reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej dziewczynki. Wróciłam!!! Mam teraz troszkę wolnego czasu - egzaminy pozdawane, został tylko jeden ale to za jakieś 2-3 tygdnie to mamy jeszcze czas.
Mam prośbę - napiszcie mi w jakich bucikach wasze dzieciaczki - chodzą / uczą się chodzić. Moja miała takie sandałki z Zet-polu i w nich chodziła (bo ona dopiero stawia samodzielnie pierwsze kroczki). Kupiłam wczoraj te skarpeto-kapcie :
Zobacz załącznik 306593 coś takiego, ale mała mi się chyba ze trzy razy wywróciła i to tak, że rozcięła sobie wargę i biedna się wczoraj mi zakrwawiła :(. Dlaatego pytam bo na zamkniętym wyczytałam, że takie są właśnie najlepsze i już sama nie wiem ...

Hej dziewczynki. Wróciłam!!! Mam teraz troszkę wolnego czasu - egzaminy pozdawane, został tylko jeden ale to za jakieś 2-3 tygdnie to mamy jeszcze czas.
Mam prośbę - napiszcie mi w jakich bucikach wasze dzieciaczki - chodzą / uczą się chodzić. Moja miała takie sandałki z Zet-polu i w nich chodziła (bo ona dopiero stawia samodzielnie pierwsze kroczki). Kupiłam wczoraj te skarpeto-kapcie :
Zobacz załącznik 306593 coś takiego, ale mała mi się chyba ze trzy razy wywróciła i to tak, że rozcięła sobie wargę i biedna się wczoraj mi zakrwawiła :(. Dlaatego pytam bo na zamkniętym wyczytałam, że takie są właśnie najlepsze i już sama nie wiem ...
moj tez ma takie skrapetki/ciapki i sie nie przewraca ale ma antyposlizowa podeszwe:)

reklama
Dzień dobry:)
Madziarena co do butków...ostatnio są dwie opinie....jeden ortopeda powiedział..w domu bez butków i nawet skarpetki nie moga być ciasne bo nóżki ma nic nie krępować! Drugi że jak dziecko już dobrze chodzi to kapciuszki zakładamy...Eliza dała linka na watku zakupowym do butków befado:)

Ja te kapcioszki które pokazałaś cały czas zakładam Hani...Tomek na razie nie może w nich chodzic bo krzywi nóżkę..więc śmiga w skarpetkach...hmmm moze to nie najlepszy pomysł bo ma rajstopki i skarpetki..więc nóżka jest troche skrepowana....ale sam nie chodzi więc butki odpadaja a panele są bardzo zimne więc coś muszę mu zakładać

Co do mycia głowy...jestem w szoku że się tak męczycie:)
Ja po prostu kładę Tomka sobie na ręce(tak jak go kąpałam kiedy był mały) i myję główkę...nic nie leci do oczek:)
Zresztą Hani też tak myje jak się kąpie sama...bo jak z Tomkiem to nie mam miejsca żeby ją położyc...ale juz jest tak duża że wie że trzeba głowe do góry trzymać i mocno zamknąć oczka:-D

Do góry