reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Powiem wam ze nie moge wstawic tego paskudnego suwaczka -chyba przez to ze jestem blondynką :-)
ale bede walczyc dalej moze mi sie w koncu uda!

Po prawej stronie masz suwaczki.com i tam po kolei robisz według wskazówek a potem wyświetla ci się kod (ten pierwszy) zaznaczasz i kopiujesz, w Ustawieniach (do góry storny) robisz edytuj sygnaturę i tam wklejasz i już:)

reklama
Witam się,
wczoraj mnie nie było ale mam usprawiedliwienie :-) Odcięli mi neta bo awaria była i jakiś węzeł padł!
Hej dziewczynki. Wróciłam!!! Mam teraz troszkę wolnego czasu - egzaminy pozdawane, został tylko jeden ale to za jakieś 2-3 tygdnie to mamy jeszcze czas.
Mam prośbę - napiszcie mi w jakich bucikach wasze dzieciaczki - chodzą / uczą się chodzić. Moja miała takie sandałki z Zet-polu i w nich chodziła (bo ona dopiero stawia samodzielnie pierwsze kroczki). Kupiłam wczoraj te skarpeto-kapcie :
Zobacz załącznik 306593 coś takiego, ale mała mi się chyba ze trzy razy wywróciła i to tak, że rozcięła sobie wargę i biedna się wczoraj mi zakrwawiła :(. Dlaatego pytam bo na zamkniętym wyczytałam, że takie są właśnie najlepsze i już sama nie wiem ...
Madziarena, moja ortopeda/chirurg dziecięcy bardzo neguje takie kapcie, więc Franek nie nosi choć mam w domu. Stasiek wiecznie w takich biegał, no ale on ma koślawość kolan i kto wie czy nie od chodzenia właśnie w takich kapciach.
I gratuluję zdanych egzaminów.
och nie! to mnie teraz zalamalas ;-) ale w koncu kiedys bedą sie chyba razem bawic moze jak beda miec 5 lat? :-D
Mój Stasiek ma prawie 5 lat i jak go odwiedza drugi pięciolatek to chwili spokoju nie ma, bo im tak durne pomysły do głowy wpadają, że trzeba pilnować by sobie krzywdy nie zrobili :-) Brak hamulców to zdecydowanie nic dobrego, już wolę jak się grzecznie sam bawi, no ale to chłopaki, może z dziewczynkami jest łatwiej, czego życzę :-)

Wojtusiom, Juleczce, Piotrusiowi, Martynce i Maciusiowi STO LAT i ZDRÓWKA!

Biba, wersja dla blondynek
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-grudniu-2009-f294/jak-wkleic-suwaczek-info-26923/
(A propos, niejedna z nas z tej wersji korzystała)

Ostatnia edycja:
Czes Sliczną masz córeczka:)
Mamo stacha tak tak...moze gdzies istnieja spokojne dziewczynki:):) Hania z koleżankami to tak jak twój Staś z kolegami:)

oj dziewczyny zalamujecie mnie. Czy ja już nigdy w spokoju nie pogadam z kolezankami? ;-) Może jak będą mieć 10 lat? :-D

cze no słodką masz córeczkę i jakie ma już długie włoski, szkoda tylko że takie małe zdjęcie ;-)

Witam się,
oj jaka jestem niewyspana. Późno się położyłam - moja wina - ale też zauważyłam, że potrzebuję ostatnio więcej snu, jak miś w zimie :-) A, zapomniałam się wczoraj pochwalić, że po długiej nauce Franek w końcu przybija piątkę. No słudziutkie to jest, i ta jego radość, że robi to o co prosimy :-)
Biba, fajny suwaczek :-)

Sto lat dla Amelki, Mai, Szymka, Janka i Krystianka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry