reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no mała zasneła to mam chwile :)

Dafi siedze ogladam 2 raz filmik i nie moge z beki:-D
urocza jest:tak:

dzis urodzinki Toski odwiedzili nas moi rodzice i moj przyjaciółka a oficjalny roczek w 2 dzień świąt.
Mała dostała aparat fisher price jest świetny taki stonowany bo niektóre zabawki tak brzdegola ze uszy odpadają i jeszcze lale taka szmaciana, a od mojej przyjaciolki taki zestaw muzycznych żółwi bardzo fajna zabawka, bedzie miała mała co robic przez weekend. a My planjemy jej kupic razem i na roczek i pod choinke jeden porzadny prezent, zainspirowana jakims linkiem z naszego forum napalilam sie na to :) SMOBY Konik bujak jeździk rowerek Tipony (1358219627) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Fikusku ważne że ma kochajacą mame:)
Ja tez zadnych cudów Tomkowi nie kupowałam..magnetyczne klocki za 30 zł(przesyłki nie liczę)...jakby nie patrzec to za ładna czapeczke tez prawie tyle dasz:)

Czes to wszystkiego Njalepszego dla Twojej Tosienki:)

HBBlowingCandles.gif

Tez mi troche szkoda kasy ale sobie mysle ze pierwsze urodzinki i to jeszcze łacznie ze swietami to odzalujemy ale bedzie miała zabawe na dlugo dlugo. a czapeczka to rewelacyjny prezent chyba taki bym wybrała gdyby nie miałą a dostała komplet od chrzestnych na mikolajki :) to mnie odciążyli ;-)

ah i dziekujemy za zyczonka, królewnie przekaże jutro ;-)

A no właśnie, na liście nie ma, ale urodzinki obchodzą, tak więc jeszcze

NAJLEPSZE ŻYCZENIA dla Julki, Tosi i Joasi!

Czes ja kupiłam właśnie tego konika, ale go nie widziałam jeszcze bo do teściów przyszedł.

kurcze tyle napisalam i mi sie skasowalo!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Załączniki

• Grudzien 2010mm.jpg
    Grudzien 2010mm.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 39
  • Grudzien 2010gg.jpg
    Grudzien 2010gg.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF4758.jpg
    DSCF4758.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Mama stacha dziekuje w imieniu Asi za zyczenia! Rowniez skladamy serdeczne zyczenia dzisiejszym Roczniakom!

U nas nie najlepiej bo zamiast swietowac Asi urodzinki jezdzilismy po lekarzach,bo Asia dostala temp 38,1.Okazalo sie ze ma angine,syn to samo obydwoje dostali antybiotyk a zebym nie miala za latwo do tego wszystkiego dolozyl sie maz z ostrym zapaleniem oskrzeli-a wiadomo jak to chlop,jak chory to gorzej sie zachowuje jak dzieci!

Przez te choroby musielismy odwolac przyjecie urodzinowe zaplanowane na sobote,odmowic tort-na szczescie sie udalo!
Wyprawimy Asi urodzinki w pierwszy dzien swiat(przynajmniej jeden wydatek)tym bardziej ze dzisiaj za leki zaplacilam 160zl-masakra-taki wydatek przed swietami!

Zycze duzo zdrowka wszyskim dzieciaczkom!

Do góry