fikusek1988
Mama Alanka:)
hej dziewczyny co u Was słychac???? widze ze rozmwiacie o pracy jaq pracuje jako fakturzystka ale teraz jestem na wychowawczym i nie zamierzam szybko do pracy wracac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kora a jak sobie radzisz z obowiązkami domowymi? Bo jednak po pracy nie ma zbyt dużo czasu a Julia jak już mnie zobaczy to nie mogę jej zostawić na chwilę bo jest ryk
To i tak sobie nieźle radziszU mnie to wyglada tak, że zakupy robie jak mogę małą na trochę zostawić z kimś, albo przez internet, pranie i prasowanie jak mała śpi (na noc) ale najgorzej ze sprzątaniem bo dawniej jak zasypiała ok.19 to mialam sporo czasu na sprzątanie a teraz zasypia ok.21 i ja już jestem padnięta:-(W sobotę nie mogę jej zostawić mamie bo przez to że opiekuje się Julią w tygodniu to w weeknd nadrabia, więc ogólnie nieźle się muszę nagimnastykować żeby coś posprzątać. Niestety pomocy ze strony męża nie mam żadnej. Zawiodłam się na nim strasznie, kompletnie nie dorósł do roli ojca i męża choć jest ode mnie starszy o 7 latWielce obrażony chłopiec że nad nim nie chodzę
Fikusek fajnie że się odezwałaś, powiem ci że też bym chętnie nie pracowała, wtedy ostatecznie mogłabym się pogodzić z podziałem ról, że ja wychowuję Julkę i dbam o dom, a mąż zarabia, ale tak jak jest teraz to mnie o depresję przyprawia:-(