reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

No i ja tez tu jestem :-)

Pewna młoda dama-dziś już 11 letnia dziewczynka -córka mojej kuzynki z Marcinkowic( Kari - pewnie wie gdzie:):):)) wychowała się na mleku krowim od 2 go miesiąca życia-nic się nie działo ,nie ma żadnych alergii i jest zdrowym fajnym dzieckiem:tak:...tak więc chyba nie ma reguły.
Kuzynka nie miała wyjścia bo po zapaleniu piersi i nacinaniu mogła już zapomnieć o karmieniu a mleko modyfikowane było wtedy b/ drogie...A krowa w stajni stała....:cool2:
Ja tez jestem wychowana na mleku krowim (takim prosto od krowy) i jestem bardzo zdrowa (odpukać). Nie mam problemow z nerkami, ani niczym innym poki co :-) Jednak małej tez zamierzam dawac modyfikowane do 3 r.z, bo tym mlekom w kartonie nie ufam :-(

Mam ochotę na domowy makaronik dzis do obiadu wiec musiałabym brać się do roboty:)
Ale mi się TAK nie chce:)
Ja dzis miałam, moja mama zawsze taki robi. Jak ja ją za to kocham ! :-)

hello u nas nocka jakoś przeszła, nienajgorzej, chociaż wiem że mój Michaś z postępem ruchowym jest sporo za innymi dzieciaczkami ale od wczoraj zaczął nadrabiać przechodzi z pozycji siedzącej do czworaczej i parę razy sam siadł a przy nogach zaczyna na kolanka się dzwigać i wstawać choć równowaga jeszcze mocno zachwiana :-)
To super że robi takie postępy! :-)
Ja mam podobno nagraną kasetę (szpulową-pamiętacie jeszcze te sprzęty-heheh) jak zaczynałam mówić...np.dala daj- kiedy mój brat Darek zabrał mi bułkę...:) no ale jak to teraz odtworzyć:confused::confused::confused:
Mój brat niedawno kupił moim rodzicom cos takiego do przegrywania własnie tych kaset na plyty, ale nie wiem jak sie ot nazywa. Jednak istnieje taka rzecz ;-)
no i kupiliśmy Wojtkowi na roczek jednak taką zjeżdżalnię do kąpieli, bo w kąpaniu ewidentnie mu się nudzi, to może ona go zajmie ;-)

1307600974
bardzo fajna zabawka, tez chcialabym taka kupic, ale mam dziwna wanne i boje sie ze nie bede miala gdzie tego zamontowac

reklama
Przygotowania stoją w miejscu:-D:-D:-D
Nie wiem czy za tydzień ktos wpadnie na kawę (he he siostra która jest chrzestną to na pewno...w końcu jest tu co dzień)..a WIELKI roczek za 2 tyg więc jeszcze dużo czasu:) I tak miecho i wszystko kupujemy na ostatnia chwile...wiec można by rzec że na razie pieniążki mamy odłozone:-D

Czyli tak jak ja :-D Wszystko na ostatnią chwilę...no może nie wszystko ale większość :-D
nono siostrunia mówisz - na pewno daleko nie ma ;-)

To super Fikusku Ze sie dobrze bawiłaś:) Opowiadaj jak było...chyba że nie masz siły he he to poczekamy do jutra:)
Lori miło cie tu widziec:)

Dobra zmykam spac bo jutro niestety ja muszę do dzieci wstać:baffled:

Ostatnia edycja:
Nadrobilam ale nie jestem w stanie odpisac,wypilam dwa piwska i normalnie piwska i czuje sie jak 7 lat na dyskotece po flaszeczce:-D:-D:-Dpaznokcie pokaze ale nie dzis bo moze sfotografowałabym te u stop:-D

witam sie po długim weekendzie :)
zaraz bede nadrabiac co u Was i dzieciaczków a tylko pochwalę sie ze Stas zaliczył kolejny skok rozwojowy i zaczał chodzic :-)wczesniej chodził dookoła stołu a teraz juz sam sie puszcza i robi ok 3 m, bardzo sie cieszę

reklama
Wkleję też tu bo już nie wiem dzie was szukać:-D Na miły początek dnia składam najlepsze życzona z okazji wczorajszych urodzinek Michałkowi i Łukaszkowi 23marty i Filipkowi Asi oraz z okazji 11 miesięcznicy Lolkowi Purchawki, Igorkowi Maggie oraz Nadi Mataki(dzisiaj).Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.

Do góry