reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

:tak::tak::tak: Oooo, No tak Mea Ty też. Ale się będzie działo, ja idę na 11:40 ;-)

Mea - a kiedy się wybieracie do Krakowa? Bo mnie ten wózek tak zakręcił że szok i nie wiem czy się studzić czy nie? :-D

reklama
jak szfagierka wroci z wczasow ... pewnie jak dobrze pojdzie to za jakies 2 tygodnie :)

ja ide na 11.15 :) dobrze ze rano to sie denerwowac nie bede :D

To Ty będziesz już po jak ja będę zaczynać :-)

2 tygodnie chyba jeszcze wytrzymam ;-) Mam nadzieję że ten wózek okaże się fajny bo nawet juz mi się szukać nie chce.

zerknij na ta strone sklepu
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
tam jest jeszcze wozek ze skretnymi przednimi kolami ... mi sie ten bardziej podoba!! i kolorki sa ok ...
Mea muwisz o wozku Vulcano??? Ja sie nad nim zastanawialm rowniez ,ale kurde on ma piankowe koła a ja znowu słyszałam ze to tragedia te kółka i ze polecaja wlansie pompowane =/ ,no i niewiem jak nie zobacze jak to wyglada to sie nie wypowiem .Jak bedziesz w tej hurtowni to luknij na te kołka co by lipy nie bylo i zdaj relacje ,jezeli bede miala okazje zobaczyc ten wozek szybciej napewno zapodam wam info :)
Znowu Murano ma pompowane kola wiec juz sie zagubiłam.

Witam w ten upalny dzionek,
Lilijka gratuluje SYNA. A masz juz imie bo ja ciagle sie zastanawiam jeden to bedzie Jędrek a drugi to jeszcze nie jestem przekonana moze Nikodem ja bym chciala Antosia. Ale moj M nie chce.

Dziewczyny mowie Wam jak ja sie wczoraj zle czulam wszystko mnie bolalo brzuch co chwile twardnial no i w koncu wpadlam w takiego dola ze caly wieczor wylam i mowilam ze najlepiej to byloby przespac chociaz te 2 miesiace.Ale dzisiaj juz jest troche lepiej. Mysle ze sie wczoraj przeforsowalam tymi schodami.

Dziewczyny a czemu wy spac nie mozecie cos was boli czy co.Bo ja nawet pomimo tego ze prawie caly dzien w lozku to tez bez problemu przesypiam cala noc chyba ze na pecherz mnie dusi to wstaje ok 3.30 no i 5.30 leki.
A moze macie nie wygodne łóżko?

Mea muwisz o wozku Vulcano??? Ja sie nad nim zastanawialm rowniez ,ale kurde on ma piankowe koła a ja znowu słyszałam ze to tragedia te kółka i ze polecaja wlansie pompowane =/ ,no i niewiem jak nie zobacze jak to wyglada to sie nie wypowiem .Jak bedziesz w tej hurtowni to luknij na te kołka co by lipy nie bylo i zdaj relacje ,jezeli bede miala okazje zobaczyc ten wozek szybciej napewno zapodam wam info :)
Znowu Murano ma pompowane kola wiec juz sie zagubiłam.
Joanna, Vulcano jest też na popmowanych kołach:
http://bebetto.p.win.pl/sklep/wozek-vulcano-brazowobezowy-p-71.html - to jest na stronie producenta sklep. Wózków do wyboru do koloru

reklama
Do góry