gosci,mieli juz byc ale jakos nie moga sie zebrac w kupe,jutro wylatuja wiec musza zapakowac walizki bo wieczorem jada juz do kuzyna ktory ich bedzie odwozil do Katowic.Mamy teraz ostatnie chwile pobycia razem.

kazda tak chyba ma ze jakies imie sie jej zle kojarzy i nigdy by tak dzieciaczka nie nazwała :)

uuuu cos naszych ginów dopadaja choroby ;)

Tribiotic składa sie z 3 antybiotyków i jak sprawdziłam:
1) bacytracyna - nie stosowac w ciazy i w czasie karmienia
2) neomycyna - kategoria C leków - tylko w razie koniecznosci
3) polimyksyna B - nie sprawdzono w ciazy
czyli reasumując raczej sie tym smarowac nie nalezy

ja w swoim suwaku mam wg usg, a wg OM patrze na Twój :p

ha ja tez sie na wtorek na pazurki umowilam na 16.30 ;)

Marta u mnie te imiona odpadają bo jedna szwagierka ma Misia a druga Marcinka i Monisię:-)

Tak w ogóle to witam się! wreszcie mam internet-myślałam,że cholery wczoraj i dzisiaj dostanę ale jest nareszcie:tak:
Ja połówkowe już miałam a teraz na 3d 22.08:-)

Cześć,
Tunia domyślam sie że przy Rozalce trudno ci będzie leżeć, przy pierwszej ciąży nie ma tylu obowiązków bo w sumie to trzeba się zając sobą i domem...
Mnie moja kolka jeszcze męczy, ale z mniejszym nasileniem i tylko przy zmianach pozycji z siedzącej na stojącą. Jutro zadzwonię do ginki to zapytam co to za cho... do tego jeszcze zaczynają dokuczać mi zaparcia.
maggie co do auta to mamy nadzieję je we wtorek zarejestrować.... kasy nie daliśmy choć gość robił jeszcze 2 podejścia. W końcu zrezygnował chyba.....
Michaś dziś bardzo aktywny rozpycha się bardzo...:-)

dobry wieczor!
padam na twarz. mialo byc juz wszystko ok i niestety. szpital zaliczony juz trzeci raz w tej ciazy, diagnoza zawsze ta sana poronienie zagrazajace. znowu 4xluteina, 4xnospa forte i bezwzgledne lezenie. jestem zalamana, myslalam ze tym razem mnie to ominie. w ciazy z Rozalka od 20 tyg fenoterol i lezenie w szpitalu nawet bez toalety przez dwa tygodnie, a pozniej raz w domu dwa razy w szpitalu i tak do konca ciazy.teraz tak bardzo chcialam byc na chodzie.wyprosilam przepustke, ale w razie najmniejszego skurczu do szpitala mam wracac. zmartwiona jestem bardzo, serce mi wali jak oszalale, poplakalam sie z tej bezsilnosci.

Tunia tak mi przykro wiem co to znaczy bo ja juz leze 2,5 miesiaca i dopiero od niedawna moge troche pochodzic. Jestesmy wszystkie z toba. A tak w ogole to powiedzieli ci co sie dzieje czy szyjka sie skraca czy co? Moze sie unormuje.

reklama
Do góry