reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
daffi nie martw się jakby co to przyjdziesz do mnie na jakąś terapię. Przecież ja pani psycholog jestem, choć nie psychoterapeuta. :-)

ahha dobra widze ze w dobrych rekach jestem!
fikusek pisz i ratuj mnie bo zwariuje!
nie no powaznie to Julak spi i maz tez.... pewnie sie bedzie gniewal!
w ogole to nie mam TV.. zrezygnowlaismy z kablowki i dzis ja wylaczyli a malz wrocil o 19 z pracy zakupy zrobilismy i du*a!

musi jutro po pracy isc do sasiada na balkon antene zamontowac bo my enke mamy! ale jak tu do jutra wytrzymac! masakra! dobrze ze tvp1 i tvp2 mam:)

Ale mi w pokoju ladnie pachnie,kupilam dzi mleczko do ciala dla dzieci z johnson's baby to na dobranoc,tak ladnie pachnie ze szok:D posmarowlam malego po kapaniu i teraz od razu go czuc jak sie wejdzie do pokoju:D

Daffii ja osatnio poza meczami to nic nie ogladam w sumie:D moj tata oglada mecze i mnie w cianal:D a teraz 2 dni przerwy jest:)

kupilam julce dzis puzzle painkowe takie duze w tesco! jutro zrobie fotke:) 29zl chyba nie duzo za 10 elemntow plus takie 2 polokragle
bo to sa typowo do gry w klasy:)

reklama
Do góry