reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

To wychodzi na to że Tomek będzie i gaduła i złosnik:) STRASZNE:)
A może wstawisz na roczniaczki zdjęcie Arturka...dawno go nie widziałam:)

reklama
Chyba nie jestesmy "zakolegowane" na Nk:-D

A zdjęcia tu...ja jak piszę posta daję zarządzaj załącznikami...dodaję plik z komputera i gotowe:)

Słodki jest:)
A mój A dzis wybiera sie na imprezę z pracy..barbórkowa:)
W zeszłym roku imprezke mieli 21 listopada...i niestety nie pobawił sie za bardzo bo zacząłam rodzić:)
Do dziś mi to wypomina:)

No i wkleilam jeszcze jedno... musialam.
W zeszlym roku to wszyscy zapomnielismy o licznych w tym czasie urodzinach, imieninach, ale nam wybaczono ;)
Czasami mowie do Arturka Basiek )

Ostatnia edycja:
u mnie Julka jest zlosnica straszna chodzi od 10.5 miesiaca ale za to z mowieniem tak dziwnie...
"tata" "dada" "mama" "baba" pwoie... "da" magiczne tez! i jeszcze jakies tam mini slowka ale jak gada to tylko po swojemu w wiekszosci... nic nie zrozumiale....

dzisd bylysmy na usg b ioderek i w sumie to nie wiem co robic....
lekarz stwierdzil ze jest mała rotacja bioderek i ze julka ma wiotkosc stawow.
kazal obserwowac by kolanka nie schodzily sie do srodka no i staw skokowy pilnowac.
Powiedzial ze slicznie radzi sobie z chodzeniem nie mniej jednak mamy zwracac uwage na nia.

I teraz nie wiem czy martwic sie czy nie...
bo w koncu doszlam do wniosku ze jak byloby to powazne to by nas tak nie zostawil tylko z obbserwacjami no i Julka by nie chodzila dobrze.
a jej to jak sam przyznal swietnie idzie i kazal tylko obserrwowac.
musze etraz poczytac o tym w necie bo martwie sie strasznie!

dziewczyny z czego Wasze maleństwa piją mleczka? Antoska pije z balonika canpol z silikonowym smoczkiem
Canpol Kubek Treningowy Balonik - 270 ml – ceny, opis i opinie. Ceny już od 15 PLN

ale pękl mi dzis i zmieniłam jej nakretke taka tez z canpol ale niekapek ze musi ciągnąć i rano jak dalam jej mleczko to pokazala palcem na ten nowy dziubeka i odepchnela
:-D buteleczke i nie chcaiala mleczka

czy wasze dzieciaczki tez tak reagowaly na te dziubki niekapki??
Hania pije mleko z butelki, a wodę z niekapka z NUK taki z miekkim ustnikiem albo z tego kubka 360 stopni. A moze sprobuj jej dac z normalnego kubka?
A tego twardego nie uzywala Hania, bo chyba o taki ci chodzi?

Moja jeżeli coś pije poza cycem to ze zwykłego kubeczka.Czasami coś wypije z niekapka ,butelki nie wprowadzałam.Dziewczyny muszę się pochwalić dzisiaj właśnie wyszedł numer styczniowy dziecka i Gabi jest na okładce:)
Wow, musze koniecznie kupić ;-)
Mi tez milo tu wracac)
Rozwija sie fajnie choc troche martwi mnie, ze malo mowi, tylko bababa i pa pa wychodzacym... Nasladuje samochod i pistolet. Kiedy w koncu powie mama?!
U nas Hanulka tez wczesnie zaczela chodzić i mowi raczej niewiele a w stousnku do Tomka od Agi to poostępy małe, chociaz wczoraj udalo sie jej powiedziec ciocia i dziadzia i dzis tez powtorzyla, ale nie mowi tego zawsze tak samo zazwyczaj cos przekręca. A z mowieniem mama to raz mowi a raz nie :-(

daffi nie pomoge bo nie mam zielonego pojęcia w sprawie bioderek - u nas wszystko wyszlo ok. Sab simplex tez nie podawalam tylko espumisan i wode koperkowa, ale tak naprawde nic nie pomagalo.

STO LAT DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIAKÓW - KLAUDIUSZ, OSKAREK I MARTYNKA

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego z okazji 1szych urodzinek dla:

Rysia - Kasiekkrk
Gabrysi - misio123

hbdfriend.gif

bcake.jpg

reklama
Do góry