Witam się po dłuższej nieobecności, widzę, że jakiś ruch jest :-)
Na początek chciałam gorąco powitać nowe mamy
GEROLAND, BIBA02, CZES583
. . . i stare :-) Magdas, Beata (kochana ty tu chyba jedną z pierwszych byłaś co?)
Cieszę się, że są i nowe grudniówki i stare też postanowiły powrócić.
Chciałam też życzyć zaległym jubilatom i oczywiście dzisiejszym dużo słonka, beztroski, zdrówka i tęczy kolorów. Sto lat!!!
My już po urodzinkach, impreza była dwudniowa, fajna ale męcząca. Teraz za to zamiast odpocząć rozchorowałam się, i to porządnie. Franek od ponad tygodnia też ma gile po pas. Obiecuję jednak pisać tu z wami, weekend to dobry czas bo M zajmie się chłopcami a ja sobie pochoruję z laptopem w łóżku Planuję też coś poczytać i pooglądać, np. moich ukochanych "Przyjaciół". Jednym słowem planuję peeeełen relaks, choć w chorobie :-)
Ale ci dobrze ja dzisiaj musiałam jechać do pracy na 8 rano bleeeech! Wstawać tak wcześnie... bo musieliśmy dojechać 50km... Wojtek został z prababcią i został "nakarmiony"... bo oczywiście prababcia myśli, że tylko ona umie dobrze nakarmić Wróciłam do domu ok.15:00 a Wojtek po babcinych posiłkach nie chciał nic zjeść aż do godz.19! ;P
PS jak macie facebooka to podaję link do galerii - dziś zwiedzaliśmy wszystkie świąteczne iluminacje w najbliższej okolicy (bo za zimno było by szukać więcej po całym mieście) - ależ fascynacja w oczkach była Zaloguj się | Facebook pozdrawiam i wszystkim jubilatom - byłym, obecnym i przyszłym - 1oo LAT!