reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
MARTA najwazniejsze ze juz jutro idziesz na usg i do doktorka;-)bedzie dobrze-musi byc.

GEORGINA wiem co czujesz bo ja tez nie lubie kiedy moj maz oglada takie filmy i to w dodatku sam,ja nie poiwem ze nie lubie poogladac dlatego powiedzialam mu kiedys ze bedziemy ogladali tylko oboje:-)tez jestem wtedy taka jakby zazdrosna,zaraz sobie mysle bog wie co a przeciez takie ogladanie powinno byc bezpieczne:tak:bo przeciez nie zdradzi nas z telewizorem czy monitorem;-)

Na razie się nie odzywam do niego.. Muszę się jakoś wyciszyć. Jeszcze kłamał, że takich rzeczy to on w ogóle nie ogląda. Wiem, że kłamał po to abym nie zareagowała tak jak zareagowałam.. Kłamie się często wtedy jak się boi reakcji drugiej osoby..

Nie podoba mi się to, że ogląda ciała innych;/

Jutka fajnie ze u Was okej, ciekawa jestem ile moje byczki beda jutro wazyc hihi
No wiec ja zmykam laseczki lezec dalej... odezwe sie jutro jak juz bede po wizytach, dobranoc Wam :*

Na razie się nie odzywam do niego.. Muszę się jakoś wyciszyć. Jeszcze kłamał, że takich rzeczy to on w ogóle nie ogląda. Wiem, że kłamał po to abym nie zareagowała tak jak zareagowałam.. Kłamie się często wtedy jak się boi reakcji drugiej osoby..

Nie podoba mi się to, że ogląda ciała innych;/

mysle ze nie powinnas sie martwic na zapas ... to do niczego zlego nie prowadzi a to ze nie chcial ci o tym powiedziec swiadczy raczej o tym ze bal sie twojwj reakcji (i slusznie) a nie ze chcial cos przed toba zataic !! sama mowisz ze czujesz ze jestes dla niego atrakcyjna i wogole wiec tym bardziej nie martw sie filmami ... albo po prostu zaproponuj tk jak pisze kopciuszek - ogladajcie to razem :) ja np mam swietna zabawe w takich chwilach i w zaden sposob nie traktuje tego jako czegos zlego czego nalezalo by sie obawiac !!! potraktuj to jako zupelnie naturalne zachowanie mezczycny !!!

ojoj glodnam niemilosiernie ale najpierw musze do labo !!!

no to ja juz po sniadaniu ... az jestem zdrowsza :) a cukier mi wyszedl 93 jak bylam w laboratorium wiec chyba dobrze :) pani sie bala ze bede miec bardzo niski skoro jestem taka slaba bez sniadania ale jak sie okazalo to nie cukier jest przyczyna :)

Dzien Dobry dziewczynki.
Ja juz przygotowana i zaraz biegne na kurs.Nie wiem co sie ostatnio dzieje,ale mam coraz wieksze klopoty ze wstawaniem rano-hihi

Marta napewno wszystko bedzie dobrze:)Trzymam kciuki:)

A ja dalej nie czuje zadnych ruchow i staram sie uspokoic,ze to calkiem normalne bo nie wszystkie kobietki maja w tym samym okresie ciazy...Jeszcze dodatkowo moja wspaniala tesciowa potrafi pocieszyc jak nigdy zdaniem''Cos jest chyba nie dobrze skoro nic nie czujesz''.Wielkie dzieki za takie slowa...Wizyte u ginekologa mam w przyszly wtorek wiec mam nadzieje,ze szybko zleci i ze wszystko jest ok.

Zycze wszystkim milego dnia:)

Dzien Dobry dziewczynki.
Ja juz przygotowana i zaraz biegne na kurs.Nie wiem co sie ostatnio dzieje,ale mam coraz wieksze klopoty ze wstawaniem rano-hihi

Marta napewno wszystko bedzie dobrze:)Trzymam kciuki:)

A ja dalej nie czuje zadnych ruchow i staram sie uspokoic,ze to calkiem normalne bo nie wszystkie kobietki maja w tym samym okresie ciazy...Jeszcze dodatkowo moja wspaniala tesciowa potrafi pocieszyc jak nigdy zdaniem''Cos jest chyba nie dobrze skoro nic nie czujesz''.Wielkie dzieki za takie slowa...Wizyte u ginekologa mam w przyszly wtorek wiec mam nadzieje,ze szybko zleci i ze wszystko jest ok.

Zycze wszystkim milego dnia:)

agnieszka ja tez nie czuje wiec nie ma sie co martwic ... chociaz po sniadanku przelewanko w brzuszku mam :)

Dziewczyny ja mam defa, lżee cały dzień, brzuch mi twardnieje ale nie boli, dzwoniłam do gina to nie odbierał, później oddzwonił do mnie mówie mu co i jak, powiedział że to niedobrze i ze jak bede jutro na USG tam to mam wejsc do niego to mi wypisze jakies leki :( boje się i mi szmutno buuuu

a ty przede wszystkim sie nie martw !!! bo maluszki juz dzis beda pod obserwacja ... popodgladasz je i okaze sie ze wszystko jest w najlepszym porzadku :) a jak sie denerwujesz to chlopcy boja sie bardziej !! bo oni nie wiedza co mamusi jest i czemu sie boi !! ale jak najmniej w pionie ... ile sie da to lez i odpoczywaj !!

reklama
cześć mamusie!
U mnie dziś za oknem trudna do zidentyfikowania pogoda. Niby pochmurno i chłodno ale jak dla mnie całkiem przyjemnie.
Georgina u mnie mój często ogląda strony erotyczne i filmy ja mu tego nie bronię może ma taką potrzebę, faceci to wzrokowcy. Ze mną kochać się boi, odkąd brzuch stał się bardziej widoczny. Na komórce ma pełno tapet z kobietami i jakoś nie stanowi to dla mnie problemu, ale wiem że to osobista sprawa i każda z nas odbiera to inaczej. na pewno nie warto sobie szarpać nerwów, to tylko filmy a nie żywe kobiety w realu.
agnieszka0240 życzę miłego kursowania..
mea cukier ci wyszedł wzorcowy super...

Do góry