mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ooo proszę to masz napięty terminarz
piatek to razem poświęcamy..
poznamy już płeć pewnie.. ;D
tzn sie ja bym już chciała .. baaaardzo .. !
ja tez bym chciala ale czy mi powie ?? to sie okaze ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo proszę to masz napięty terminarz
piatek to razem poświęcamy..
poznamy już płeć pewnie.. ;D
tzn sie ja bym już chciała .. baaaardzo .. !
zmuś go !!! ;Dja tez bym chciala ale czy mi powie ?? to sie okaze ...
A ja nie moge sie doczekac czwartku choc jak sobie pomysle ile godzin bede siedziec w poczekalni to mnie juz trafia.Nie dostalam potwierdzenia od bratowej czy idzie ze mna-chce sie przebadac i moze dowiedziec sie co u niej w brzuszku siedzi:-)no ale jutro bede juz chyba wiedziala.Moze w miedzy czasie odwiedze sklep ciazowy tylko u nas nie mam chyba wyboru bo znam tylko jeden:-(
GEORGINA a co znalazlaś?????
JUTKA fajnie ze wsio ok;-)
LAJTWAY zawsze mozesz zrobic sobie dodatkowe badania,jesli chcesz cos sprawdzic to sie nie zastanawiaj-koszt nie jest az taki drogi;-)
zmuś go !!! ;D
a kiedys się możemy wybrać na wspólne zakupy dla bobasków
Na razie wystarczą mi te badania, które dostałam.Toksoplazmozę robiłam już wcześniej a innych nie odczuwam na razie takiej potrzeby. Bardzie chodzi mi o podejście do pacjenta i traktowanie go jak zło konieczne. No nic, już od października z powrotem będę u mojego Pana doktora. Poza tym moge dzwonić do niego w każdej chwili więc czuję się bezpieczniejsza. Dodam że chodzę do niego państwowo więc teraz taki kubeł zimnej wody- że jednak w mniejszym mieście jak nie zapłacisz za wizytę, to Cie oleja- trochę mnie zaskoczył