reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Wszystkiego Najlepszego dla Hani Lorelei z okazji 1-szych urodzinek:)

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

18c2bf76.gif
ththHAPPY252520BIRTHDAY252520CAGS2525.gif

od nas rowniez wszytkiego najlepszego:*

reklama
Czes, współczuję, to cię wymęczyli. Jak masz ochotę na wspominki to mamy w archiwum wątek, w którym opisywałyśmy porody, chętnie poczytamy i o twoim :-)

Hani, Julce i Adasiowi STO LATEK!

Ostatnia edycja:
co do porodowych wspomnien to juz jest opowiasta o tym tylko przy okazji wątku poród na wesolo :) byla jedna zabawna sytuacja ;) i to by bylo na tyle z porodowych wspomnien;-)

co do porodowych wspomnien to juz jest opowiasta o tym tylko przy okazji wątku poród na wesolo :) byla jedna zabawna sytuacja ;) i to by bylo na tyle z porodowych wspomnien;-)

ja czytalam tenb watek i padalam ze smiechu!
jakie smieszne sytuacje potrafia sie przytrafic.
u mnie nic smiesznego w sumie nie bylo...
smiac mi sie chcialo tylko z momentu jak glowka wyszla i moj M krzyczal ze mam przec bo Julka sie udusi...
a pozniej milion razy pytal czy w tym miejscu ma przeciaz pepwoine az lekarze chcieli za niego to zrobic bo wkurzalo ich to.

Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów Martynki Akasiam, Klaudiuszka Beaty i Oskara Olimpii

100 lat Dzieciaczki !!!!

A my chorzy..nockanieprzespana..już 3 z kolei:( zatkany nosek to katorga:( Gile do pasa i była gorączka 38...Dziś pojawił się jeszcze kaszelek....A ja nawet nie mam jak dostać się do lekarza dzisiaj :(:(
Mnie P wczoraj postawił bańki,ale Młodemu się boję-bo gdybyśmy do tego lekarza dotarli to nie może zobaczyć śladów po bańkach....

Miłego dnia!

Mam pilne pyatnie do mam ktore podawaly dzieciom SAB SIMPLEX!!!
jak go sie podaje?
chodzi o synka mojej kolezanki ktory ma okropne kolki i ma obecnie niecale 2 miesiace!

Witam dziewczynki:)
dawno mnie nie bylo,ale jakos nie moglam sie zorganizowac. malo czasu mam ostatnio dla siebie.
STO LAT DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKOW!!!!!
Daffi niestety nie wiem jak sie to podaje:( a co u Ciebie kochana jak Juleczka?

reklama
Do góry