reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Od wczoraj siedzimy w domku mała dostała gorączki 38.6. nachodziłam się do pacy 5 dniLekarka stwierdziła ,że żłobek w przypadku mojego dziecka to pomyłka.

Widziałam ,że Julka też chora i co wysypało ją?Moja ma podobno ucho kataralne i czerwone gardło.Dawanie jej bioparoxu to masakra ona wogóle jest ciężko jeżeli chodzi o leki.Weronika od początku wszystko przyjmowała bez problemu tran ,antybiotyk było jej wszystko jedno.Gabi niczego nie chce łykać wszystko jedno jaki ma smak.

u julki wysypki brak... wiec to zapewne nie byla 3 dniowka:(
co do lekow to brala ladnie do wczoiraj.... wieczorem nie chciala przyjac... nie wiem czy dobrze xzrobila ale wlalam jej do mleka i tak wypila... bo wszytsko co podalam wypluwala na zaewnatrz.. i placz byl straszny nie chcialam jje juz katowac.

Zdrówka dla dzieciaczków. U nas były wymioty w poniedziałek, ale chyba już sytuacja opanowana. Staś i M też w między czasie cierpieli podobnie, więc pewnie jakaś jelitówka. Ciekawe czy mnie ominęło czy dopiero mnie dopadnie :-)

szmelc nie osiągnięcie cywilizacji. wrr trzeci raz piszę . jak zwykle zresztą.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Waszych niuń:)!!!
Moja zdrowa- jedyne co jej dolega jak wczoraj stwierdziła pediatra to niechęc do ubierania i badania paszczy;)

No widzę że wreszcie się udało . Ciągle mnie wylogowuje -też tak macie?????????????(albo internet pada- ale akurat ten bezprzewodowy cud techniki to tak ma)

heehe ja nie mam problemu takiego jak ty:D
moze faktycznie to net....
moja sie lubi uierac itp ale jak to ujelas badanie paszczy to istny koszmar!
Zreszta zauwazylam ze Julka na poczekalni w przychodni jest szczesliwa i łobuzuje.. tylko wejdziemy do gabinetu i juz jest placz..

Mamo Stacha niech oszczedzi cie ta jelitowka i mija szerokim łukiem:)

reklama
szmelc nie osiągnięcie cywilizacji. wrr trzeci raz piszę . jak zwykle zresztą.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Waszych niuń:)!!!
Moja zdrowa- jedyne co jej dolega jak wczoraj stwierdziła pediatra to niechęc do ubierania i badania paszczy;)

To masz szczęście moja jak ma katar to zaraz też kaszel i chore uszy.Też nie lubi pokazywać paszczy a uszy to koszmar.

Do góry