Mama Stacha
&Franka&Janka
Kari, olej :-)
Elka, no zajebiste poczucie humoru :-)
Elka, no zajebiste poczucie humoru :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane dobre wiesci!! Wbrew pozorom NIE MAM ANEMII wyniki tarczycy tez ok! A chudne chyba ze stresu, doktorka powedziala ze sa tez kobiety co po ciazy tak leca z wagi. Mam isc po hormony do ginekologa i wyluzowac :-) Ciesze sie!! :-) Az nabralam sil.
Kochana, super wieści :-) Też się cieszę.kochane dobre wiesci!! Wbrew pozorom NIE MAM ANEMII wyniki tarczycy tez ok! A chudne chyba ze stresu, doktorka powedziala ze sa tez kobiety co po ciazy tak leca z wagi. Mam isc po hormony do ginekologa i wyluzowac :-) Ciesze sie!! :-) Az nabralam sil.
kochane dobre wiesci!! Wbrew pozorom NIE MAM ANEMII wyniki tarczycy tez ok! A chudne chyba ze stresu, doktorka powedziala ze sa tez kobiety co po ciazy tak leca z wagi. Mam isc po hormony do ginekologa i wyluzowac :-) Ciesze sie!! :-) Az nabralam sil.