reklama
ja taka obrzydliwa nie jestem, wiesz mnie w tamtym roku w Tunezji jak byłam uchlało cos na pustyni w okolicy skroni i tez mi si elalo cos z tego i paprało, piłam wapno i wtedy przyschło i sie zagoiło, takie musujace. to mozna pic w ciązy normalnie, to moze spróbujPewna nie jestem, wydaje mi się że coś mnie ugryzło. Bo troche poswędziało a potem zebrała się ropa i zrobił się rumień dookoła. No i w nocy musiałam to zatrzeć bo ropa się zaczęła lać. Generalnie teraz mam dziure w nodze, troche ropy się jeszcze zbiera ale nie jest już opuchnięte. Sorki za opis dokładny - ogólnie to bleeeee...
A ja dziś wieczorem od niepamiętnych czasów spotykam się z kumpelą i jedziemy sobie na Starówkę połazić. Tylko ona się boi że jej zasnę po drodze ale co tam
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
uff lasencje ... padam na dziobek !! uszylam juz drugi zaglowek do autka mojego mezczyzny i normalnie wymiekam ... taka popierdolka a tak mnie wymeczyla ... chyba z calym pokrowcem na siedzenie tak sie nie umordowalam jak z tym zaglowkiem!!
ps jak chcecie to wam pokaze moje dzielo
no ale moj maluszek chyb a sie obudzil jak mamusia skonczyla robote bo bulgocze mi w brzuszku ze hej ...
no ale moj maluszek chyb a sie obudzil jak mamusia skonczyla robote bo bulgocze mi w brzuszku ze hej ...
akozka
Misia Kosia 3.12.09
ja dzisiaj po mieście chwile pochodziłam, wróciłam do domu i co... znowu to samo - ból podbrzusza przy chodzeniu..nie wiem czy czasem znowu do szpitala lepiej nie jechać, bo jakby sie miało coś dzidzi stać to bym sobie tego nie wybaczyła nigdy.,.. wyszłam we wtorek, i codziennie czasem coś tam bolało, ale dzisiaj to nie mogłam na piętro do pokoju wejść po schodach :/ ehh.. no ale małe kopie, wierci sie tam, to chyba wszystko okej :]
Hej, tak na szybko Ci odpowiem - byłam z takim samym bólem u położnej w zeszłym tygodniu i powiedziała, że to jest normalne. Po prostu trzeba odpoczywać i nie łazić za bardzo. To ponoć macica trenuje i tak już będzie dopóki się nie przygotuje do porodu. Męczące, ale nie zagraża Maleństwu. Tyle usłyszałam ja :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
[QUOTE
Dawaj Mea! Jestem ciekawa co tam wykombinowałaś [/QUOTE]
Picasa Web Albums - Monika
sama to szylam ... a teraz czeka mnie drugi taki sam na siedzenie pasazera ... dzis robilam tylko zaglowki ...
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
Dawaj Mea! Jestem ciekawa co tam wykombinowałaś
sama to szylam ... a teraz czeka mnie drugi taki sam na siedzenie pasazera ... dzis robilam tylko zaglowki ...[/QUOTE]
no musze przyznać ze zdolna z ciebie bestia a to ty masz wykształcenie krawicekie :-)
kopciuszek2107
Fanka BB :)
ja dzisiaj po mieście chwile pochodziłam, wróciłam do domu i co... znowu to samo - ból podbrzusza przy chodzeniu..nie wiem czy czasem znowu do szpitala lepiej nie jechać, bo jakby sie miało coś dzidzi stać to bym sobie tego nie wybaczyła nigdy.,.. wyszłam we wtorek, i codziennie czasem coś tam bolało, ale dzisiaj to nie mogłam na piętro do pokoju wejść po schodach :/ ehh.. no ale małe kopie, wierci sie tam, to chyba wszystko okej :]
Ja zrobilabym tak samo jak radza dziewczyny,jak nie przejdzie do jutra to poszlabym jednak sprawdzic czy wszystko jest ok.Teraz po takiej diagnozie tym bardziej.Lez jak najwiecej i sie nie przemeczaj a napewno bedzie dobrze.Co do skracania szyjki to owszem lekarz ja mierzy za pomoca usg ale z tego co wiem to dopochwowego,moja bratowa miala ostatnio zmierzona i nawet zdjecie jej gin dał.
A jesli chodzi o wesele to wiem ze chcialabys pójsc i dotrzymac obietnicy ale jesli bedzie tak dalej to raczej bym odmówila,oczywiscie to jest tylko moja decyzja.Wiem ze mlodym w takiej sytuacji bedzie przykro ale powinni zrozumiec ale jak juz powiedzialam to moje zdanie.
MEA masz niezle zdolnosci;-)wiem bo pisze to krawcowaja kiedys tez szylam pokrowce samochodowe ale nie takie skórzane wiem ze jest trudniej.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no musze przyznać ze zdolna z ciebie bestia a to ty masz wykształcenie krawicekie :-)
gdzie tam te pokrowce to byl moj debiut tego kalibru ... wczesniej szylam pierdolki typu firanki czy zaslony ...