reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Wiesz co, nie jest to raczej bujanie, które by go rajcowało, jest po prostu zbyt bezpieczne :-) Ale próbował sam się bujać, śmiesznie to wygląda, niezbyt mu wychodzi :-)
A ja znalalzam mini filmik na ktorym jest rowerek jaki Julka dostała na roczek
jeden jedyny filmik gdzie mozna go zobaczyc heheh uchowal sie na aparacie....
[video=youtube;8UZe2TTCIBI]http://www.youtube.com/watch?v=8UZe2TTCIBI[/video]
jeden jedyny filmik gdzie mozna go zobaczyc heheh uchowal sie na aparacie....
[video=youtube;8UZe2TTCIBI]http://www.youtube.com/watch?v=8UZe2TTCIBI[/video]
no i mam małą gwiazdę wybrała różaniec siostra zakonna :-)
slodziutka
i ma tak samo duzo wloskow jak moja
no i wybraly prawie podobnie bo Julka najpierw kielich i pozniej rozaniec.
czyli jest do tanca i do różańca
naprawde uroczo twoja kropkowana gwiazda wyglada
Witajcie Dziewczynki w Starym ROKU!
Nie mogłam się zmobilizować jakoś..brakło chęci do wszystkiego...pewnie dlatego,że waga znowu poszła do góry i złapałam jakiegoś takiego doła:-(..ale już ok...
Mamo Stacha- Mam nadzieję,że już się zagoiło! ojejej że nie możemy uchronić naszych dzieci od takich upadków!Też bym się na szycie nie zgodziła
Ale tu pusto...chyba się wszystkie na bal szykujecie My prawdopodobnie zajrzymy do znajomych,ale mój P. pracuje i dziś i jutro więc tylko na chwilkę by wznieść toast
Życzę Wam Szmpańskiej Zabawy A W Nowym Roku samych Słonecznych,Pięknych,Szczęśliwych Dni, Zdrowych i Wesołych Pociech..i Wszystkiego NAj:-):-):-)
Nie mogłam się zmobilizować jakoś..brakło chęci do wszystkiego...pewnie dlatego,że waga znowu poszła do góry i złapałam jakiegoś takiego doła:-(..ale już ok...
Mamo Stacha- Mam nadzieję,że już się zagoiło! ojejej że nie możemy uchronić naszych dzieci od takich upadków!Też bym się na szycie nie zgodziła
Ale tu pusto...chyba się wszystkie na bal szykujecie My prawdopodobnie zajrzymy do znajomych,ale mój P. pracuje i dziś i jutro więc tylko na chwilkę by wznieść toast
Życzę Wam Szmpańskiej Zabawy A W Nowym Roku samych Słonecznych,Pięknych,Szczęśliwych Dni, Zdrowych i Wesołych Pociech..i Wszystkiego NAj:-):-):-)
dolaczam sie do zyczen
reklama