reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Właśnie zauważyłam, że rogal bardzo fajnie podpiera główkę Agatki - pewnie zmałpuję i kupię swoim chłopakom też, ciekawe czy będą się wiercić, żeby go wyciągnąć ;)

Pokrowiec fajna sprawa, frotte jest na pewno przyjemniejsze niż zmarznięty/nagrzany materiał fotelika, a i uprać można :tak:

No to kupuję, to znaczy zaraz, tylko kolor wybiorę... ;-)

reklama
Właśnie zauważyłam, że rogal bardzo fajnie podpiera główkę Agatki - pewnie zmałpuję i kupię swoim chłopakom też, ciekawe czy będą się wiercić, żeby go wyciągnąć ;)

Pokrowiec fajna sprawa, frotte jest na pewno przyjemniejsze niż zmarznięty/nagrzany materiał fotelika, a i uprać można :tak:

No to kupuję, to znaczy zaraz, tylko kolor wybiorę... ;-)

jesli o rogala chodzi to szukaj bezwzglednie z groszkiem !! inne sie nie nadaja!! polecam ta firme: BabyFEHN
20100809099.jpg
w razie klopotow ze znalezieniem groszkow pisz do mnie ... mam na miejscu sklep gdzie mi je sprowadzaja ... niestety cena nieciekawa bo 46zl ale warto moim zdaniem :)

Mojemu Frankowi też na chwilę przeszło ząbkowanie, choć jęczy trochę za dnia.
Ulubioną zabawką stał się pilot, lubi go jeść i rzucać o podłogę :-) A dziś rano, stanął w moim łóżku przy parapecie i wygrzebał mi ziemię z kwiatków :-) A mi się przysnęło, dobrze, że mąż wszedł i to zobaczył, bo przecież mogła mu się krzywda stać gdyby się przewrócił. Ostatnio coś jestem przemęczona, małża nie było i nikt mi nie pomagał, odbiło się to na mojej kondycji :-/
ja ostatnio tez ciagle jestem zmeczona! i rowniez zdazalo mi sie przysypiac , ale po ostatnim "dowcipie" mojego synka juz sie chyba nigdy nie poloze spac razem z nim! skubaniec zasnal na kocu na podlodze, ja polozylam sie obok niego , a kiedy sie obudzilam ( po jakis 30 min) Rudzika nie bylo okok mnie ani wogole w pokoju:szok: myslalam ze na zawal zejde! a ten skubaniec zasnal sobie pod stolem, jak go wkoncu znalazlam to nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac;)

Podobno właśnie pomiędzy bliźniętami istnieje najsilniejsza spośród wszystkich możliwych więzi międzyludzkich :) Ciekawi mnie to, ale nie mam czasu o tym poszukać nawet fajnych książek ;)

To Staś i Franek (Staś to ta pyza;)
Są zupełnie, totalnie inni :) Na pierwszy rzut oka widać tylko różnicę w wadze i kolorze oczu pewnie:laugh2:
Oni strzelają takie miny nieziemskie po prostu, co zdjęcie to lepsze, a teraz to już w ogóle ciężko ich uchwycić, bo się poruszają nieustannie :-D

cudne chlopaki:) widac, ze radosne i pelne zycia:)

moj jeden posilek dziennie je ze zwyklego mleka od 6 mies:) ostatnio na TVN Style pediatra sie wypowiadal ze mozna podawac jeden psilek po 6 mies:)
tez to ogladalam:) szkoda ze u nas narazie nie moge wprowadzac nic co jest na mleku krowim.., a ostatnio doszla nam alergia na zoltko..:( i teraz nie wiem co dalej, bo juz takie maluszki powinny jesc co drugi dzien zoltko, a skoro mlody ma alergie to czy jest cos czym moge to zastapic ???

jesli o rogala chodzi to szukaj bezwzglednie z groszkiem !! inne sie nie nadaja!! polecam ta firme: BabyFEHN
Zobacz załącznik 275837
w razie klopotow ze znalezieniem groszkow pisz do mnie ... mam na miejscu sklep gdzie mi je sprowadzaja ... niestety cena nieciekawa bo 46zl ale warto moim zdaniem :)

Hmm ceneo pokazuje mi z babyfehn tylko takie:
Fehn zagłówek - ceny produktów w sklepach na Ceneo.pl
a to chyba nie jest ten, który masz Ty?

cudne chlopaki:) widac, ze radosne i pelne zycia:)

Oj tak, dwa raczkujące duracell'ki ;))

reklama
tez to ogladalam:) szkoda ze u nas narazie nie moge wprowadzac nic co jest na mleku krowim.., a ostatnio doszla nam alergia na zoltko..:( i teraz nie wiem co dalej, bo juz takie maluszki powinny jesc co drugi dzien zoltko, a skoro mlody ma alergie to czy jest cos czym moge to zastapic ???
powinny powinny,ale moja też nie je,bo ostatnimi czasy to w ogole ciezko jej obiadek wcisnąc...a jak zje to ew. deserek a do niego raczej żółtka nie dodam.
Zobacz załącznik 275837
mea a można takiego rogala kupic na allegro??
ja ostatnio tez ciagle jestem zmeczona! i rowniez zdazalo mi sie przysypiac , ale po ostatnim "dowcipie" mojego synka juz sie chyba nigdy nie poloze spac razem z nim! skubaniec zasnal na kocu na podlodze, ja polozylam sie obok niego , a kiedy sie obudzilam ( po jakis 30 min) Rudzika nie bylo okok mnie ani wogole w pokoju:szok: myslalam ze na zawal zejde! a ten skubaniec zasnal sobie pod stolem, jak go wkoncu znalazlam to nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac;)
o matko.wspolczuje.
dobrze,ze nic sie ie stalo.
ale powiem Ci,ze niezly agencik Ci rosnie :-) ;-)

Do góry