Ja mialam dokładnie to samoU nas byly to próbki kremów,kaszek,szamponów,chyba hustezek do pupy no i masa ksiazeczek i poradników.
reklama
A i wiecie co ja teraz siedze u rodziców a oni mieszkaja w bloku, teraz za 2 miesiace sie dopiero przeprowadzaja do domku, no i mnie szlag trafia jak widze te stare plotkary jak mnie przczajają pod blokiem ze jestem w ciąży. No ale mało tego zaraz kolo mojego bloku ma sklep mój przyjeciel z którym zanmy sie od malego i z jego rodziną i wyobrazcie sobie ze ta jedna pizd.. poszla tam do nich do tego sklepu i sie pyta czy marta to w ciąży bo sie jej wsyztskie sasiadki pytaja a ona nie wie co powiedziec ( a ja z ta glupia baba w ogole nie gadam to jest najlepsze, ze se to wymyslila ze sie jej pytaja, bo nie wiem czemu akurat jej by sie mial ktokolwiek o cos pytac, a to najwieksza plotkara). A jeszcze lepsze jest to ze sie pytala czy ja jestem w ciązy w tym moim kolegom!!!!!!???? haha padłam na cycki jak mi to dzisiaj powiedział, jak ja spotkam to jej coś powiem ze jak jest taka ciekawa to sie moze mnie zapytac teraz to co ja nutruje
He he takie juz sa plotkary Ja ostatnio jak był Jarek tez doswiadczyłam spojrzen i plot ludzi ktorych tak naprawde nie znam ,a to z racji tego ze poszłam na basen z Jarekiem i małym ...haaa no i oczywiscie w golfie nie siedzialam na lezaku Sie zaczelo ,polowa bab to mało łby nie poukrecała tak zagladala na mnie podejzewam ze nawet patrzyly czy nie mam rozstepow ahahha.Sensacja bylo rowniez to ze przeciez bylam z moim w separacji ,a teraz z brzuszkiem sie pokazuje ,no i czy to aby napewno Jarka itp ...ludzie sa zawistni i podli.Moje kochanie całowało brzuszek i na krok mnie nie odstepowal a tym wszystkim baba szczenka opadla hahaha
ja juz wrocilam ... gin dzwonil ze bedzie szybcej i przyjmuje tylko te babki ktore musi bo jest chory !! skaleczyl sobie oko i czuje sie strasznie!! na usg ledwo widzial ale udalo mu sie glowke zmierzyc i jak maly sie przekrecil to wsadzil stope w obraz nawet nie mialam sumienia go prosic o szukanie czy to chlopk czy dziewczynka bo on naprawde ledwo sie na nogach trzymal!!
co do kopniakow to powiedzial ze jak do 2 tyg sie sytuacja nie zmieni to sie mam pokazac ... ale stwierdzil tez ze maluszek ma duzo miejsca bo mam bardzo duzo wod plodowych wiec to moze tlumic ruchy ... zwlaszcza ze czuje przelewanie i takie tam poza tym to przytylam tylko 1kg az sie gosc zdziwil bo brzuszek naprawde wywalilo ale podsumowal to tym ze ta woda ktora sie w organizmie gromadzila za czasow brania hormonow w koncu znalazla wlasciwe zastosowanie wiec wod mam duzo a masa ciala nie powieksza sie tak szybko
na koniec napisze ze maluszek po zmierzeniu glowki i stopki ma 20 tyg i 5 dni i pewnie bedzie na swieta
Mea wazne ze z malenstwem wszytko ok Szkoda gina ,ale dobrze ze zrobil ci usg i moglas maluszka zobaczyc ,no i uroslo mu sie he he Maz zdarzył?????
Co do plci ,ty to jestes i tak w dobrej sytuacji bo za tydzien na trojwymiarze napewno juz zobaczycie kto tam siedzi.A ja czuje ze w poniedzialek wroce bez niusow ,bo dzidzia sie nie obroci tak jak trzeba - niewiem ale mam takie przeczucie hahahah
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
takimi plotkarami nie ma co sobie glowy zawracać nie mają co robic to sensacji szukają a wy moje drogie głowa do góry i brzuch wypięty niech sie gapią mnie naszczęście to nik nie widzi bo ja w domu całyczas leże na czasami u mamy na polku .
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
Mea masz stronke tego sklepu na miodowej albo adres
Szału zaraz dostanę. Minęło 10 dni a na stronie internetowej która podana jest na stronie wydziału komunikacji ciągle wyświetla mi się komunikat,że moje dokumenty na prawko nie trafiły jeszcze do urzędu w celu weryfikacji danych!! ciekawa jestem czy ktoś w ogóle aktualizuje dane na tej stronie bo najdalej we wtorek będę miała do odebrania dokument.
Chciałam doładować telefon przez internet i znowu zonk bo numer karty kodów który mam podany po zalogowaniu nie zgadza się z numerem karty który mam w domu i nic nie mogę zrobić.
A męża dopiero aktywowałam. Jaja jak berety!
Chciałam doładować telefon przez internet i znowu zonk bo numer karty kodów który mam podany po zalogowaniu nie zgadza się z numerem karty który mam w domu i nic nie mogę zrobić.
