reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

no mała zasneła to mam chwile :)

Dafi siedze ogladam 2 raz filmik i nie moge z beki:-D
urocza jest:tak:

dzis urodzinki Toski odwiedzili nas moi rodzice i moj przyjaciółka a oficjalny roczek w 2 dzień świąt.
Mała dostała aparat fisher price jest świetny taki stonowany bo niektóre zabawki tak brzdegola ze uszy odpadają i jeszcze lale taka szmaciana, a od mojej przyjaciolki taki zestaw muzycznych żółwi bardzo fajna zabawka, bedzie miała mała co robic przez weekend. a My planjemy jej kupic razem i na roczek i pod choinke jeden porzadny prezent, zainspirowana jakims linkiem z naszego forum napalilam sie na to :) SMOBY Konik bujak jeździk rowerek Tipony (1358219627) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Fikusku ważne że ma kochajacą mame:)
Ja tez zadnych cudów Tomkowi nie kupowałam..magnetyczne klocki za 30 zł(przesyłki nie liczę)...jakby nie patrzec to za ładna czapeczke tez prawie tyle dasz:)

Czes to wszystkiego Njalepszego dla Twojej Tosienki:)

HBBlowingCandles.gif

Tez mi troche szkoda kasy ale sobie mysle ze pierwsze urodzinki i to jeszcze łacznie ze swietami to odzalujemy ale bedzie miała zabawe na dlugo dlugo. a czapeczka to rewelacyjny prezent chyba taki bym wybrała gdyby nie miałą a dostała komplet od chrzestnych na mikolajki :) to mnie odciążyli ;-)

ah i dziekujemy za zyczonka, królewnie przekaże jutro ;-)

A no właśnie, na liście nie ma, ale urodzinki obchodzą, tak więc jeszcze

NAJLEPSZE ŻYCZENIA dla Julki, Tosi i Joasi!

Czes ja kupiłam właśnie tego konika, ale go nie widziałam jeszcze bo do teściów przyszedł.

kurcze tyle napisalam i mi sie skasowalo!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Załączniki

• Grudzien 2010mm.jpg
    Grudzien 2010mm.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 29
  • Grudzien 2010gg.jpg
    Grudzien 2010gg.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF4758.jpg
    DSCF4758.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Mama stacha dziekuje w imieniu Asi za zyczenia! Rowniez skladamy serdeczne zyczenia dzisiejszym Roczniakom!

U nas nie najlepiej bo zamiast swietowac Asi urodzinki jezdzilismy po lekarzach,bo Asia dostala temp 38,1.Okazalo sie ze ma angine,syn to samo obydwoje dostali antybiotyk a zebym nie miala za latwo do tego wszystkiego dolozyl sie maz z ostrym zapaleniem oskrzeli-a wiadomo jak to chlop,jak chory to gorzej sie zachowuje jak dzieci!

Przez te choroby musielismy odwolac przyjecie urodzinowe zaplanowane na sobote,odmowic tort-na szczescie sie udalo!
Wyprawimy Asi urodzinki w pierwszy dzien swiat(przynajmniej jeden wydatek)tym bardziej ze dzisiaj za leki zaplacilam 160zl-masakra-taki wydatek przed swietami!

Zycze duzo zdrowka wszyskim dzieciaczkom!

Do góry