G
Georgina
Gość
Mazia trzymam kciuki, będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
t
Oj to rzeczywiscie szkoda ze za 3 tyg w Polsce to nie ma problemu idziesz do byle jakiego laboratorium mowisz ze chcesz na cukier i na drugi dzien masz pewnosc a u ciebie to pewnie trudniej
Nom dziewczyny, lece na USG Trzynajcie mocno kciuki!
Do wieczora;-)
Mi się ostatnio źle śpi jeśli o pozycję chodzi. Mówią, że najlepiej spać na lewym, staram się jak mogę, zasypiam w tej pozycji, ale potem padam na plecy bo na boku jest koszmarnie niewygodnie. I tak się w nocy wiercę bo nie potrafię wygodnej pozycji obrać. Taka strasznie ważna ta lewa strona do spania??
marta kiedys wrzucala tabelke z badaniami ktore trzeba zrobic w ciazy !! moze ja da sie jakos odszukac ... bedziesz miala wszystko czarno na bialym ... jakie badania i kiedy sie robi ...
I ja mam jutro usg. o 19.00. Bedzie dobrze na pewno.moje samopoczucie jest ok tylko jutro wizyta usg i troche sie boje trzymajcie za mnie kciuki a właściwie za moje maleństwo bo ginio na ostatniej wizycie zauważył jakąś plamke na półkuli muzgu :-(
a jeszcze jedno dziś sie troche zestresowałam do zauważylam pierwsze rostępy a żeby było smieszniej to na lewym pułdupku mam nadzieje że więcej nie będzie
Mój się cieszy z tego powodu a ja nie bardzomam to samo..a siary najwięcej mam rano.. i do tego mi tak się dziwne skóra łuszczy.. oO
i te żyły to porażka jakaś..
jak to mój twierdzi jeden mój cyc waży z 5kg jak nic
a który facet się nie będzie cieszył? ;|Mój się cieszy z tego powodu a ja nie bardzo