reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

niezła z ciepie pijaczka gardełko nie od parady wiele trenowałaś przyznaj sie :-D
kopciuszku gratulacje synka a ta histora to mnie troche zmoziła :szok:

No wiesz nie bede kłamac ze jakas abstynetka jestem. Piwko i winko bardzo lubie i troszke mi brakuje szczegolnie jak patrze jak inni popijaja takie zime z pianka a ja znow soczek pomaranczowy.Masakra no ale co sie nie robi dla upragnionej dzidzi;-)

reklama
No wiesz nie bede kłamac ze jakas abstynetka jestem. Piwko i winko bardzo lubie i troszke mi brakuje szczegolnie jak patrze jak inni popijaja takie zime z pianka a ja znow soczek pomaranczowy.Masakra no ale co sie nie robi dla upragnionej dzidzi;-)
mam nadzieje ze sie nieobraziłaś to przenośnia a co do piwa to ja też jak tylko zabacze że ktoś pije to ślinotoku dostaje ale sie nieodważe napić chociaż w domu jak M pije to musze powąchać ooo jak pachnie chaciaż przd ciążą to nie przepadałam za piwem no chyba że ze sokiem

Oooo kurde jak u nas goraco!!! Siedze w domu i wychodze tylko na taras na chwilke bo tam ,Patryk ma basen rozłożony i sie kapie :) A tak to zaraz zmykam do domku bo tutaj chlodno !!!! Głodna jestem !!!! Masakra cos bym zjadla tylko ze niewiem co !!!!
chyba zjem kukurydze gotowana :)

Kopciuszku - super wiesci :) No i jajka potwierdzone juz zdecydowanie - fajnie
Parke bedziecie mieli :).Jezeli chodzi o kolezanke ...musi byc dobrym czlowiekiem ,mimo ze zostala skrzywdzona przez los ,potrafi cieszyc sie z czyjegos( twojego) szczescia:)

Ciekawe jak mea ??? - Moze juz po wizycie jak lekarz od 13 zaczol przyjmowac hi hi ...
A mi sie pojawiła krecha od mostka az do wzgorka łonowego haaaaa ,nie jest bardzo ciemna ,raczej nie rzuca sie bardzo w oczy ...ale jest napewno widoczna :) ...no ciekawe z Patrykiem w ciazy jej nie mialam wogole haaaa !!!

mam nadzieje ze sie nieobraziłaś to przenośnia a co do piwa to ja też jak tylko zabacze że ktoś pije to ślinotoku dostaje ale sie nieodważe napić chociaż w domu jak M pije to musze powąchać ooo jak pachnie chaciaż przd ciążą to nie przepadałam za piwem no chyba że ze sokiem
No co ty przeciez nic takiego nie napislas a ja tez lubie zarty i piwko;-)I do obrazalskich nie naleze

Ciekawe jak mea ??? - Moze juz po wizycie jak lekarz od 13 zaczol przyjmowac hi hi ...
A mi sie pojawiła krecha od mostka az do wzgorka łonowego haaaaa ,nie jest bardzo ciemna ,raczej nie rzuca sie bardzo w oczy ...ale jest napewno widoczna :) ...no ciekawe z Patrykiem w ciazy jej nie mialam wogole haaaa !!!
ja nie mam narazie zadnej krechy ale za to rostępy sie pojawiły:szok:

Ja mam kreskę już od daaaaaaaaaaaaaawna. Ale taką delikatną. :-)

Dziewczyny, mam głupie pytanko: jak byłam na hennie to przy okazji umówiłam się do kosmetyczki na poprawę nastroju. Jako że jestem w ciąży zapytałam co można by zrobić i zaproponowała mi algi. No i mam dylemat bo dla świętego spokoju zaczęłam szukać czegoś o algach w ciąży i tylko się skołowałam i już nie wiem czy można czy nie?

Ja też mam tą kreskę już od dłuższego czasu. Nie jest ciemna, ale widoczna. Rozstępów jak dotąd (odpukać) nie mam.
maggie_f niestety nie pomogę z tymi algami, ale chyba kosmetyczka wie, co robi.
Uciekam przed telewizor, trzeba pokibicować naszym siatkarkom:) Do napisania!

reklama
ja juz wrocilam ... gin dzwonil ze bedzie szybcej i przyjmuje tylko te babki ktore musi bo jest chory !! skaleczyl sobie oko i czuje sie strasznie!! na usg ledwo widzial ale udalo mu sie glowke zmierzyc i jak maly sie przekrecil to wsadzil stope w obraz :D nawet nie mialam sumienia go prosic o szukanie czy to chlopk czy dziewczynka bo on naprawde ledwo sie na nogach trzymal!!
co do kopniakow to powiedzial ze jak do 2 tyg sie sytuacja nie zmieni to sie mam pokazac ... ale stwierdzil tez ze maluszek ma duzo miejsca bo mam bardzo duzo wod plodowych wiec to moze tlumic ruchy ... zwlaszcza ze czuje przelewanie i takie tam :) poza tym to przytylam tylko 1kg :) az sie gosc zdziwil bo brzuszek naprawde wywalilo :) ale podsumowal to tym ze ta woda ktora sie w organizmie gromadzila za czasow brania hormonow w koncu znalazla wlasciwe zastosowanie :) wiec wod mam duzo a masa ciala nie powieksza sie tak szybko :)

na koniec napisze ze maluszek po zmierzeniu glowki i stopki ma 20 tyg i 5 dni :) i pewnie bedzie na swieta :)

Do góry