no Aśka się cieszy mężem i nawet nie raczy zaglądnąć tu na 5 min
lasencje moje kochane
Jestem z wami all the time !!! Podczytuje ,nie całkiem skoncentrowana na tym co czytam hahahah ,ale wybaczcie musze sie nacieszyc moim
Jak tylko pojedzie do pracy ,przeczytam was jesszcze raz juz ze zrozumieniem
Wybaczcie ze nic nie pisze ,no ale kompletnie czasu brak ahahah
Ciesze sie nim i swoja rodzinka ....a w ciazy to wogole jakas taka sie bardzo teskniaca zrobiłam.
Dziewczyny ktore pisały w sprawie zaproszen do watku prywatnego - mam, nadzieje ze wszystkim ktore sie o to upomiały wysłalam ,jezeli kogos kto pisal ominełam przepraszam
i prosze sie upomiec
Sie juz za wami steskniłam !!!!!!!!!!
Ja dzis po
glukoze 50 prawie sie pozygałam !!!!!! Takie dziadostwo słodkie nawet poł cytrynki nie pomogło ....wypiłam dałam rade choc ze łzami w oczach az mezowi sie mnie zal zrobiło jak cofke załapałam ahahah ....ale zle nie bylo ja to zawsze taka delikatna byłam ....
po godzince wrocilismy ( polozna posciła mnie tylko dlatego ze bylam razem z mezem ,bo tak nie chca wypuszczac bo sie moze zrobic niedobrze ) pobrali krew , robiłam WR ,morfologie i mocz.wyniki poznam w poniedzialek na wizycie ,chyba ze beda zle polozna bedzie dzwonic
sie chody ma se se se
MOcz i morfologie robimy co miesiac nawet jak wyniki sa rewelacyjne ,moj gin woli to kontrolowac.
w poniedziałek na usg !!!!
Ciesze ze ze u was wszystko dobrze ,tyle bym chciala wam napisac ...ale dosłownie nie pomietam co chcialam pisac bo tyle tematow poruszylyscie .....ale spokojnie nadrobie !!!!
POZDRAWIAM KAZDA Z OSOBNA za 2 dni bede juz z WAmi Buziaki !!!