Jestem już po wizycie-trwała dokładnie 40 minut! Dzidzia jest cala i zdrowa,serduszko pieknie bije,szyjka ok, łożysko na tylnej ścianie. Badane były wszystkie kosteczki, przepływ krwi, organy, wymiary itd. Dzidzia waży..uwaga..509gram!!!!Przybrała od ostatniej wizyty 100%!Według USG zgadza się wszystko 22 TC i 4 dni. Dzidziuś to juz taki bobasek prawdziwy, widziałam teraz już na własne oczy jąderka z ogonkiem:-)Więc teraz już uwierzyłam, że to SYN:-)Widziałam buźkę na 4D mam tyle zdjęć!I..uwaga..na koniec wizyty niespodzianka..już prawie wychodzimy-a tu ginka wręcza nam płytkę DVD!!Całe 30 minut naszej dzidzi!!!Zaraz wrzucę do albumu zdjęcia. Suma sumarum-wszystko wsio idelanie-ginka chwaliła,że dzidzia wzorcowa, ładna i tak ładnie było widać już buźkę w 22 tygodniu.
Ale jestem zadowolona!!!Napatrzyłam się dzisiaj..a najważniejsze, że w każdym momencie moge sobie włączyć płytkę i popatrzeć na dzidzię)
Oczywiście dostałam skierowanie na krzywa jednostopniową-50gram glukozy-cieszę sie, bo kiedyś musiałam robić II stopniową i 75 gram..i 2 godziny siedzenia..koszmar..:-)
No i w końcu waga ruszyła!1,5kg na plus-najwyższy czas:-)
Nie ma to jak dzidzię zobaczyć:-)
Poza tym na wizycie ginka pytała ise jak się czuję, była ciekawa jak na wakacjach..więc bardzo sympatycznie-byłoby jeszcze dłużej..ale już kilka babeczek czekało..więc musiałyśmy skończyć..Acha Mąż był ze mną (juz od 3 wizyt chodzi ze mną na USG) i taaaki zadowolony!!!