reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

fikusek moja zuźka też sie kręci bardzo, ulubiona pozycja to na brzuchu z pupą w górze i w poprzek łóżka

aga no właśnie z tym spaniem w swoim pokoju to widze problem:))
ja to sobie nie wyob razam tego zeby alan spal w innym pokoju,no ja bym chyba oka wtedy nie zmruzyla:-D

reklama
My jakieś 1,5 miesiąca temu wyekspediowaliśmy Misię do jej pokoju, a dopiero teraz zaczynam spać spokojniej (choć niania non stop chodzi przez całą noc a i tak słyszę jak się odwraca w pokoju obok ;-)). Z resztą sama też zaczyna przesypiać na nowo całą noc, więc jest ok. Nie wiem czy to wygodniej czy nie, że śpi sama. Bardziej się wysypiałam jak była z nami jednak, bo nie musiałam kilka razy w nocy lecieć i uspokajać.
A na poduszce śpi odkąd skończyła jakieś 3-4 miesiące, bo ulewała. Teraz niedawno za to dostała "dużą" poduchę (na szerokość łóżka i bardziej puszysta niż te dziecięce).
A tak na marginesie - witajcie znowu! :-D

Tran pije bez problemu i starsza i młodsza

misio a jak z wit. D, tran ją posiada , podajesz jeszcze dodatkowo? właśnie zakupiłam tran i nie wiem jak z tą wit.D. Poza tym pani w aptece powiedziała że najlepiej tran podawać na jesień bo wtedy juz nie ma takiego nasłonecznienia a to też wzmaga produkcję wit D i że w okresie wiosenno-letnim nie powinno się podawać tranu. Juz nie wiem jak to ma być

hej dziewczęta:) czy Wasze maleństwa śpią na poduszce już??? bo moja cały czas na płaskim i na dodatek jeszcze nie spała w swoim łóżeczku ani razu, śpi ze mną,,,jakoś nie mogę jej wyekspediowac do jej pokoju, mam z tym problem:))

jula od poczatku spala na tej plaksiej poduszce....
a jak spi u nas to spi na anszych.. ona uwielbia duze puchate poduchy.
teraz kupimy kolejny zestaw poscieli i sa tam wieksze i grubsze te poduszki.. moze bedzie spac spokojniej....

Daffi jak wyekspediuję małą do jej pokoju to dam jej poduszką, mamkupiony dla niej zestaw pościeli podobnie jak łóżeczko w którym jeszcze nie spała, ma tam materac kokosowo-gryczany który po pół roku leżenia przewróciłam na drugą stronę hahaha:-D i tak sobie leży:-)

halooo kochane gdzie Was wywiało?????:-D

wracam do tematu butów tym razem na wiosnę...mają być za kostkę i sznurowane czy jakie??? bo jest tyle że nie wiem....na takie pierwsze chodzenie po dworze to chyba muszą byc w miarę lekkie??? i jaka firma? te z bartka chyba są solidne

Hidi ponoć Bartek już nie jest wart tej ceny...zepsuły się buciki:)
Ren-but i befado...ja z tego bedę szukała bo jest przystepna cena i dobrze zrobione buciki:)

Tran piją ale witaminy D już nie podaję.Jak na razie Gabrysia mało wychodzi na spacer tylko w żlłobku i to na krótko a słońca mało.W lato nie będę dawała.

reklama
Gabi śpi na poduszce ,bo wiecznie ma ostatnio katar.Zaczęła tak po roku.Też musimy się wybrać po buciki i do ortopedy bo jeszcze nie byliśmy od czasu jak zaczęła chodzić.

Do góry