A męża dopiero aktywowałam. Jaja jak berety!
no wiesz joanna chpdzi o to czyje to, bo wiesz od 4 lat mieszkam w lodzi, slubu wiedza ze nie bylo no to ciekawskie pizdzielce heh, ale mam to gdzies w sumieHe he takie juz sa plotkary Ja ostatnio jak był Jarek tez doswiadczyłam spojrzen i plot ludzi ktorych tak naprawde nie znam ,a to z racji tego ze poszłam na basen z Jarekiem i małym ...haaa no i oczywiscie w golfie nie siedzialam na lezaku Sie zaczelo ,polowa bab to mało łby nie poukrecała tak zagladala na mnie podejzewam ze nawet patrzyly czy nie mam rozstepow ahahha.Sensacja bylo rowniez to ze przeciez bylam z moim w separacji ,a teraz z brzuszkiem sie pokazuje ,no i czy to aby napewno Jarka itp ...ludzie sa zawistni i podli.Moje kochanie całowało brzuszek i na krok mnie nie odstepowal a tym wszystkim baba szczenka opadla hahaha
a z tymi rozstepami dowaliłas hahaha moze rzeczywiscie przyczajaly czy aby nie masz
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea wazne ze z malenstwem wszytko ok Szkoda gina ,ale dobrze ze zrobil ci usg i moglas maluszka zobaczyc ,no i uroslo mu sie he he Maz zdarzył?????
Co do plci ,ty to jestes i tak w dobrej sytuacji bo za tydzien na trojwymiarze napewno juz zobaczycie kto tam siedzi.A ja czuje ze w poniedzialek wroce bez niusow ,bo dzidzia sie nie obroci tak jak trzeba - niewiem ale mam takie przeczucie hahahah
niestet nie ... ale pojdziemy razem w przyszly poniedzialek na 3d to sobie pooglada ta mala żabe
Mea masz stronke tego sklepu na miodowej albo adres
mam mam tylko musze go odnalezc ... i ceny w sklepie internetowym i rzeczywistym sa takie same
prosze
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
dzieki pewnie sie tam też wybioreniestet nie ... ale pojdziemy razem w przyszly poniedzialek na 3d to sobie pooglada ta mala żabe
mam mam tylko musze go odnalezc ... i ceny w sklepie internetowym i rzeczywistym sa takie same
prosze
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
reklama
Lilijka
Grudnióweczka 2009
Jestem już po wizycie-trwała dokładnie 40 minut! Dzidzia jest cala i zdrowa,serduszko pieknie bije,szyjka ok, łożysko na tylnej ścianie. Badane były wszystkie kosteczki, przepływ krwi, organy, wymiary itd. Dzidzia waży..uwaga..509gram!!!!Przybrała od ostatniej wizyty 100%!Według USG zgadza się wszystko 22 TC i 4 dni. Dzidziuś to juz taki bobasek prawdziwy, widziałam teraz już na własne oczy jąderka z ogonkiem:-)Więc teraz już uwierzyłam, że to SYN:-)Widziałam buźkę na 4D mam tyle zdjęć!I..uwaga..na koniec wizyty niespodzianka..już prawie wychodzimy-a tu ginka wręcza nam płytkę DVD!!Całe 30 minut naszej dzidzi!!!Zaraz wrzucę do albumu zdjęcia. Suma sumarum-wszystko wsio idelanie-ginka chwaliła,że dzidzia wzorcowa, ładna i tak ładnie było widać już buźkę w 22 tygodniu.
Ale jestem zadowolona!!!Napatrzyłam się dzisiaj..a najważniejsze, że w każdym momencie moge sobie włączyć płytkę i popatrzeć na dzidzię)
Oczywiście dostałam skierowanie na krzywa jednostopniową-50gram glukozy-cieszę sie, bo kiedyś musiałam robić II stopniową i 75 gram..i 2 godziny siedzenia..koszmar..:-)
No i w końcu waga ruszyła!1,5kg na plus-najwyższy czas:-)
Nie ma to jak dzidzię zobaczyć:-)
Poza tym na wizycie ginka pytała ise jak się czuję, była ciekawa jak na wakacjach..więc bardzo sympatycznie-byłoby jeszcze dłużej..ale już kilka babeczek czekało..więc musiałyśmy skończyć..Acha Mąż był ze mną (juz od 3 wizyt chodzi ze mną na USG) i taaaki zadowolony!!!
Ale jestem zadowolona!!!Napatrzyłam się dzisiaj..a najważniejsze, że w każdym momencie moge sobie włączyć płytkę i popatrzeć na dzidzię)
Oczywiście dostałam skierowanie na krzywa jednostopniową-50gram glukozy-cieszę sie, bo kiedyś musiałam robić II stopniową i 75 gram..i 2 godziny siedzenia..koszmar..:-)
No i w końcu waga ruszyła!1,5kg na plus-najwyższy czas:-)
Nie ma to jak dzidzię zobaczyć:-)
Poza tym na wizycie ginka pytała ise jak się czuję, była ciekawa jak na wakacjach..więc bardzo sympatycznie-byłoby jeszcze dłużej..ale już kilka babeczek czekało..więc musiałyśmy skończyć..Acha Mąż był ze mną (juz od 3 wizyt chodzi ze mną na USG) i taaaki zadowolony!!!
Ostatnia edycja: