reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc dziewczynki.
Dawno mnie u was nie bylo.Za chwilke w miare mozliwosci was podczytam.
U nas wszystko ok.Julencja ''wzbogacila'' sie o dwa zabki i ma juz cztery:-)No i konczy dzis 7-my miesiac...
Strasznie szybko przelecialo te 7 miesiecy...
wszystkiego najlepszego :) tak, to prawda- te 7 miesecy zlecialo tak szybko.,, a ja jeszcze tak dokladnie pamietam moj porod jakby to bylo wczoraj;)

oj dziewczyny tak piszecie o tej wadze ,że zaraz się chyba zdoluję.
niby źle nie jest ale nie moge się pozbyc tych 9kg.
niby karmię ale to nic nie daje.
owszem schudlam już sporo,ale te 9 przyczepił się i ani drgną.
Dziewczyny a kiedy można zacząc dawać przetwory mleczne?
moja też już dostała przetwory na mleku.
nic jej nie było,a jak smakowało :-)
Aga w końcu coś napisałaś :)

JA dostałam niedawno paczkę z allegro i zamiast grającego białego nocniczka z kubusiem puchatkiem dostałam czerwony z samochodami - NIEGRAJĄCY wrr...i znów akcja z wymianą albo zwracaniem...no ja mam takiego pecha ostatnio, że nie pytajcie. Ciągle coś...jak kupimy to albo uszkodzone albo inne...eh pech to pech...no i pieluszkie tetrowe kolorowe zamawiałam i też poknocili wzorki.
znam ten ból.
powiem Ci,że jak teraz coś zamawiam to po kilka razy piszę w emailu,żeby tylko nie pomylili.powtarzam adres i co ma byc w zamówieniu...niestety nie zawsze pomaga.
ostatnio koleś wysłał mi baldachim zamiast moskitiery.
opierniczyłam go więc na przeprosiny kazał zostawic sobie baldachim,hehe :-)
Daffi no to Twoja Julcia ma niezła czuprynkę.
a powiedz mi od narodzin miała taką bujną??
bo moja po porodzie miała mnóstwo włosków,potem coraz mniej i teraz rosną jej ale strasznie wolno.
kari współczuję.
ale wszystko ok??

kupiłam fotelik,nareszcie,jupii
.dziewczyny co myslicie o chodzikach ??
jestescie za czy przeciw?

zabawki extra

Ostatnia edycja:
reklama
ooo wlasnie co do chodzików..
akurat wczoraj dostalismy taki w prezencie ..z tym ze ja na jego widok od razu mowie ze nie mialam w planach nawet majki do niego wsadzac..i w sumie dalej nie mam...
co by Was bardziej urazilo.. to ze odmowie przyjecia tego chodzika? czy to ze go przyjmne ale osoba od ktorej go dostalismy bedzie wiedziala ze z neigo nie korzystamy?...

ostatnio prubowalam Majke posadzic na nocnik.. boooszzz ale mi sie poplakala...i na tym sie skonczylo .. ;)
z łozka mi juz tez spadla.. ale nawet nie zaplakala..

i dzisiaj wyjatkowo urzadzila mi pobudke o 7 :( ;p

Do góry