reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Od wczoraj siedzimy w domku mała dostała gorączki 38.6. nachodziłam się do pacy 5 dniLekarka stwierdziła ,że żłobek w przypadku mojego dziecka to pomyłka.

Widziałam ,że Julka też chora i co wysypało ją?Moja ma podobno ucho kataralne i czerwone gardło.Dawanie jej bioparoxu to masakra ona wogóle jest ciężko jeżeli chodzi o leki.Weronika od początku wszystko przyjmowała bez problemu tran ,antybiotyk było jej wszystko jedno.Gabi niczego nie chce łykać wszystko jedno jaki ma smak.

u julki wysypki brak... wiec to zapewne nie byla 3 dniowka:(
co do lekow to brala ladnie do wczoiraj.... wieczorem nie chciala przyjac... nie wiem czy dobrze xzrobila ale wlalam jej do mleka i tak wypila... bo wszytsko co podalam wypluwala na zaewnatrz.. i placz byl straszny nie chcialam jje juz katowac.

Zdrówka dla dzieciaczków. U nas były wymioty w poniedziałek, ale chyba już sytuacja opanowana. Staś i M też w między czasie cierpieli podobnie, więc pewnie jakaś jelitówka. Ciekawe czy mnie ominęło czy dopiero mnie dopadnie :-)

szmelc nie osiągnięcie cywilizacji. wrr trzeci raz piszę . jak zwykle zresztą.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Waszych niuń:)!!!
Moja zdrowa- jedyne co jej dolega jak wczoraj stwierdziła pediatra to niechęc do ubierania i badania paszczy;)

No widzę że wreszcie się udało . Ciągle mnie wylogowuje -też tak macie?????????????(albo internet pada- ale akurat ten bezprzewodowy cud techniki to tak ma)

heehe ja nie mam problemu takiego jak ty:D
moze faktycznie to net....
moja sie lubi uierac itp ale jak to ujelas badanie paszczy to istny koszmar!
Zreszta zauwazylam ze Julka na poczekalni w przychodni jest szczesliwa i łobuzuje.. tylko wejdziemy do gabinetu i juz jest placz..

Mamo Stacha niech oszczedzi cie ta jelitowka i mija szerokim łukiem:)

reklama
szmelc nie osiągnięcie cywilizacji. wrr trzeci raz piszę . jak zwykle zresztą.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Waszych niuń:)!!!
Moja zdrowa- jedyne co jej dolega jak wczoraj stwierdziła pediatra to niechęc do ubierania i badania paszczy;)

To masz szczęście moja jak ma katar to zaraz też kaszel i chore uszy.Też nie lubi pokazywać paszczy a uszy to koszmar.

Do góry