reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale fajnie nam sie tematy poplataly- tesciowe i zatwardzenie.Pasuje jak nic:-D:-D :-DMoze to jakis skutek uboczny:)
ha ha ha:-D:-D:-D mozliwe
Witam mamuśki:-)
Jestem już po usg 3D:-):-):-)
Okazało się że noszę jakiegoś olbrzyma w brzuchu:-D Synek waży już 688g!!!! Z wszystkich wymiarów wychodzi że to już nawet 25 tydzień!!! I termin na 29 listopada!;-) A zatkało mnie jak się doktor zapytał czy może miałam krótkie cykle owulacyjne:-) Skąd mam wiedzieć jak już drugi raz udało się za pierwszym podejściem:-)
Wszystko oczywiście dokładnie sprawdzone, serduszko, brzuszek i mózg:-)
Tylko uparciuch cały czas się zasłaniał rączkami i doktor nieżle "trzepał" moim brzuchem żeby gamoń wziął te ręce! Ale w końcu dało się zrobić zdjęcia więc zaraz wkleję do albumu!
Kopciuszek trzymam kciuki:-)
wielkie gratulacje synka ale waga to jakać :szok: ale ważne ze wszystko jest wporządku i ze sie rozwija prawidłowo

Cześć dziewczyny! Ale się wczoraj strachu najadłam.:-:)-:)-( Zaczął mnie w pracy brzuch boleć, w okolicy pępka. Miałam problem się wyprostować. Potem brzuch mi stwardniał. Po chwili zmięknął i za chwilę znów stwardniał. I tak na zmianę. Pojechaliśmy z M na Izbę do Szpitala. Podpięli mnie pod KTG, lekarz mnie zbadał i dostałam No-spę w 4 litery. Całe szczęście, że to nie było nic złego. Prawdopodobnie jakaś kolka. Też od pewnego czasu mam problem z wizytami w pewnym miejscu. Położna się śmiała, że z naszej małej straszna wiercipięta.:-)

Na zaparcia jabłuszka, suszone śliwki no i mineralka:) Szwagierce pomogły, a mnie jakoś zaparcia ominęły.
kochana mnie sie wydaje ze jeszcze wszytsko przed nami, jak nam brzucholki wywali na maksa to i pojawia sie zaparcia, jak macica zacznie jelita uciskac. Ja tez puki co nie mam, ale cicha nadzieje jest ze moze w ogole nie bede miala (w co wątpie) bo to przerąbane jest...

Witam mamuśki:-)
Jestem już po usg 3D:-):-):-)
Okazało się że noszę jakiegoś olbrzyma w brzuchu:-D Synek waży już 688g!!!! Z wszystkich wymiarów wychodzi że to już nawet 25 tydzień!!! I termin na 29 listopada!;-) A zatkało mnie jak się doktor zapytał czy może miałam krótkie cykle owulacyjne:-) Skąd mam wiedzieć jak już drugi raz udało się za pierwszym podejściem:-)
Wszystko oczywiście dokładnie sprawdzone, serduszko, brzuszek i mózg:-)
Tylko uparciuch cały czas się zasłaniał rączkami i doktor nieżle "trzepał" moim brzuchem żeby gamoń wziął te ręce! Ale w końcu dało się zrobić zdjęcia więc zaraz wkleję do albumu!
Kopciuszek trzymam kciuki:-)

Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Niezla waga a ja myslalam ze moje to jakies olbrzymy ale ja mialam w 21tc i wazyly 450 kazdy tak wiec mam w sobie juz 900 haha.Ciekawe jak bedzie na nastepnej wizycie moze dogonia twojego:-):-):-)Bede wtedy w 24

Cześć dziewczyny! Ale się wczoraj strachu najadłam.:-:)-:)-( Zaczął mnie w pracy brzuch boleć, w okolicy pępka. Miałam problem się wyprostować. Potem brzuch mi stwardniał. Po chwili zmięknął i za chwilę znów stwardniał. I tak na zmianę. Pojechaliśmy z M na Izbę do Szpitala. Podpięli mnie pod KTG, lekarz mnie zbadał i dostałam No-spę w 4 litery. Całe szczęście, że to nie było nic złego. Prawdopodobnie jakaś kolka. Też od pewnego czasu mam problem z wizytami w pewnym miejscu. Położna się śmiała, że z naszej małej straszna wiercipięta.:-)
no na szczescie wszytsko sie dobbrze skonczylo, tzn na nospie, bo u mnie na fenoterolu, jest fatalnie delire mam normalnie hehe

Ze skurczami lekarz wczoraj powiedzial, ze jesli tak pulsuje przez 2 godziny to jest niedobrze ale tak od czasu do czasu niereguklarnie to moze byc.
Ale w tej sytuacji tez bym do szpitala szybciutko...

reklama
kochana mnie sie wydaje ze jeszcze wszytsko przed nami, jak nam brzucholki wywali na maksa to i pojawia sie zaparcia, jak macica zacznie jelita uciskac. Ja tez puki co nie mam, ale cicha nadzieje jest ze moze w ogole nie bede miala (w co wątpie) bo to przerąbane jest...

Marta nawet nic mi nie mow jakie to przerabane.Ja tez tak do 20 tyg nie mialam problemow wrecz przeciwnie az sie martwilam czy czasem nie mam jakiegos swinstwa (bakterii)a teraz jak mi ten bęben wywalilo to jakas masakra

Do góry