reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no i jesteśmy po zakupach...wózek spacerówka baby design active i buty - jednak bartek - zabudowane na rzepy na dwór i bafado ciapy do domu, wózek 400, buty 170 i 35...ceny butów z bartka zaporowe...wykończyło mnie to łażenie dziś, zalegnę na kanapie na chwilę:-D bo na dłużej się nie da:-)miłego wieczoru

reklama
To jak odpoczniesz poszukaj nowego materacyka;)
My mamy własnie ten z gryką, w czasie upałów albo jak dzidzia była podziębiona to jak ją wyciągałam z wyrka to jakbym garnek z kaszą przytulała...

elka a na jaki zmieniłaś? moja tak jak pisałam jeszcze nie śpi w swoim łóżku tylko ze mną na średnio twardym materacu

no i jesteśmy po zakupach...wózek spacerówka baby design active i buty - jednak bartek - zabudowane na rzepy na dwór i bafado ciapy do domu, wózek 400, buty 170 i 35...ceny butów z bartka zaporowe...wykończyło mnie to łażenie dziś, zalegnę na kanapie na chwilę:-D bo na dłużej się nie da:-)miłego wieczoru
Kurcze drogie te buciki bartka.Gabrysia w zimie nosiła buty po siostrze ale teraz jak więcej będzie wychodziła z wózka tez muszę jej jakies kupić.Kapcie do żłobka tez kupiłam befado.Ma buty 18 w złobku i zastanawiam sie cz nie sa za małe.Zimowe nosila 21-22 ale chodziła w nich jak kot w butach.

Pewnie faktycznie befado wypadaję większe ,bo byliśmy w deichmanie i kupiliśmy buty 20 .To tak jakby numer większe niz powinniśmy.Wybrałam buciki na rzepy jedne z najtańszych.Pięta usztywniona zginają się i są lekkie.W deichmanie są tez buciki (17-21) całe miękkie ,że niby stopa ma pracować ale jakoś mnie to nie przekonuje.Wydaje mi się ,ze pięta powinnna być usztywniona.

czy Wasze dzieci jedzą kanapki??? moja nie chce jeść pieczywa i kanapki poszły w zapomnienie, mleka też nie pije i kaszy nie jada...zostaje ser biały i jajko na śniadanie i kolacje...ograniczam bakusie i danio bo słodkie

reklama
Do góry