reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

nadrobiłam:)
:-D tak skwituję zaistniała sytuację:) dobrze, że teraz do tego luźźźźźźno podchodzimy:D
ja ide nakarmić rybki i cos zjeść, więc daffi poczekaj z tym 2gim kontem, bo ja tez chwilkę będę:D

reklama
nadrobiłam:)
:-D tak skwituję zaistniała sytuację:) dobrze, że teraz do tego luźźźźźźno podchodzimy:D
ja ide nakarmić rybki i cos zjeść, więc daffi poczekaj z tym 2gim kontem, bo ja tez chwilkę będę:D

wskocz na zamkniety zobacz co druknelam jeszcze!
normlanie stresuje sie niepotrzebnie teraz!

Ale mi w pokoju ladnie pachnie,kupilam dzi mleczko do ciala dla dzieci z johnson's baby to na dobranoc,tak ladnie pachnie ze szok:D posmarowlam malego po kapaniu i teraz od razu go czuc jak sie wejdzie do pokoju:D

my mamy do mycia ciałka ten zel na dobranoc:) ale dzis kupiłam nowy z hippa tez fajno pachnie

no mi tez sie takie cos podoba :) ale w tym mies sobie odpusze bo do 23 zostalo mi 100 zl!!! ale na cale szczescie mam zapas pieluch i mleka wiec powinnam dac rade:)

kurcze mam nadzieję, że jakos ci sie karta odwróci i będziesz mieć więcej kasy na życie..podziwiam!

my mamy do mycia ciałka ten zel na dobranoc:) ale dzis kupiłam nowy z hippa tez fajno pachnie

kurcze mam nadzieję, że jakos ci sie karta odwróci i będziesz mieć więcej kasy na życie..podziwiam!

juz sie zaczynam przyzwyczajac ze bide klepie,zaraz po przelewie robie zapas mleka,kaszek i pieluch jak nie ma zeby na to nie braklo...

reklama
no tak, tego zabraknąć nie może, ale pewnie rodzice tobie, wam pomagaja co?
Zajmuja sie nim ,bawia:) ale finonsowo jednak nie bardzo,sami teraz nie wiele zarabiaja,siostra,na studiach,wiec sama musze raczej Alanka urzymac i siebie ,ale jak mi braknie to pozycza kasy. Nie jest zle,bo w razie czego wiem ze chociaz pozycza kasy do tego przelewu:)

Do góry