reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

matko, wojtek przechodzi sam siebie :szok: wstawałam do niego co 15 minut w nocy!!! wkońcu o 4 rano go wzięłam do nas do łóżka, ale nic to nie dało.. dalej budzil się co 15minut :szok:

Luuzna cmok cmok cmok:)
He he a Tomek też się boi jak leci woda:szok::szok: Ale ogólnie to kąpiele uwielbia..pół godziny i i tak jest ryk jak go wyciagam:) No i ostatnio jego ulubiona zabawą jest walenie w wode..nawet mu nie przeszkadza że ma cała buźke mokrą:-D
A to że mama jest cała mokra to już go wcale nie rusza:)
to tak jak mój Wojtek... siedzi sobie i nagle chlust i zgięty w pół a łeb pod wodą :szok::szok: i po paru sekundach podnosi tą głowe z wielkim uśmiechem i zaciesza :sok: a za chwilę znowu łeb pod wodą :-D

Nadrobilam ale nie jestem w stanie odpisac,wypilam dwa piwska i normalnie piwska i czuje sie jak 7 lat na dyskotece po flaszeczce:-D:-D:-Dpaznokcie pokaze ale nie dzis bo moze sfotografowałabym te u stop:-D
:-D:-D ja to nawet nie byłabym wypić dwoch piw :-) w sensie wypić, że wypić, bo wszelki alkohol wymusza u mnie odruch wymiotny :szok:
co się ze mną stało po tych ciążach :szok: :-)

kopciuszku paznokcie pierwsza klasa! tez sobie musze wkońcu zrobić coś z moimi :baffled: ale chyba nie tipsy, bo tak jak pisze marta, też nie jestem stworzona do długich ;-)

reklama
Byłyśmy wczoraj u szwagierki i wiecie co Julka nie mogła odkleić się od wózka do lalek swojej kuzynki, kwiaczała jak chciałam jej zabrać:szok:no muszę jej kupić:tak:ale kupię taki drewniany jak Eliza polecała bo te plastikowe to sa leciutkie i wywrotne:baffled:

P.S ja tez w domu opowiadam o postepach dzieciaczkow na forum:zawstydzona/y:ale bardzo mnie to cieszy. Gratulacje dla wszystkich zdolniaczków:-D

Bez zmian niestety, jutro kolejna wizyta u lekarza a dzis wyniki posiewu moczu.
to kciuki mamy zaciśniete i czekamy za wynikiem

Nadrobilam ale nie jestem w stanie odpisac,wypilam dwa piwska i normalnie piwska i czuje sie jak 7 lat na dyskotece po flaszeczce:-D:-D:-Dpaznokcie pokaze ale nie dzis bo moze sfotografowałabym te u stop:-D
WROCILAM!!!! wzbawlam sie ,pogralam w blarda ,piwskiem sie ochlalam:D az chyba pojde spac:D

zazdroszzce ja nie piłam jeszcze od marca zeszłego roku poprotu abstynet juz mi z tym źle;-)

podobaja mi sie te zabawki:) u nas na szczescie rudzik w kapieli sie nie nudzi, ale w dzien zadna zabawka nie zajmie go dluzej niz 5 min, no chyba ze jest to tel komorkowy ;)
ach co te telefony mają w sobie...

Wkleję też tu bo już nie wiem dzie was szukać:-D Na miły początek dnia składam najlepsze życzona z okazji wczorajszych urodzinek Michałkowi i Łukaszkowi 23marty i Filipkowi Asi oraz z okazji 11 miesięcznicy Lolkowi Purchawki, Igorkowi Maggie oraz Nadi Mataki(dzisiaj).Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.

Przyłączam sie do życzeń ;)

Kopciuszku paznokcie pierwsza klasa:) He he a dobra piwko nigdy nie jest złe:-D
Marta gratulacje dla Stasia za kroczki:tak:
Marzka trzymam kciuki za wyniki...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze!

I ja dołaczam się tu do życzeń dla solenizantów:)
Mika współczuje nocki:no: Co podejrzewasz? Zęby:-D
Lanja u mnie o dziwo Hania nie jest szczególnie zainteresowana wózkiem:baffled:

A ja wstałam o 7..bleeeee
Hania na szczęscie jeszcze pospała do 8.30:-D Biedna obudziła sie o 6 z rykiem...i mówi mi że jechała na hulajnodze i sama poszła do drogi i hulajnoga wpadła pod auto:-D Chyba za bardzo jej truje że sama nie może chodzić na droge bo tam jeżdzą DUŻE auta:zawstydzona/y:

witam sie i ja:)
ja znowu nei moglam zasnac w poszlam spac o 2:/

Marzka czemy na wiesci i mam andzieje ze teraz znajda przyczyne.
Marta gratuluje :)
Kopciuszko panokcie super:)
Lanjaa moj Alan tez interesowal sie wozkiem u kolezanki hmmm ale akurat jemy wozeczka nie kupie:D musze pomyslec nad czyms bardziej meskim co mozna pchac:)

Zapomniałam wam jeszcze napisać jedną ciekawą rzecz odnośnie tego prężenia jak kładę u rękę na pampersie na podbrzuszu to przestaje się napinać, co to może oznaczać?

Marzka jedyne co mi przychodzi do głowy to że go po prostu brzuszek boli:no:
Tak jak gazy u dorosłrgo..tak u dziecka...albo po jelitkach mu cos "jeździ"

Ech Tomek już spi..na szczęście...bo od kilku dni jest ztrasznie zmierzły...nie wazne ile spał ani ile zjadł..wiecznie mu coś sie nie podoba:(
A złośnik taki się zrobił że szok! Jak tylko mu czegos nie pozwolę lub zabiorę to cały siępręży i wrzeszczy..ewentualnie grochy mu takie lecą jakby najgorsza krzywda mu się działa:(

Ostatnia edycja:
wiesz Aga, mój mały złośnik jak mówie mu z nie moze czegos a ma zabawke w rece to nią rzuci ze złości... to widze ze nie tylko ja mam złosnika; musimy zaczac nad nimi pracować ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry