reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym roku, zycze każdej aby miała w życiu tak jak na to zasługuje w pełni pozytywnym znaczeniu tego słowa ;)

u nas dzis Antosia po szczepieniu na gruźlice dzielnie to zniosła łezki tylko przez minutkę :)

wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym roku, zycze każdej aby miała w życiu tak jak na to zasługuje w pełni pozytywnym znaczeniu tego słowa ;)

u nas dzis Antosia po szczepieniu na gruźlice dzielnie to zniosła łezki tylko przez minutkę :)

a ja nie wiem kiedy pojde bo julka co chwile cos lapie:(
dodatkowo i ja mam zapalenie oskrzeli i oby sie nie zarazila ode mnie!!!

no własnie My też chorzy Tylko Antoska sie trzymała, rano R jak był z mała to powiedziął lekarzowi ze my chorzy ale lekarz ją zbadał i powiedzial ze zdrowa jak ryba i nie widzi przeciwwskazań, ja mam coz zatokami choc juz coraz lepiej ale jescze gardlo mnie boli a R łamie w kościach zarzucił gripeks i juz coraz lepiej wlasnie najwazniejeszce to zeby niunia nie zalapala.

Własnie daffi Ty juz od dawna chorujesz i co dalej Cie tak trzyma?

Ostatnia edycja:
zycze wam zdrowka rowniez w takim razie:)
ja no to dluga historia.. boalało mnie gardlo i przestalo.. pozniej znow bolalo i wysoka temp pojaiwla sie oraz katar! trzymalo znow sporo czasu! po siwetach znow dostalam wysokiej temp i ostrej biegunki przez 3 dni.... po biegunce ja wiem kilka dni bylo dobrze i znow wstalam ktoregos pieknegor anka z takim bolem gardla ze wytrzymac nie moglam! znow katar i dodatkowo kaszel. poczatkowo byl suchy i duszacy ale przerazilam sie jak oddychac nie moglam bo co lekko wciagnelam powietrze to strasznie klatka piersiowa mnie bolała a jak wypuszczalam pwoietrze to mi doslownie gwizdalo!
mam nadzieje z eterazwyzdrowieje juz na dobre!@ bo kurde juz mnie za dlugo to wsyztsko trzyma i chwyta....

Widzę, że początek roku chorobowy. Więc życzę dużo zdrówka i szczęścia i pociechy z naszym maluszków w tym Nowym Roku 2011 :-)

Wszystkiego najlepszego też z okazji urodzinek dla Piotrusia, Szymonka, Kevina, Julci, Amelki i Filipka. STO LAT!

Ostatnia edycja:
Witamy sie w Nowym Roku)
Życze wiecej zdrowia. Co sie dzieje, ze wszyscy choruja... My sie jakos trzymamy, nie wiem jak, bo starszy synek lubi tarzac sie w sniegu a mlodszy tez ciagle w nim grzebie i nawet ostatnio wpadl na pomysl, ze raczkowanie na lodzie to niezly sport. Jest chyba jedynym zdrowym dzieckiem w okolicy, na spacerkach posucha.
Nadal mowi tylko baba a ostatnio mamam ale bezznaczeniowo. W Sylwestra wylazly mu od razu 3 zabki. Noc mialam naprawde sylwestrowa. Maly zadbal, zeby mama nie spala. Kiedy o 2,00 poszlam spac on sie wlasnie obudzil i byl wyspany do 5,00. Ale potem pospalismy do 10,00 )
Jak wasze maluchy reagowaly na fajerwerki? 1 stycznia wieczorkiem poszlismy odpalic muche i maly do dzis jest pod wrazeniem. Opowiada ciagle co widzial. Smiesznie to wyglada, pokazuje na okno, macha raczka i bzyczy.
Pozdrawiam Noworocznie i slonecznie)

Bry w nowym roczku:) Oby był rozkoszny dla maluszków i bardziej przespany dla matuś;) - czego życzę serdecznie i wszystkim i sobie...;)

reklama
Ostatnio nie miałam czasu zaglądac bo a to w pracy urwanie głowy a to poszukiwanie żłobka...- przez ten supersocjal superprorodzinny musiałam wracac na pełny etat do fabryki:( a ze żłobkami to wiadomo jak jest- niby są, ale znależc taki żeby człowiek nie bał się dzidzię zostawic to cięzko... W pracy w połowie grudnia prezes oświadczył że albo wracam na pełny etat albo się rozstajemy, tak więc proste że w ciągu 2 tygodni nie znajdę dla niuniacka miejsca w państowym żłobku, a lepiej wydac 1/3 pensji na żłobek niż nie miec żadnych dochodów oprócz alimentów które pan munz płaci jak jemu sie podoba ...

Do góry