matko, wojtek przechodzi sam siebie wstawałam do niego co 15 minut w nocy!!! wkońcu o 4 rano go wzięłam do nas do łóżka, ale nic to nie dało.. dalej budzil się co 15minut
co się ze mną stało po tych ciążach :-)
kopciuszku paznokcie pierwsza klasa! tez sobie musze wkońcu zrobić coś z moimi ale chyba nie tipsy, bo tak jak pisze marta, też nie jestem stworzona do długich ;-)
to tak jak mój Wojtek... siedzi sobie i nagle chlust i zgięty w pół a łeb pod wodą i po paru sekundach podnosi tą głowe z wielkim uśmiechem i zaciesza :sok: a za chwilę znowu łeb pod wodąLuuzna cmok cmok cmok
He he a Tomek też się boi jak leci woda Ale ogólnie to kąpiele uwielbia..pół godziny i i tak jest ryk jak go wyciagam No i ostatnio jego ulubiona zabawą jest walenie w wode..nawet mu nie przeszkadza że ma cała buźke mokrą
A to że mama jest cała mokra to już go wcale nie rusza
ja to nawet nie byłabym wypić dwoch piw :-) w sensie wypić, że wypić, bo wszelki alkohol wymusza u mnie odruch wymiotnyNadrobilam ale nie jestem w stanie odpisac,wypilam dwa piwska i normalnie piwska i czuje sie jak 7 lat na dyskotece po flaszeczcepaznokcie pokaze ale nie dzis bo moze sfotografowałabym te u stop
co się ze mną stało po tych ciążach :-)
kopciuszku paznokcie pierwsza klasa! tez sobie musze wkońcu zrobić coś z moimi ale chyba nie tipsy, bo tak jak pisze marta, też nie jestem stworzona do długich ;-)