reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mama stacha dziekuje w imieniu Asi za zyczenia! Rowniez skladamy serdeczne zyczenia dzisiejszym Roczniakom!

U nas nie najlepiej bo zamiast swietowac Asi urodzinki jezdzilismy po lekarzach,bo Asia dostala temp 38,1.Okazalo sie ze ma angine,syn to samo obydwoje dostali antybiotyk a zebym nie miala za latwo do tego wszystkiego dolozyl sie maz z ostrym zapaleniem oskrzeli-a wiadomo jak to chlop,jak chory to gorzej sie zachowuje jak dzieci!

Przez te choroby musielismy odwolac przyjecie urodzinowe zaplanowane na sobote,odmowic tort-na szczescie sie udalo!
Wyprawimy Asi urodzinki w pierwszy dzien swiat(przynajmniej jeden wydatek)tym bardziej ze dzisiaj za leki zaplacilam 160zl-masakra-taki wydatek przed swietami!

Zycze duzo zdrowka wszyskim dzieciaczkom!

zdrowka dla Asi i wszytskiego najlepszego:)
Sliczna masz corcie:)

reklama
Mama stacha dziekuje w imieniu Asi za zyczenia! Rowniez skladamy serdeczne zyczenia dzisiejszym Roczniakom!

U nas nie najlepiej bo zamiast swietowac Asi urodzinki jezdzilismy po lekarzach,bo Asia dostala temp 38,1.Okazalo sie ze ma angine,syn to samo obydwoje dostali antybiotyk a zebym nie miala za latwo do tego wszystkiego dolozyl sie maz z ostrym zapaleniem oskrzeli-a wiadomo jak to chlop,jak chory to gorzej sie zachowuje jak dzieci!

Przez te choroby musielismy odwolac przyjecie urodzinowe zaplanowane na sobote,odmowic tort-na szczescie sie udalo!
Wyprawimy Asi urodzinki w pierwszy dzien swiat(przynajmniej jeden wydatek)tym bardziej ze dzisiaj za leki zaplacilam 160zl-masakra-taki wydatek przed swietami!

Zycze duzo zdrowka wszyskim dzieciaczkom!

biba skad ja to znam!
ja tez wydalam ostatnie pieniadze i chcialam odlozyc roczek na styczen!
ale mama z tata stwierdzili ze nie i ze ma byc tak jak byl zaplanowany na 25 grudnia czyli tez w 1szy dzien swiat. oni jedzenie zrobia tora zamowia wiec Roczek bedzie!
jest mi troche przykro i smutno ze taki wyjatkowy i jedyny dzien w koncu 1sze urodziny ma sie raz i nie jestemw stanie jej tego zapewnic...
za to jutro w terminowy dzien pojdziemy do figloraju.
mam nadzieje ze bedzie jej sie podobac i ze bedzie szczesliwa mimo wzystko!
zlosliwosc jest wlasnie taka ze nieplanowane wydatki pojawiaja sie wtedy kiedy nie powinny.
Sto Lat dla Asi!:)

Wszytskiego Najlepszego dla kolejnych Roczniaków:)

Kubusia - Madziary23
Alanka - Oli10
Danielka - Cherie

06.jpg

Witam się,
u nas dosyć dobrze już. Byłam z Frankiem u pediatry i stwierdziła jedynie infekcję. Na własną rękę już wczoraj podawałam mu do oczek Sulfacetamid i jest znacznie lepiej. Staś miał w przedszkolu Choinkę i był Mikołaj i rozdawał prezenty więc jest wniebowzięty, ale też mam wrażenie, że ma zmieniony głos raczej nie od głośnego śpiewania. Na szczęście mam cały weekend by go podkurować. A co u Was?

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia, Alanka i Danielka. STO LAT, duuuużo zdrówka i kolorowych prezentów!

Najserdeczniejsze życzenia też dla naszej forumkowej mamusi PAULUŚ. Spełnienia marzeń kochana!

Witam się,
u nas dosyć dobrze już. Byłam z Frankiem u pediatry i stwierdziła jedynie infekcję. Na własną rękę już wczoraj podawałam mu do oczek Sulfacetamid i jest znacznie lepiej. Staś miał w przedszkolu Choinkę i był Mikołaj i rozdawał prezenty więc jest wniebowzięty, ale też mam wrażenie, że ma zmieniony głos raczej nie od głośnego śpiewania. Na szczęście mam cały weekend by go podkurować. A co u Was?

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia, Alanka i Danielka. STO LAT, duuuużo zdrówka i kolorowych prezentów!

Najserdeczniejsze życzenia też dla naszej forumkowej mamusi PAULUŚ. Spełnienia marzeń kochana!
zdrowka dla chlopakow:)
Aan tez mial te krople ale nie poamagaly i pozniej tobrex mial(chyba nazw nie pomyslilam).

ja wrocilam po 19 ze spaceru z malym:) teraz juz najedzony lezy w lozeczku:)

Witajcie Mamusie,

Na początek
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnych Roczniaczków Naszych :):)

Dwie Juleczki
Igorek
Gabrysia
******************************** 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!************************************

a u nas......
Nawet nie miałam siły się ostatnio do komputera zbliżać...ale już lepiej-Julkowi jeszcze został trochę katar i trochę kaszelek,ale lekarka powiedziała ,że oboje mamy 'czysto' osłuchowo(na szczęście!).Dostałam tylko kropelki do noska a dla mnie syrop;)
Musiałam się lekarce tłumaczyć z moich pobańkowych śladów na plecach;-)bo myślała,że ktoś się nade mną znecał;-)

Co to za paskudny okres tyle dzieci choruje:(:(:(:(:(

Wiecie co, od rozłamu na zamkniętym jakoś nie mogę się odnaleźć tam:-(

Co do wagi to nawet nie wchodzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale pocieszające jest to,że mój P. się wziął ....jego waga pokazała 115 :szok::szok::szok: i rzekł stop....więc nocne podjadanie skończy się nam obojgu :happy2::happy2:

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnych ROCZNIAKÓW:

Julki - Kali
Igorka - Wiki
Gabrysi - Elizy

i od nas wyszstkiego najlepszego:*

Witajcie Mamusie,

Na początek
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnych Roczniaczków Naszych :):)

Dwie Juleczki
Igorek
Gabrysia
******************************** 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!************************************

a u nas......
Nawet nie miałam siły się ostatnio do komputera zbliżać...ale już lepiej-Julkowi jeszcze został trochę katar i trochę kaszelek,ale lekarka powiedziała ,że oboje mamy 'czysto' osłuchowo(na szczęście!).Dostałam tylko kropelki do noska a dla mnie syrop;)
Musiałam się lekarce tłumaczyć z moich pobańkowych śladów na plecach;-)bo myślała,że ktoś się nade mną znecał;-)

Co to za paskudny okres tyle dzieci choruje:(:(:(:(:(

Wiecie co, od rozłamu na zamkniętym jakoś nie mogę się odnaleźć tam:-(

Co do wagi to nawet nie wchodzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale pocieszające jest to,że mój P. się wziął ....jego waga pokazała 115 :szok::szok::szok: i rzekł stop....więc nocne podjadanie skończy się nam obojgu :happy2::happy2:

zdrowka wam zycze by juz was calkiem puscilo:) Dobrze ze razem bedziecie na diecie :) tak bedziełatwiej:p

Do góry