reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

No ona ma wszytskie wiazane.. wiec pomyslalam ze moze wiazanie ja drazni i jedna na probe kupilam niewiazana ale jest jkeszcze gorzej.
moge pokazac jak czapki z wiazaniami wygladaja.. porozrywane wszedzie sa te wiazania....

reklama
Moja tez ściąga ale zazwyczaj tylko jak wracamy ze złobka to w autobusie.Chyba jest jej gorąco albo poprostu nie lubi czapek;)
Spróbuj może cieńszą czapkę juz sama nie wiem.

:):) Moja lepsza połowa błysnął i na jesieni kupił dzidzi kominiarę:) Tego nie mogła ogarąc;) ale reszta - wiązane kupne czy robione przez matuś ( jak se zrobiłam to sama se powinnam nosic;) )- osz jaka katorga- trzeba jakoś zrzucic;) Dotąd kombinuje aż ściągnie ( a przyklejanych jeszcze nie robią- chyba szkoda;) )
A kaszel to meczy Małgonię głownie wieczorkiem i w nocy. Po tym lutowym zapaleniu krtani tak zostało. Smarowałam ją na noc i nic nie pomaga...ręce opadają ... a niunia się meczy...

moj ma teraz katarek,zarazil sie ode mnie .....i wlasnie obudzil sie i zwymiotowal... ehhhhh a mnie gardlo boli i boje sie czy przypadkiem jego tez nie boli:( sle do lekarza z nim nie ppojde bo cos jeszcze zlapie,najwyzej jutro zamowie wizyte domowa jak bedie zle.

hej dziewczęta:) czy Wasze maleństwa śpią na poduszce już??? bo moja cały czas na płaskim i na dodatek jeszcze nie spała w swoim łóżeczku ani razu, śpi ze mną,,,jakoś nie mogę jej wyekspediowac do jej pokoju, mam z tym problem:))

hej dziewczęta:) czy Wasze maleństwa śpią na poduszce już??? bo moja cały czas na płaskim i na dodatek jeszcze nie spała w swoim łóżeczku ani razu, śpi ze mną,,,jakoś nie mogę jej wyekspediowac do jej pokoju, mam z tym problem:))

moj od kiedy skonczyl rok spi na poduszcze,wczesniej to sporadycznie przy kaarkach a od roku caly czas:-) ale on tak sie kreci ze zazwyczaj spi tam gdzie ma nogi:-D

Hidi moje brzdące jeszcze nie śpią na poduszkach:) Za to choć w swoich łóżeczkach to w naszej sypialni:) Zbieram się na odwagę eby ich przenieść....ale jednak to duża wygoda mieć ich obok:) Hania prawie co noc budzi sie na sikanie w nocy,,pewnie z Tomkiem bedzie tak samo:(

reklama
fikusek moja zuźka też sie kręci bardzo, ulubiona pozycja to na brzuchu z pupą w górze i w poprzek łóżka

aga no właśnie z tym spaniem w swoim pokoju to widze problem:))

Do góry