aga6671
Mama Hani i Tomka
Ech żeby to było tylko rzucanie zabawkami Ale jak go wezme na ręce to tak nogami wierzga..głowę do tyły odchyli i wrzeszczy...no w szoku jestem że tak mu sie ostatnio odmieniło I nie wiem co z tym zrobic...Hania nie miała takich zagrań! Na razie sie nie poddaję! Uspokajam go na rekach..ale i tak nie dostaje tego czego chciał
Wiesz Marzka...pamietam że jak miałam strasznie bolesne okresy przed Hania to jedyne co mi pomagało oprócz tabletek to własnie lezenie na brzuchu z podkurczonymi nogami...albo bardzo gorącu okład na brzuch! Kurcze trudno mi cos doradzić bo u moich dzieci nigdy czegoś takiego nie widziałam...wiec tylko ze swoim bólem brzucha moge porównywać
Wiesz Marzka...pamietam że jak miałam strasznie bolesne okresy przed Hania to jedyne co mi pomagało oprócz tabletek to własnie lezenie na brzuchu z podkurczonymi nogami...albo bardzo gorącu okład na brzuch! Kurcze trudno mi cos doradzić bo u moich dzieci nigdy czegoś takiego nie widziałam...wiec tylko ze swoim bólem brzucha moge porównywać
Ostatnia edycja: