reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witajcie:)
Jestem z Wami w miarę na bieżąco, w wolnych chwilach podczytuję a tak to korzystamy z Moim z Jego urlopu i czas spędzamy razem czy to na zakupach (dziś były z moją mamą, która zakupiła Małej body i pajacyk - cudowne te ciuszki:)), chodzimy często na długaśne spacery i do przodu mkniemy z remontem.

Gratuluję Lilijko syneczka, Kopciuszku Tobie potwierdzenia syneczka i cieszę się, że wszystko gra:) Ja mam w środę USG, Mój jedzie ze mną:) Ciekawa jestem Jego reakcji na to wszystko. Na widok Martynki, na to jak zareaguje podczas słuchania serduszka:)
Mała daje dziennie o sobie znać, jak mnie to rozczula za każdym razem:))

Dziś robiłam badania - morfologia i mocz. W pon. wyniki. I od pon. zaczynam poszukiwania kiecki na wesele, które będzie 29.08 i najpewniej też butki trzeba będzie zakupić bo nie mam żadnych, na dobrą sprawę wesela w rodzinie dopiero startnęły;))

Co do Teściów to ja mam tylko teściową, ale jest spoko babką. Czasem jak to babka ma humory, ale ogólnie jest w porządku. Nie mówi za wiele (szkoda), ale cenię w niej to, że się w ogóle nie wtrąca w nic. To ważne bo co za przyjemność jak ktoś się wtrąca wpierw w życie jej syna i mnie a potem jakby się miała czepiać o wychowanie Małej to już w ogóle.. Najbardziej od Mojego lubię babcię i ciocię:) Przesuper babeczki:)
Ale i tak chciałabym mieć teściową taką jak moja mama - jest super! Nigdy nie zamieniłabym jej na żadną inną:)) Tak samo tatę mimo jego czasem dziwacznych humorków:)

reklama
Witajcie ja niedawno wróciłam z Łodzi, niestety musieliśmy jechać PKP bo auto jeszcze nie zarejestrowane. I moja podróż powrotna zamiast 2 godzin trwała 4 i kosztowała mnie dużo nerwów.... Chętnie bym powybijała wszystkich prezesów co z PKP zrobili taki bur.... i niekompetentnych pracowników udzielających błędnych informacji. Nigdy więcej!:wściekła/y:
Ale przejdę do meritum USG połówkowe genetyczne zrobione, wszystkie pomiary w normie śliczne serduszko, kręgosłup, waga 603g. Będę miała SYNKA na zdjęciach mam hydraulikę profil i śliczne 4cm stopy z małymi paluszkami. Także u nas będzie Michałek. :-)
Lilijko gratuluję chłopczyka.

Marzka super:)) Najważniejsze, że wszystko gra:) Ja się troszeczkę martwię tym połówkowym, ale to wiem, że normalne, każda na pewno ma jakieś obawy:)

Ale przejdę do meritum USG połówkowe genetyczne zrobione, wszystkie pomiary w normie śliczne serduszko, kręgosłup, waga 603g. Będę miała SYNKA na zdjęciach mam hydraulikę profil i śliczne 4cm stopy z małymi paluszkami. Także u nas będzie Michałek. :-)
Lilijko gratuluję chłopczyka.
super ze póki co wszytsko okej u wszytskich z nas, Marzka gratuluje synka. U mnie tez bedzie Michałek jeden :)

Ostatnia edycja:
Dzięki kobietki jeszcze chyba do mnie tak do końca nie dotarło ale to zdjęcie jajek jest ewidentne jak uda mi się zeskanować lub zrobić zdjęcie ze zdjęcia to zaraz wkleję do albumu.:-)

Marzka283 gratuluję cudnego synusia:-)
I nawet imię macie już wybrane a my dalej nic:-(
Ale dziewczyny chyba żadna nie pobije mojego grubaska w brzuchu:-):szok: A tatuś puchnie z dumy!

reklama
Do góry