to ja chyba brutlana jestesm bo alanowi spukuje myjka i nie zakrywam czola ale on chyba lub jak mu ta woda tak cieknie
haha niezly jest :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja chyba brutlana jestesm bo alanowi spukuje myjka i nie zakrywam czola ale on chyba lub jak mu ta woda tak cieknie
haha niezly jest :-)
ja to mowie ze on taki ciapowaty jest,zanim zatrybi o co chodzi to ja skoncze to robic
fikusku jak ci nie marudzi to pewnie lubi. U Ali to zależy od dnia czasami trochę kwęka a czasami nie.
teraz to mnie dopiero rozesmialas haha
Ja ostatnio jak splukiwalam małej glowe to ona potem wziela tą gąbkę i mi wycisnęła na twarz :-)
moj tez ma takie skrapetki/ciapki i sie nie przewraca ale ma antyposlizowa podeszweHej dziewczynki. Wróciłam!!! Mam teraz troszkę wolnego czasu - egzaminy pozdawane, został tylko jeden ale to za jakieś 2-3 tygdnie to mamy jeszcze czas.
Mam prośbę - napiszcie mi w jakich bucikach wasze dzieciaczki - chodzą / uczą się chodzić. Moja miała takie sandałki z Zet-polu i w nich chodziła (bo ona dopiero stawia samodzielnie pierwsze kroczki). Kupiłam wczoraj te skarpeto-kapcie :
Zobacz załącznik 306593 coś takiego, ale mała mi się chyba ze trzy razy wywróciła i to tak, że rozcięła sobie wargę i biedna się wczoraj mi zakrwawiła . Dlaatego pytam bo na zamkniętym wyczytałam, że takie są właśnie najlepsze i już sama nie wiem ...