Dzien Dobry dziewczynki.
Ja juz przygotowana i zaraz biegne na kurs.Nie wiem co sie ostatnio dzieje,ale mam coraz wieksze klopoty ze wstawaniem rano-hihi
Marta napewno wszystko bedzie dobrzeTrzymam kciuki
A ja dalej nie czuje zadnych ruchow i staram sie uspokoic,ze to calkiem normalne bo nie wszystkie kobietki maja w tym samym okresie ciazy...Jeszcze dodatkowo moja wspaniala tesciowa potrafi pocieszyc jak nigdy zdaniem''Cos jest chyba nie dobrze skoro nic nie czujesz''.Wielkie dzieki za takie slowa...Wizyte u ginekologa mam w przyszly wtorek wiec mam nadzieje,ze szybko zleci i ze wszystko jest ok.
Zycze wszystkim milego dnia
nie martw sie ja na ostatniej wizycie powiedzialam pani doktor ze czuje ruchy od 16 tygodnia i zdziwiona byla ze tak wczesnie (myslalam ze normalnie bo tak wszedzie na necie pisze), wedlug jej zdania kobiety odczuaja pierwsze kopniecia okolo 21 tygodnia a przy pierwszej ciazy moga nawet pozniej.
Mam w rodzinie druga ciezarna tez w 21 tyg i jej mala ani razu jej nie dala znaku o sobie nawet brzucha jeszcze nie ma... najwazniejsze zeby byly zdrowe
a moze jest spiochem i bdziesz jedna z niewielu mam ktore nie beda musialy wstawac co pol godziny w nocy
pozdrawiam