reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Zajmuja sie nim ,bawia ale finonsowo jednak nie bardzo,sami teraz nie wiele zarabiaja,siostra,na studiach,wiec sama musze raczej Alanka urzymac i siebie ,ale jak mi braknie to pozycza kasy. Nie jest zle,bo w razie czego wiem ze chociaz pozycza kasy do tego przelewu
ja bym nie dała rady, chociaz pewnie jak mus to mus..przynajmniej nie masz kasy na słodkości zawsze da sie znaleść plusa
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja bym nie dała rady, chociaz pewnie jak mus to mus..przynajmniej nie masz kasy na słodkości zawsze da sie znaleść plusa
no to jest plus dalabys rade ja od pocztaku ciazy praktycznie sama wiec mialam duzo czasu zeby sie nastwaiz ze finansowo bedzie ciezko. do maciezynskiego byl luzik a wychowawyczy troche gorzej ale tez nie jest tragicznie,jeste wiele osob ktore maja gorzej,ja nie musze rachunkow placic i mam dach nad glowa bo mieszkam z rodzicami,takze nioe jest zle.Po prostu musze sie ograniczac
fikusek1988
dziewczynki a ja wam Mowie Dobranoc!
padam przed kompem! slodkich snow! do jutra
rowniez mowie wszytskim dobranoc bo tez padam do jutra
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
ja też lecę!! kurcze 00.26!!aa co mnie podkusiło, żeby tu tyle siedzieć!!ale nie powiem było miło
buzka dobranoc!
buzka dobranoc!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurcze mea to się porobiło. Biedna Agatka, dużo zdrówka dla niej. Ja Ci nawet nie odpisałam o tym Osiecku, ale wtedy u nas było niezłe zamieszanie z chrzcinami Chętnie bym przybyła, ale wspomniane już chrzciny mocno nadszarpnęły nasz domowy budżet
z lublina to na sama sobote mozesz dojechac !! pokombinuj i przyjedz !!!
Laski kolorowych snów!!! Spadam lulu bo jutro nie wstane do pracy!!!
O tak Mea, jutro juz błogosławiony piatek;-)
taa .wsteczne odliczanie zaczynamy !! za 8h bede miala weekend!!
luuuzna
Mama Alanka
Osz w mordę
Hahaha ale się wkopałaś
Meeeeczeee :-) kocham meeeeczeee
Magda - luuuz to podstawa :-)
Oj laski szajba odbiła pozytywnie :-) cieszę się, że w końcu miło można poczytać główny i jest CO poczytać
Mea ja 10 nie dam rady :-( T ma urodziny :-( Nosz kurde ale datę ustaliłyście eh...no cóż zdjęcia pooglądam chociaż...
Mea zdrowia dla Agatki
Fikusek współczuję sytuacji pieniężnej ;/
A zaprawszam, juz nie raz pisałam;-)
Dodam, ze mieszkam niecałe 100 m od jeziorka;-)
Hahaha ale się wkopałaś
Daffii ja osatnio poza meczami to nic nie ogladam w sumie moj tata oglada mecze i mnie w cianal a teraz 2 dni przerwy jest
Meeeeczeee :-) kocham meeeeczeee
nadrobiłam
tak skwituję zaistniała sytuację dobrze, że teraz do tego luźźźźźźno podchodzimy
ja ide nakarmić rybki i cos zjeść, więc daffi poczekaj z tym 2gim kontem, bo ja tez chwilkę będę
Magda - luuuz to podstawa :-)
Oj laski szajba odbiła pozytywnie :-) cieszę się, że w końcu miło można poczytać główny i jest CO poczytać
Mea ja 10 nie dam rady :-( T ma urodziny :-( Nosz kurde ale datę ustaliłyście eh...no cóż zdjęcia pooglądam chociaż...
Mea zdrowia dla Agatki
Fikusek współczuję sytuacji pieniężnej ;/
reklama
fikusek1988
luuuzna dzikeuje licze ze moze w tym mies dostane jeszcze z zusu kase za te 2 tyg przedluzonego urlopu macierzynskiego