no i jesteśmy po zakupach...wózek spacerówka baby design active i buty - jednak bartek - zabudowane na rzepy na dwór i bafado ciapy do domu, wózek 400, buty 170 i 35...ceny butów z bartka zaporowe...wykończyło mnie to łażenie dziś, zalegnę na kanapie na chwilę bo na dłużej się nie da:-)miłego wieczoru
reklama
Kurcze drogie te buciki bartka.Gabrysia w zimie nosiła buty po siostrze ale teraz jak więcej będzie wychodziła z wózka tez muszę jej jakies kupić.Kapcie do żłobka tez kupiłam befado.Ma buty 18 w złobku i zastanawiam sie cz nie sa za małe.Zimowe nosila 21-22 ale chodziła w nich jak kot w butach.no i jesteśmy po zakupach...wózek spacerówka baby design active i buty - jednak bartek - zabudowane na rzepy na dwór i bafado ciapy do domu, wózek 400, buty 170 i 35...ceny butów z bartka zaporowe...wykończyło mnie to łażenie dziś, zalegnę na kanapie na chwilę bo na dłużej się nie da:-)miłego wieczoru
lanjaa
Aga mama Julii
Befado wypadają większe.
Pewnie faktycznie befado wypadaję większe ,bo byliśmy w deichmanie i kupiliśmy buty 20 .To tak jakby numer większe niz powinniśmy.Wybrałam buciki na rzepy jedne z najtańszych.Pięta usztywniona zginają się i są lekkie.W deichmanie są tez buciki (17-21) całe miękkie ,że niby stopa ma pracować ale jakoś mnie to nie przekonuje.Wydaje mi się ,ze pięta powinnna być usztywniona.
czy Wasze dzieci jedzą kanapki??? moja nie chce jeść pieczywa i kanapki poszły w zapomnienie, mleka też nie pije i kaszy nie jada...zostaje ser biały i jajko na śniadanie i kolacje...ograniczam bakusie i danio bo słodkie
fikusek1988
Mama Alanka:)
moj to wcina kanapki az sie uszy trzesaczy Wasze dzieci jedzą kanapki??? moja nie chce jeść pieczywa i kanapki poszły w zapomnienie, mleka też nie pije i kaszy nie jada...zostaje ser biały i jajko na śniadanie i kolacje...ograniczam bakusie i danio bo słodkie
reklama