Ja zamiast urządzać innym awantury to wszyscy dookoła starają się mnie wyprowadzić z równowagi... W horoskopie mam "tydzień awantur"...
ja mam tydzień ryczenia:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamiast urządzać innym awantury to wszyscy dookoła starają się mnie wyprowadzić z równowagi... W horoskopie mam "tydzień awantur"...
Czesc dziewczynki.
Martwie sie bo jeszcze nie czuje ruchow dzidzi?
Czy to normalne?
Nigdy nikt nie zlecal mi zrobienie tego, o czym tak debatujcie... ani w poprzedniej ciazy , kiedychodzilam prywatnie, ani teraz na NFZ. Raz krew pobrali, mocz co 4 tyg., cisnienia w ogole no i w ogole jest oki.A ja w poprzedniej ciąży to musiałam to w domu wypić lub wodę sobie przywieżć! A nie wiem czy to możliwe ale o ile mnie pamięć nie myli to w ten dzień tylko raz mi mierzyli ten poziom! Ale głowy sobie za to nie dam uciąć:-) Wizytę mam dopiero 17 sierpnia to może czegoś się dowiem:-)
Mea na ten ból to ja już 2 kawy wypiłam i nic!!! Pomogła dopiero coca cola której wypiłam chyba z pół litra! Doszłam do wniosku że jak pomaga to jest zdrowsz niż faszerowanie się tabletkami;-) Dobranoc wszystkim:-)