reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jak szfagierka wroci z wczasow ... pewnie jak dobrze pojdzie to za jakies 2 tygodnie
ja ide na 11.15 dobrze ze rano to sie denerwowac nie bede
maggie_f
Fanka BB :)
jak szfagierka wroci z wczasow ... pewnie jak dobrze pojdzie to za jakies 2 tygodnie
To Ty będziesz już po jak ja będę zaczynać :-)
2 tygodnie chyba jeszcze wytrzymam ;-) Mam nadzieję że ten wózek okaże się fajny bo nawet juz mi się szukać nie chce.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
To Ty będziesz już po jak ja będę zaczynać :-)
2 tygodnie chyba jeszcze wytrzymam ;-) Mam nadzieję że ten wózek okaże się fajny bo nawet juz mi się szukać nie chce.
zerknij na ta strone sklepu
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
tam jest jeszcze wozek ze skretnymi przednimi kolami ... mi sie ten bardziej podoba!! i kolorki sa ok ...
kopciuszek2107
Ja tez witam sie wieekendowo:-)przedemna tyle pracy na dzis ze nie wiem od czego zaczać.Ach i jeszcze ten upał.
NO ja wlansie tez zdycham bo goraco a tyle mam sprzatania ze szokJa tez witam sie wieekendowo:-)przedemna tyle pracy na dzis ze nie wiem od czego zaczać.Ach i jeszcze ten upał.
Mea muwisz o wozku Vulcano??? Ja sie nad nim zastanawialm rowniez ,ale kurde on ma piankowe koła a ja znowu słyszałam ze to tragedia te kółka i ze polecaja wlansie pompowane =/ ,no i niewiem jak nie zobacze jak to wyglada to sie nie wypowiem .Jak bedziesz w tej hurtowni to luknij na te kołka co by lipy nie bylo i zdaj relacje ,jezeli bede miala okazje zobaczyc ten wozek szybciej napewno zapodam wam infozerknij na ta strone sklepu
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
tam jest jeszcze wozek ze skretnymi przednimi kolami ... mi sie ten bardziej podoba!! i kolorki sa ok ...
Znowu Murano ma pompowane kola wiec juz sie zagubiłam.
Witam w ten upalny dzionek,
Lilijka gratuluje SYNA. A masz juz imie bo ja ciagle sie zastanawiam jeden to bedzie Jędrek a drugi to jeszcze nie jestem przekonana moze Nikodem ja bym chciala Antosia. Ale moj M nie chce.
Dziewczyny mowie Wam jak ja sie wczoraj zle czulam wszystko mnie bolalo brzuch co chwile twardnial no i w koncu wpadlam w takiego dola ze caly wieczor wylam i mowilam ze najlepiej to byloby przespac chociaz te 2 miesiace.Ale dzisiaj juz jest troche lepiej. Mysle ze sie wczoraj przeforsowalam tymi schodami.
Dziewczyny a czemu wy spac nie mozecie cos was boli czy co.Bo ja nawet pomimo tego ze prawie caly dzien w lozku to tez bez problemu przesypiam cala noc chyba ze na pecherz mnie dusi to wstaje ok 3.30 no i 5.30 leki.
A moze macie nie wygodne łóżko?
Lilijka gratuluje SYNA. A masz juz imie bo ja ciagle sie zastanawiam jeden to bedzie Jędrek a drugi to jeszcze nie jestem przekonana moze Nikodem ja bym chciala Antosia. Ale moj M nie chce.
Dziewczyny mowie Wam jak ja sie wczoraj zle czulam wszystko mnie bolalo brzuch co chwile twardnial no i w koncu wpadlam w takiego dola ze caly wieczor wylam i mowilam ze najlepiej to byloby przespac chociaz te 2 miesiace.Ale dzisiaj juz jest troche lepiej. Mysle ze sie wczoraj przeforsowalam tymi schodami.
Dziewczyny a czemu wy spac nie mozecie cos was boli czy co.Bo ja nawet pomimo tego ze prawie caly dzien w lozku to tez bez problemu przesypiam cala noc chyba ze na pecherz mnie dusi to wstaje ok 3.30 no i 5.30 leki.
A moze macie nie wygodne łóżko?
maggie_f
Joanna, Vulcano jest też na popmowanych kołach:Mea muwisz o wozku Vulcano??? Ja sie nad nim zastanawialm rowniez ,ale kurde on ma piankowe koła a ja znowu słyszałam ze to tragedia te kółka i ze polecaja wlansie pompowane =/ ,no i niewiem jak nie zobacze jak to wyglada to sie nie wypowiem .Jak bedziesz w tej hurtowni to luknij na te kołka co by lipy nie bylo i zdaj relacje ,jezeli bede miala okazje zobaczyc ten wozek szybciej napewno zapodam wam info
Znowu Murano ma pompowane kola wiec juz sie zagubiłam.
http://bebetto.p.win.pl/sklep/wozek-vulcano-brazowobezowy-p-71.html - to jest na stronie producenta sklep. Wózków do wyboru do koloru
reklama
Joanna, Vulcano jest też na popmowanych kołach:
http://bebetto.p.win.pl/sklep/wozek-vulcano-brazowobezowy-p-71.html - to jest na stronie producenta sklep. Wózków do wyboru do koloru
A rzeczywiscie Dzieki za linka