noooo GARTULACJE ! czy jest jjeszcze jakiś bezzębnik czy bęzebnica opocz nas ? ;-)
kochana sa sa.. wejdz na liste jeszcze ponad 60 maluszkow zabkow nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noooo GARTULACJE ! czy jest jjeszcze jakiś bezzębnik czy bęzebnica opocz nas ? ;-)
luuuzna nie ma sprawyzapraszam na bro! wpadniesz??? Juz sie mrozi mniam!!!!!!!
Ale się oststnio rozpisujecie, nie nadążam
A więc my też jeszcze bez ząbków i chyba się nie zapowiada bo mała pogodna jest tylko czasem w nocy się przebudza ale bez płaczu:-)Gratuluje nowych ząbków dzieciaczki!!!
Ale się wkurzyłamJuż kiedyś pisałam, że planowałam iść na troche na wychowawczy ale mnie szef wezwał bo chciał mnie przenieść na inne stanowisko ale pod warunkiem że wrócę po macierzyńskim. Nie byłam zbyt chętna ale nie bardzo mi dał wybóra teraz jak wrócilam to mi każą iść się dokształcić bo nie mam odpowiedniego wykształceniachyba pogieło kogoś, wystarczy mi 5 lat studiow które zrobiłam. Więc powiedziałam,że nie moge i jeśli już to wolę wrocić na dawne stanowisko i tak się stało. Tylko po cholerę wracałama dziewczyna która mnie zastępowała już nie pracuje więc mnie uziemili
ok, poczytałam i ide sprzątać;-)
a moj ostatnio chwycil kom dziadka i tak swignal na podloge ze ta w kawalkach!!!
moj zaliczyl juz podobny wypadek pod opieka dziadka ale spadl na boczek i nic sie nie stalo na cale szczescie.wiecie co dzis mnie od rana samiutkiego spotkalo! masakra! maly lezal z tata na tapczanie a ja mialam mu posmarowac nozki (bo takie krosteczki powychodzily brzydkie) i Łukasz mi go podal od str zew...maly lezal grzecznie a ja siegnelam po kremik i w tej sekundzie maly zrobil obrot i glowka w dol! w ostatniej chwili maz go zlapal a ja nawet sie nie zorientowalam co sie dzieje! nawet nie chce myslec co mogl sobie zrobic maly sie wystraszyl a ja jeszcze bardziej,normalnie poplakalam sie i przytulalam malego mocno do siebie.
hehe z firtankami przechodze to samoheh, Daniel jak słyszy babcię w słuchawce to kręci głową na wszystkie strony, rozgląda się - szuka. a jak już w końcu załapie, że babci nie ma, to w ryk!
chwyta zabawki bez problemu a najbardziej to lubi firanki, dzisiaj tak pociągnął, że zleciała do połowy, 10 żabek. cud że karnisz nie spadł
hehe z firtankami przechodze to samo
wiecie co w glowie mi wiruje heheh wiec wybaczcie za bledu lub cos hihihi