reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

matko, wojtek przechodzi sam siebie :szok: wstawałam do niego co 15 minut w nocy!!! wkońcu o 4 rano go wzięłam do nas do łóżka, ale nic to nie dało.. dalej budzil się co 15minut :szok:

Luuzna cmok cmok cmok:)
He he a Tomek też się boi jak leci woda:szok::szok: Ale ogólnie to kąpiele uwielbia..pół godziny i i tak jest ryk jak go wyciagam:) No i ostatnio jego ulubiona zabawą jest walenie w wode..nawet mu nie przeszkadza że ma cała buźke mokrą:-D
A to że mama jest cała mokra to już go wcale nie rusza:)
to tak jak mój Wojtek... siedzi sobie i nagle chlust i zgięty w pół a łeb pod wodą :szok::szok: i po paru sekundach podnosi tą głowe z wielkim uśmiechem i zaciesza :sok: a za chwilę znowu łeb pod wodą :-D

Nadrobilam ale nie jestem w stanie odpisac,wypilam dwa piwska i normalnie piwska i czuje sie jak 7 lat na dyskotece po flaszeczce:-D:-D:-Dpaznokcie pokaze ale nie dzis bo moze sfotografowałabym te u stop:-D
:-D:-D ja to nawet nie byłabym wypić dwoch piw :-) w sensie wypić, że wypić, bo wszelki alkohol wymusza u mnie odruch wymiotny :szok:
co się ze mną stało po tych ciążach :szok: :-)

kopciuszku paznokcie pierwsza klasa! tez sobie musze wkońcu zrobić coś z moimi :baffled: ale chyba nie tipsy, bo tak jak pisze marta, też nie jestem stworzona do długich ;-)

reklama
Byłyśmy wczoraj u szwagierki i wiecie co Julka nie mogła odkleić się od wózka do lalek swojej kuzynki, kwiaczała jak chciałam jej zabrać:szok:no muszę jej kupić:tak:ale kupię taki drewniany jak Eliza polecała bo te plastikowe to sa leciutkie i wywrotne:baffled:

P.S ja tez w domu opowiadam o postepach dzieciaczkow na forum:zawstydzona/y:ale bardzo mnie to cieszy. Gratulacje dla wszystkich zdolniaczków:-D

Bez zmian niestety, jutro kolejna wizyta u lekarza a dzis wyniki posiewu moczu.
to kciuki mamy zaciśniete i czekamy za wynikiem

Nadrobilam ale nie jestem w stanie odpisac,wypilam dwa piwska i normalnie piwska i czuje sie jak 7 lat na dyskotece po flaszeczce:-D:-D:-Dpaznokcie pokaze ale nie dzis bo moze sfotografowałabym te u stop:-D
WROCILAM!!!! wzbawlam sie ,pogralam w blarda ,piwskiem sie ochlalam:D az chyba pojde spac:D

zazdroszzce ja nie piłam jeszcze od marca zeszłego roku poprotu abstynet juz mi z tym źle;-)

podobaja mi sie te zabawki:) u nas na szczescie rudzik w kapieli sie nie nudzi, ale w dzien zadna zabawka nie zajmie go dluzej niz 5 min, no chyba ze jest to tel komorkowy ;)
ach co te telefony mają w sobie...

Wkleję też tu bo już nie wiem dzie was szukać:-D Na miły początek dnia składam najlepsze życzona z okazji wczorajszych urodzinek Michałkowi i Łukaszkowi 23marty i Filipkowi Asi oraz z okazji 11 miesięcznicy Lolkowi Purchawki, Igorkowi Maggie oraz Nadi Mataki(dzisiaj).Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.

Przyłączam sie do życzeń ;)

Kopciuszku paznokcie pierwsza klasa:) He he a dobra piwko nigdy nie jest złe:-D
Marta gratulacje dla Stasia za kroczki:tak:
Marzka trzymam kciuki za wyniki...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze!

I ja dołaczam się tu do życzeń dla solenizantów:)
Mika współczuje nocki:no: Co podejrzewasz? Zęby:-D
Lanja u mnie o dziwo Hania nie jest szczególnie zainteresowana wózkiem:baffled:

A ja wstałam o 7..bleeeee
Hania na szczęscie jeszcze pospała do 8.30:-D Biedna obudziła sie o 6 z rykiem...i mówi mi że jechała na hulajnodze i sama poszła do drogi i hulajnoga wpadła pod auto:-D Chyba za bardzo jej truje że sama nie może chodzić na droge bo tam jeżdzą DUŻE auta:zawstydzona/y:

witam sie i ja:)
ja znowu nei moglam zasnac w poszlam spac o 2:/

Marzka czemy na wiesci i mam andzieje ze teraz znajda przyczyne.
Marta gratuluje :)
Kopciuszko panokcie super:)
Lanjaa moj Alan tez interesowal sie wozkiem u kolezanki hmmm ale akurat jemy wozeczka nie kupie:D musze pomyslec nad czyms bardziej meskim co mozna pchac:)

Zapomniałam wam jeszcze napisać jedną ciekawą rzecz odnośnie tego prężenia jak kładę u rękę na pampersie na podbrzuszu to przestaje się napinać, co to może oznaczać?

Marzka jedyne co mi przychodzi do głowy to że go po prostu brzuszek boli:no:
Tak jak gazy u dorosłrgo..tak u dziecka...albo po jelitkach mu cos "jeździ"

Ech Tomek już spi..na szczęście...bo od kilku dni jest ztrasznie zmierzły...nie wazne ile spał ani ile zjadł..wiecznie mu coś sie nie podoba:(
A złośnik taki się zrobił że szok! Jak tylko mu czegos nie pozwolę lub zabiorę to cały siępręży i wrzeszczy..ewentualnie grochy mu takie lecą jakby najgorsza krzywda mu się działa:(

Ostatnia edycja:
wiesz Aga, mój mały złośnik jak mówie mu z nie moze czegos a ma zabawke w rece to nią rzuci ze złości... to widze ze nie tylko ja mam złosnika; musimy zaczac nad nimi pracować ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry