reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Lilijka - kochana nie mam pojecia co to moze byc ..hymm :baffled:.Lepiej aby obsluchał cie lekarz - dobrze ze sie niedlugo do niego wybierasz !
Co do wozkow ,opisz koniecznie wrazeniaaaaaaaaaaa

reklama
Pewna nie jestem, wydaje mi się że coś mnie ugryzło. Bo troche poswędziało a potem zebrała się ropa i zrobił się rumień dookoła. No i w nocy musiałam to zatrzeć bo ropa się zaczęła lać. Generalnie teraz mam dziure w nodze, troche ropy się jeszcze zbiera ale nie jest już opuchnięte. Sorki za opis dokładny - ogólnie to bleeeee...

A ja dziś wieczorem od niepamiętnych czasów spotykam się z kumpelą i jedziemy sobie na Starówkę połazić. Tylko ona się boi że jej zasnę po drodze ale co tam :-D:-D:-D
ja taka obrzydliwa nie jestem, wiesz mnie w tamtym roku w Tunezji jak byłam uchlało cos na pustyni w okolicy skroni i tez mi si elalo cos z tego i paprało, piłam wapno i wtedy przyschło i sie zagoiło, takie musujace. to mozna pic w ciązy normalnie, to moze spróbuj

uff lasencje ... padam na dziobek !! uszylam juz drugi zaglowek do autka mojego mezczyzny i normalnie wymiekam ... taka popierdolka a tak mnie wymeczyla ... chyba z calym pokrowcem na siedzenie tak sie nie umordowalam jak z tym zaglowkiem!!
ps jak chcecie to wam pokaze moje dzielo :)

no ale moj maluszek chyb a sie obudzil jak mamusia skonczyla robote bo bulgocze mi w brzuszku ze hej ...

ja dzisiaj po mieście chwile pochodziłam, wróciłam do domu i co... znowu to samo - ból podbrzusza przy chodzeniu..nie wiem czy czasem znowu do szpitala lepiej nie jechać, bo jakby sie miało coś dzidzi stać to bym sobie tego nie wybaczyła nigdy.,.. wyszłam we wtorek, i codziennie czasem coś tam bolało, ale dzisiaj to nie mogłam na piętro do pokoju wejść po schodach :/ ehh.. no ale małe kopie, wierci sie tam, to chyba wszystko okej :]

Hej, tak na szybko Ci odpowiem - byłam z takim samym bólem u położnej w zeszłym tygodniu i powiedziała, że to jest normalne. Po prostu trzeba odpoczywać i nie łazić za bardzo. To ponoć macica trenuje i tak już będzie dopóki się nie przygotuje do porodu. Męczące, ale nie zagraża Maleństwu. Tyle usłyszałam ja :-)

ja dzisiaj po mieście chwile pochodziłam, wróciłam do domu i co... znowu to samo - ból podbrzusza przy chodzeniu..nie wiem czy czasem znowu do szpitala lepiej nie jechać, bo jakby sie miało coś dzidzi stać to bym sobie tego nie wybaczyła nigdy.,.. wyszłam we wtorek, i codziennie czasem coś tam bolało, ale dzisiaj to nie mogłam na piętro do pokoju wejść po schodach :/ ehh.. no ale małe kopie, wierci sie tam, to chyba wszystko okej :]

Ja zrobilabym tak samo jak radza dziewczyny,jak nie przejdzie do jutra to poszlabym jednak sprawdzic czy wszystko jest ok.Teraz po takiej diagnozie tym bardziej.Lez jak najwiecej i sie nie przemeczaj a napewno bedzie dobrze.Co do skracania szyjki to owszem lekarz ja mierzy za pomoca usg ale z tego co wiem to dopochwowego,moja bratowa miala ostatnio zmierzona i nawet zdjecie jej gin dał.
A jesli chodzi o wesele to wiem ze chcialabys pójsc i dotrzymac obietnicy ale jesli bedzie tak dalej to raczej bym odmówila,oczywiscie to jest tylko moja decyzja.Wiem ze mlodym w takiej sytuacji bedzie przykro ale powinni zrozumiec ale jak juz powiedzialam to moje zdanie.

MEA masz niezle zdolnosci;-)wiem bo pisze to krawcowa:-Dja kiedys tez szylam pokrowce samochodowe ale nie takie skórzane wiem ze jest trudniej.

reklama
Do góry