karolak bardzo ładnie wyglądasz, a brzuś duży, bo i zawartość niestandardowa
Dziekuje ale wydaje mi sie ze nikt nie ma tak duzego jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
karolak bardzo ładnie wyglądasz, a brzuś duży, bo i zawartość niestandardowa
Dziekuje ale wydaje mi sie ze nikt nie ma tak duzego jak ja
kopciuszku najtrudniej jest jak zawodzą nas osoby, którym ufamy. Pomimo że ta dziewczyna też jest po przejściach, to nic nie usprawiedliwia jej słów. Postaraj się tym nie przejmować, zawsze możesz napisać tej osobie, że sprawiła Ci dużą przykrość i nie spodziewałaś się tego po niej. Albo po prostu zostaw to bez komentarza, bo może i szkoda Twoich słów.
a moj maz mi dzis zalal tekstem, ze wygladam jak OBELIKS (ten z asteriksa i obeliksa)
A moj brat wczoraj wrocil z zoo i tak patrzy na mnie i mowi do swojej corki a widzisz Majus a myslalem ze wyszlismy z zoo a tu wieloryb siedzi i patrzy na mnie
Kurde dziewczyny ale mnie rozbolal zaladek.MAcie jakies sposoby na zliktwidowanie bolu