reklama
witam tak zajrzałam do Was by spytać jak stoją Wasze dzieci z ząbkami bo mój Franio ma tylko jeden i to lekko przebił dawno i nie rośnie ani nowe się nie pojawiają. Są jakieś maluszki co tak późno ząbkowały? Pozdrawiam i przepraszam za wtargnięcie na Wasze forum. No i 100lat dla roczniaków.
Mama Stacha
&Franka&Janka
Polka nie martw się, z tego co się orientuję to z naszych grudniowych maluszków jeszcze ok trójki dzieci w ogóle nie ma ząbków :-)
fikusek1988
Mama Alanka:)
witam sie
my juz po urdzinkach,Alan spi ja najedzona i zmeczona na maxa
my juz po urdzinkach,Alan spi ja najedzona i zmeczona na maxa
fikusek1988
To czekamy na zdjęcia
zdiec mam bardzo malo i tylko z wczraj,dzis jak przypmnialam sobie o aparacie to bylo juz za pozno zaraz wstawie te pare fotek do albumu.
Mama Stacha
&Franka&Janka
Jak się Alanowi podobało? Jaki prezent zrobił największą furorę? Ja szukam właśnie pomysłów na "gwiazdkę", myślałam o Lego Duplo, ale nie wiem czy nie za mały jeszcze ten mój szkrabik. Po Stasiu mamy śmieciarkę i jakieś drobne zainteresowanie nią jest, ale budować z klocków to jeszcze nie bardzo buduje.
fikusek1988
Alan byl wniebowziety a co mu sie najbardziej podobalo? hmm jedzen ie przy stole stolowal sie jak sie tylko da hehe ale jezeli chodzi o zabawki to dostal takiego pingiwna co chodzi ,mama skrzydelkami i wydaje dzwieki i to mu sie podobalo,kloci tez dostal i tez sie bawil,zestwa do sprzatanie dostal odemnie wczesniej i tez sie nim bawiJak się Alanowi podobało? Jaki prezent zrobił największą furorę? Ja szukam właśnie pomysłów na "gwiazdkę", myślałam o Lego Duplo, ale nie wiem czy nie za mały jeszcze ten mój szkrabik. Po Stasiu mamy śmieciarkę i jakieś drobne zainteresowanie nią jest, ale budować z klocków to jeszcze nie bardzo buduje.
witam sie i ja :-)
przejedzona na maksa po wczorajszym roczku tyle jedzonka zostało ze dzis cały dzień jem... zbawek pełno a powiem ze moje dziecko najbardzije sie cieszy jak zobaczy komorke czy kluczyki od auta a nówki zabawki ok ale furory nie zrobiły bardzo mu sie podobało kolejka z Boikido bo kolorowe mega kloczki a jezdziki i inne tak see
przejedzona na maksa po wczorajszym roczku tyle jedzonka zostało ze dzis cały dzień jem... zbawek pełno a powiem ze moje dziecko najbardzije sie cieszy jak zobaczy komorke czy kluczyki od auta a nówki zabawki ok ale furory nie zrobiły bardzo mu sie podobało kolejka z Boikido bo kolorowe mega kloczki a jezdziki i inne tak see
reklama