reklama
Mnie czasami tak boli a raczej ciagnie i wtedy wiem ze macica sie rozciaga.U mnie taki bol zazwyczaj przechodzi po jenym dniu. Jakby sie dluzej utrzymywal to bym sie zmartwila.Bo jak mi sie zaczela kosmowka odklejac to mnie bolala ok 3 dni i to byl dosc silny nie przerwany bol.Bolala nawet jak lezalam.Tak wiec zaoberwuj kiedy cie boli i czy czasami przechodzi a brałas Nospe?Cześć kobietki, coś tu dziś bardzo spokojnie. Czy któraś z was miała lub słyszała co może być przyczyną bólu w prawym boku a nawet bardziej w prawej pachwinie o charakterze kolki?
G
Georgina
Gość
Marzka taki ból jest normalny podobno;-)
nowamagdak
Fanka BB :)
ja dzisiaj po mieście chwile pochodziłam, wróciłam do domu i co... znowu to samo - ból podbrzusza przy chodzeniu..nie wiem czy czasem znowu do szpitala lepiej nie jechać, bo jakby sie miało coś dzidzi stać to bym sobie tego nie wybaczyła nigdy.,.. wyszłam we wtorek, i codziennie czasem coś tam bolało, ale dzisiaj to nie mogłam na piętro do pokoju wejść po schodach :/ ehh.. no ale małe kopie, wierci sie tam, to chyba wszystko okej :]
nowamagdak
aha, diagnozę ze szpitala mam "poronienie zagrażające" ...... dostałam 2xdziennie luteine pod język, 1x tra..coś tam /żelazo, takie "oczodające różowe piguły/, 2x aspargin, 1x jakieś tam witaminy i furagin na bakterie w moczu /hehe po tym sie sika na zielono także same piguły... jakoś poprawy nie widzę zbytnio, a od wtorku powinno chyba coś być lepiej..wizyte mam dopiero 21 sierpnia :/ chyba że we wtorek podjade na to usg 4d.
G
Georgina
Gość
Kochana oszczędzaj się więc..;* Będzie dobrze;*
Hymm powiem tak ,skretne koła lepiej aby byly blokowane ,wiem z wlasnego doswidczenia ile sie wymeczylam na sniegu z takimi kołkami - w mojej spacerowce sie nie blokowaly bleeeeeeeeewszystkie skretne kola mala blokady !!
Dziewczyny co do tego vulcano znalazlam takie o to opinie =/ Ciekawe jak jest naprawde ?? =/
Re: Wózki Bebetto VULCANO - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Re: Wózki Bebetto VULCANO - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
nowamagdak
na suwaku pisze że dziecko waży 200gram, hehe moje waży 348 gram, tłuścioszek jakiś
aha, diagnozę ze szpitala mam "poronienie zagrażające" ...... dostałam 2xdziennie luteine pod język, 1x tra..coś tam /żelazo, takie "oczodające różowe piguły/, 2x aspargin, 1x jakieś tam witaminy i furagin na bakterie w moczu /hehe po tym sie sika na zielono także same piguły... jakoś poprawy nie widzę zbytnio, a od wtorku powinno chyba coś być lepiej..wizyte mam dopiero 21 sierpnia :/ chyba że we wtorek podjade na to usg 4d.
Wiesz co ja na twoim miejscu jakby mi nie przeszlo to bym podjechala do spitala z tego co pamietam to ci sie szyjka skracala nie?\wiec to jest niebezpieczne i lepiej sprawdzic. Wcale duzo tych lekow nie dostalas ja bralam 2*2 duphaston(prawie to samo co luteina)i raz w tyg.Kaprogest to tez progesteron ale w zastrzyku i troche silniejszy do tego nospa 3*2.A ty bierzesz nospe? Bierz jak cie boli
reklama
nowamagdak
Wiesz co ja na twoim miejscu jakby mi nie przeszlo to bym podjechala do spitala z tego co pamietam to ci sie szyjka skracala nie?\wiec to jest niebezpieczne i lepiej sprawdzic. Wcale duzo tych lekow nie dostalas ja bralam 2*2 duphaston(prawie to samo co luteina)i raz w tyg.Kaprogest to tez progesteron ale w zastrzyku i troche silniejszy do tego nospa 3*2.A ty bierzesz nospe? Bierz jak cie boli
no, skracała mi się szyjka :/ niby na badaniu we wtorek jak wychodziłam to mówili że wróciła do normy, ale równie dobrze teraz mogła znowu się skrócić... nie wiem już co o tym sądzić, jak coś tylko czuje że mnie boli to biore zwykłą nospe, mam jescze tą nospe forte. A czy na usg mogą zobaczyć czy szyjka w normie? czy tylko przez badanie ? ktoś mi mówił że patrzą przez usg, bo jak chodza do kontroli to nie za często robią badanie ginekologiczne, tylko właśnie oglądają przez usg...
ale mnie fajnie kopie teraz powinnam oddać ?