sylwik1987
Filipek
u nas tez.., zwariowac mozna! a zebym to ja chociaz powod znala tego jego marudzenia to bylo by juz cos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj ciesze sie, ze wrocilasjakos sie nie boje
u nas tez.., zwariowac mozna! a zebym to ja chociaz powod znala tego jego marudzenia to bylo by juz cos
wszystkiego najlepszego tak, to prawda- te 7 miesecy zlecialo tak szybko.,, a ja jeszcze tak dokladnie pamietam moj porod jakby to bylo wczorajCzesc dziewczynki.
Dawno mnie u was nie bylo.Za chwilke w miare mozliwosci was podczytam.
U nas wszystko ok.Julencja ''wzbogacila'' sie o dwa zabki i ma juz cztery:-)No i konczy dzis 7-my miesiac...
Strasznie szybko przelecialo te 7 miesiecy...
tak samo u nas dzisiaj w miare szybko zasnal wiec mam wieczorek dla siebie:0 ogolnie szukam jakiejsc fajnej zabawki dla Filipka- mozecie mi cosik polecic ?ja tez dzis powodu nie znam na cale szczescie juz spi i mam spokoj bo uszy mi juz wiedly
ja jak tylko dostane przelwe to kupuje to: Bębenek Interaktywny - światło+dźwięk - VIDEO (1169999735) - Aukcje internetowe Allegrotak samo u nas dzisiaj w miare szybko zasnal wiec mam wieczorek dla siebie:0 ogolnie szukam jakiejsc fajnej zabawki dla Filipka- mozecie mi cosik polecic ?
fajne zabawki, tylko do nich to maly musialby nauczyc sie siadac.. chociaz z drugiej strony moze to go zmotywuje, zeby wkoncu to zrobil :d:d:d
moja też już dostała przetwory na mleku.Dziewczyny a kiedy można zacząc dawać przetwory mleczne?
znam ten ból.Aga w końcu coś napisałaś
JA dostałam niedawno paczkę z allegro i zamiast grającego białego nocniczka z kubusiem puchatkiem dostałam czerwony z samochodami - NIEGRAJĄCY wrr...i znów akcja z wymianą albo zwracaniem...no ja mam takiego pecha ostatnio, że nie pytajcie. Ciągle coś...jak kupimy to albo uszkodzone albo inne...eh pech to pech...no i pieluszkie tetrowe kolorowe zamawiałam i też poknocili wzorki.