reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Ech żeby to było tylko rzucanie zabawkami:( Ale jak go wezme na ręce to tak nogami wierzga..głowę do tyły odchyli i wrzeszczy...no w szoku jestem że tak mu sie ostatnio odmieniło:( I nie wiem co z tym zrobic...Hania nie miała takich zagrań! Na razie sie nie poddaję! Uspokajam go na rekach..ale i tak nie dostaje tego czego chciał:)

Wiesz Marzka...pamietam że jak miałam strasznie bolesne okresy przed Hania to jedyne co mi pomagało oprócz tabletek to własnie lezenie na brzuchu z podkurczonymi nogami...albo bardzo gorącu okład na brzuch! Kurcze trudno mi cos doradzić bo u moich dzieci nigdy czegoś takiego nie widziałam...wiec tylko ze swoim bólem brzucha moge porównywać:(

Ostatnia edycja:
reklama
a dziewczyny powiedzcie mi bo mam wrazenie ze zawiało Stasia tzn oczka mu zawiało bo pojawiło sie troche ropki, co stosowałyście? bo mysle ze to zapalenie

ładne Kopciuszku, ja niestety nie jestem stworzona do długich paznokci i zazdroszcze tym dziewczyną co maja taki paznokcie

Uwiez mi ja tez nie bylam:no:teraz sie czuje z nimi normalnie:tak:i mam juz zel na swoich paznokciach bo w koncu mialy mozliwosc urosnac pod tipsem.

Zapomniałam wam jeszcze napisać jedną ciekawą rzecz odnośnie tego prężenia jak kładę u rękę na pampersie na podbrzuszu to przestaje się napinać, co to może oznaczać?

Wiesz moze rzeczywiście on sie zaspokaja?

Ech żeby to było tylko rzucanie zabawkami:( Ale jak go wezme na ręce to tak nogami wierzga..głowę do tyły odchyli i wrzeszczy...no w szoku jestem że tak mu sie ostatnio odmieniło:( I nie wiem co z tym zrobic...Hania nie miała takich zagrań! Na razie sie nie poddaję! Uspokajam go na rekach..ale i tak nie dostaje tego czego chciał:)

Wiesz Marzka...pamietam że jak miałam strasznie bolesne okresy przed Hania to jedyne co mi pomagało oprócz tabletek to własnie lezenie na brzuchu z podkurczonymi nogami...albo bardzo gorącu okład na brzuch! Kurcze trudno mi cos doradzić bo u moich dzieci nigdy czegoś takiego nie widziałam...wiec tylko ze swoim bólem brzucha moge porównywać:(

podobnie jak masz z Tomkiem moja mama miała z moją siostra waliła głowa jak zła, ale przeszło jej to samo ale charakterek jej został;

ja tez przy bolesnym okresie kladlam sobie na brzuch coś ciepłego;

Marta nie strasz mnie tym charakterkiem:):):) A do tej pory to było takie spokojne dziecko:) Hi hi ale może to tylko od zebów:)

witam sie po długim weekendzie :)
zaraz bede nadrabiac co u Was i dzieciaczków a tylko pochwalę sie ze Stas zaliczył kolejny skok rozwojowy i zaczał chodzic :-)wczesniej chodził dookoła stołu a teraz juz sam sie puszcza i robi ok 3 m, bardzo sie cieszę

super gratulacje :)

Kopciuszku
fajne pazury :-)
Marta chyba nic nowego nie napiszę, żeby przemyć solą fiz. i rumiankiem ;-)

Ja też wstałam o 7, ale dałam mleka i spał do 8.30 ale dałam dyda i jakoś tak do 10 zleciało :szok: :-D

Kurde w tym tygodniu będę się nudzić - T ma popołudniówki :-D

reklama
a mi sie sprzedal tako jumper w komisie:D alez jestem szczesliwa:) wbede mogla alanowi kupic wieksza spacerowke na zime z duzymi kolami bo ta moja parasolka to ciezka by byla na zime,tzn ciezko by sie jechalo.

Do góry