reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

DZIEWCZYNY..
matko boska.. dzisiaj po raz pierwszy poczułam intensywne ruchy...
co za uczucie.. jezusie...
i dalej stukałam po brzuchu bo mi było mało..
a moje kochanie sie popłakało!!!
nawet teraz dzidzia skacze jak szalona.. :D

reklama
AnOola88 gratuluję tak miłych doznać:) Sama też zazwyczaj pukam w brzuszek, żeby czuć jeszcze więcej kopniaczków i w ten sposób gadamy sobie z maleństwem:)

DZIEWCZYNY..
matko boska.. dzisiaj po raz pierwszy poczułam intensywne ruchy...
co za uczucie.. jezusie...
i dalej stukałam po brzuchu bo mi było mało..
a moje kochanie sie popłakało!!!
nawet teraz dzidzia skacze jak szalona.. :D
to wielkie gratulacje ja narazie to czasami czuje jakieś delikane pukanie ale ostatnio ginia powiedziała że nasza malutka jest taka grzeczna i spokojna, pewnie po rodzicach hahahaha:-D:-D

ANOOLA fajne uczucie wszytskie sie pewnie zgodza, mi po tym fenoterolu to sie tez jakos wzmozyły te odczucie kopniaków, czasami dostaje takie mocne raz na jakis czas ze az sie dziwie jak taka cienka noga moze tak mocno ;)
KAROLAK a mozecie sie kochać? bo własnie ja zapomnialam zapytac doktora

Ostatnia edycja:
AnOola88 gratuluję tak miłych doznać:) Sama też zazwyczaj pukam w brzuszek, żeby czuć jeszcze więcej kopniaczków i w ten sposób gadamy sobie z maleństwem:)

to wielkie gratulacje ja narazie to czasami czuje jakieś delikane pukanie ale ostatnio ginia powiedziała że nasza malutka jest taka grzeczna i spokojna, pewnie po rodzicach hahahaha:-D:-D

ANOOLA fajne uczucie wszytskie sie pewnie zgodza, mi po tym fenoterolu to sie tez jakos wzmozyły te odczucie kopniaków, czasami dostaje takie mocne raz na jakis czas ze az sie dziwie jak taka cienka noga moze tak mocno ;)
ale to kochane jest .. ;)
a już myslalam ze cos nie gra ze jeszcze tego nie czuje.. ;)
teraz sie bede ekscytowac cały dzień ;)

Wrociłam ,moje kochanie pojechało znowu dzisiaj ,ale tylko na 10 dni i he he pozniej morzeeeeeeeeeeee na 2 tyg !!!

O nieeeeeeeeeeeee jestem na 614 stronie :baffled: zaczynam Was nadrabiac hahahah ...kuzwa ale zescie zaszalałyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!

Akoza serdecznie Ci wspolczuje pewnie przezylas to strasznie.Mnie moja tesciowa tez raz tak wkurzyla bo jak sie przeprowadzalismy z Krakowa do Gdanska to nie mielismy jeszcze mieszkanka gotowego no i czasami przyjezdzalismy do tesciowej w sumie ja bylam 2 razy po kilka dni. No i zawsze byly jakies sceny raz jak sie kapalam to slyszalam jak cos marudzi mojemu M i on w koncu jej odpowiedzial :wiem wiem ciagle mi powtarzasz ze jak bedziemy na swoim to zobaczymy a my na swoim juz 5 lat jestesmy.No i ona w bek. Wiec sie domyslilam ze chodzi o to ze za duzo wody biore jak sie kapie. No i pozniej sie do nas nie odzywala wiec ja tez sie nie odzywalam w koncu ja sie w ogole nie odzywalam wiec co sie do mnie nie odzywa czemu ja mam jej ciagle w tyłek wchodzic. No i tak kilka dni sie nie odzywalismy i w koncu ona nam awanture zrobila jak to my ja zle traktujemy i w ogole.Ale najlepsze jest to ze jak wpadla w ten szal to moj M o 100 stopni sie zmienil i jeszcze kazal mi jej kwiaty na przeprosiny kupowac no i myslalam ze walne. Ona zrobila jazde o jakies 5l wody i sie nie odzywala a ja mam ja przepraszac.I wtedy bardzo sie zawiodlam na moim M

Niestety Marta o kochaniu nie ma mowy.Ja to jak czasem mam jakis sen erotyczny to mi tak brzuch twardnieje ze az mnie budzi

reklama
AnOoLa88 moje maleństwo kopie już od dłuższego czasu i to tak, że mąż czuje. Wczoraj natomiast pokazało, że stać je najwięcej: dostałam takie dwa kopniaki, że aż z mężem z wrażenia podskoczyliśmy na łóżku:) Jak widać już w brzuszku nasze dzieci potrafią nas zaskakiwać:)
joanna82 miłej lektury;)
karolak chyba każda z nas ma jakieś ciekawe historie z teściami.

Do góry