reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

film dostaniesz na plycie a na pendriva wrzuca zdjecia 3d :) poprzednio dal mi tylko zdjecia te z usg na papierze :) a teraz maja byc te 3d w wersji cyfrowej

Kurde ale wydrukować by też coś mógł:-)
Jezu ale mnie to oko boli:-:)-:)-( 2 apapy nie pomogły, 2 h drzemki też nie! Niech już to ciśnienie podskoczy:wściekła/y:

reklama
Coś ciszej się ostatnio zrobiło? Mniej piszecie, krócej się nadrabia... ;-)
U nas skwar straszny, prawie nie ma wiatru i pełne słońce. Jak pomyślę, że zaraz muszę jechać na zakupy to aż mi słabo :-( No, ale lodówka się sama nie napełni ;-)

Piszecie o tym teście na glukozę. Można iść bez skierowania? Tak po prostu wejść do labu i poprosić o test? Chętnie bym sobie zrobiła w sierpniu jak przyjadę, bo tutaj to raczej nic takiego nie robią. A nadal brak mi gina na szybko więc i skierowania nie mam :-( Mam nadzieję, że pediatra może to odczytać i zinterpretować wyniki ;-)

No i uciekam na zakupy ;-)

Coś ciszej się ostatnio zrobiło? Mniej piszecie, krócej się nadrabia... ;-)
U nas skwar straszny, prawie nie ma wiatru i pełne słońce. Jak pomyślę, że zaraz muszę jechać na zakupy to aż mi słabo :-( No, ale lodówka się sama nie napełni ;-)

Piszecie o tym teście na glukozę. Można iść bez skierowania? Tak po prostu wejść do labu i poprosić o test? Chętnie bym sobie zrobiła w sierpniu jak przyjadę, bo tutaj to raczej nic takiego nie robią. A nadal brak mi gina na szybko więc i skierowania nie mam :-( Mam nadzieję, że pediatra może to odczytać i zinterpretować wyniki ;-)

No i uciekam na zakupy ;-)

akozka w kazdym labo mozna bez skierowania zrobic wszystkie badania tylko tzreba za nie zaplacic ... kopciuszka pisala ze to jakas smieszna kwota jest :) 5 zl czy jakos tak ... ja robie wszystkie badania bez skierowania :)

reklama
Do góry