reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Alan byl wniebowziety:) a co mu sie najbardziej podobalo? hmm jedzen ie przy stole:D:D stolowal sie jak sie tylko da:D:D hehe ale jezeli chodzi o zabawki to dostal takiego pingiwna co chodzi ,mama skrzydelkami i wydaje dzwieki i to mu sie podobalo,kloci tez dostal i tez sie bawil,zestwa do sprzatanie dostal odemnie wczesniej i tez sie nim bawi:)
A możesz wkleić jakiś link?
Ewka, fajnie ze jeste :-)
:-)

reklama
Fikusku wszystkiego najelepszego dla małego "draniucha" ;-) Super że udała sie imprezka i nic dziwnego ze Alankowi podobał sie głownei stół, jak mama taki piękny tort zrobiła :-D

My tez juz po imprezie urodzinowej od tygodnia, chociaz Hania jeszcze roczku nie ma i najbardziej ze wszystkich prezentów podobało jej sie opakowanie z balonami ;-)

My wszystko mamy przed czasem w tym rok wiec dzis tez juz zaliczylismy mikolaja :-) Mikołaj niestety wygladal strasznie i nie dziwie sie ze Hani sie nie pdoobał, ale było duzo dzieci wiec ogolnie zadowolona (niestety wszystkie kaszlały wiec juz sie boję zblizającej choroby :-()

tak sobie patrze codziennie jakiś maluch obchodzi urodziny i az trudno uwierzyc ze dopiero co rodziłyśmy te nasze dzieciaczki. Jak teraz widze w sklepie takie maluszki to nie moge uwierzyc, że Hania tez niedawno taka malutka była. A teraz to juz prawie dziewczynka, pokazuje co chce, wyraza swoje zdanie, ma swoje ulubione zabawki, bajki. No taki mały człowieczek.... A od kilku dni pokazuje gdzie jest telemaniak - wskazując na siebie no przeurocze to jest :-)

Fikusku wszystkiego najelepszego dla małego "draniucha" ;-) Super że udała sie imprezka i nic dziwnego ze Alankowi podobał sie głownei stół, jak mama taki piękny tort zrobiła :-D

My tez juz po imprezie urodzinowej od tygodnia, chociaz Hania jeszcze roczku nie ma i najbardziej ze wszystkich prezentów podobało jej sie opakowanie z balonami ;-)

My wszystko mamy przed czasem w tym rok wiec dzis tez juz zaliczylismy mikolaja :-) Mikołaj niestety wygladal strasznie i nie dziwie sie ze Hani sie nie pdoobał, ale było duzo dzieci wiec ogolnie zadowolona (niestety wszystkie kaszlały wiec juz sie boję zblizającej choroby :-()
moze nie zachoruje:) trzymam kciuki by tak bylo:)

A tak w ogole t moja siostra cioteczna dzis urodzila synka Tymka:D Alan bedzie mial o rowny rok mlodszego kuzyna:D
a za tydzien-dwa nastepne malenstwo w rodzinie bedzie:)

moze nie zachoruje:) trzymam kciuki by tak bylo:)

A tak w ogole t moja siostra cioteczna dzis urodzila synka Tymka:D Alan bedzie mial o rowny rok mlodszego kuzyna:D
a za tydzien-dwa nastepne malenstwo w rodzinie bedzie:)

o wow - super gratulacje dla siostry ciotecznej :-) u mnie w rodzinie tez jest pdoobnie, tylko ze Hania przyszla rok pozniej :-) A ogolnie to macie w rodzinie wysyp dzieciaczków :-D

tak sobie patrze codziennie jakiś maluch obchodzi urodziny i az trudno uwierzyc ze dopiero co rodziłyśmy te nasze dzieciaczki. Jak teraz widze w sklepie takie maluszki to nie moge uwierzyc, że Hania tez niedawno taka malutka była. A teraz to juz prawie dziewczynka, pokazuje co chce, wyraza swoje zdanie, ma swoje ulubione zabawki, bajki. No taki mały człowieczek.... A od kilku dni pokazuje gdzie jest telemaniak - wskazując na siebie no przeurocze to jest :-)
Najbardziej mi się spodobało stwierdzenie "wyraża swoje zdanie" :-) Jak pomyślę jak Staś wyraża swoje zdanie to aż się boję dalszego "upływania czasu", a podejrzewam, że Franek jako młodszy brat będzie jeszcze bardziej wyszczekany :-)

A ja 30 listopada rozmawiałam z ciężarną koleżanką i zażartowałam, że jak na drugi dzień urodzi to jej mała będzie miała urodziny z Frankiem. Ona: "nie nie, pewnie dotrzymam do terminu", urodziła 1 grudnia 10 minut po północy :-)

W końcu dzieciarnia zasnęła:)
Ja już nie wiem co z tymi drzemkami zrobic:( Dzis po drugiej spał do 18..i jak go potem położyć spać o 21! Ale na jednej jeszcze nie wytrzymuje:(
I u nas tez juz był dzis mikołaj:) Jako że jutro i tak nie ma się kto za niego przebrać bo A robi na południe:)
Lori co do lampek..ja mam zawsze z targu i jeszcze nigdy się z nimi nic nie stało:) I choinkę tez mamy sztuczną..he he dostalismy w spadku od teściów..ma 16 lat ale jest super:) Ja z zywa wstrzymam sie aż dzieciaki podrosną:) Po co Tomek ma jeszcze igły wcinac:)
Fikusku super ten zestaw do sprzątania..ale ta cena!

reklama
no wesolo bedzie jak wszytscy na raz sie zjada kiedys:D

ze strony mojego męża jest bardzo duzo malych dzieci i jak ostatnio bylismy na urodzinach u babci to moja Hania (najmlodsza) nie wiedziala w ktora strone isc bo tak wszystkie dzieciaki biegaly :-D Dzis tez jak byl Mikołaj a było tylko 6 dzieciaczków to ciezko było za nimi wszystkimi nadążyć :-)

Do góry