frankowa_mama
Fanka BB :)
"U" mi sie zacina...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe dobre!uwierz ze tak!
podejzrewam ze jednym ciosem zabije! hahahha
zreszt azawsze mialam sile jesli chodzi o to ale etraz moje łapy na bank odstarszaja zlosliwcow
my jemy od ok. 2 tygodni tez na pollezaco, ale sie wychyla do przoduAsia- Daffi- gratuluję zębolków :-).
Mam pytanie- czy któryś dzieciaczek już je w wysokim krześle??????
ale fifol slodki chlopak!dziekujemy
My jemy w krzeselku!!! Juz od dobrego miesiaca !
Jaka ulga dla mojego kregoslupa ahhaha !
Zobacz załącznik 259498Zobacz załącznik 259499
MYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!noooo GARTULACJE ! czy jest jjeszcze jakiś bezzębnik czy bęzebnica opocz nas ? ;-)
a co! raz na jakis czas trzeba!kurcze a ja juz po 2 piwkach haha a co se bede zalowac! maly juz spi wiec juz swiety spokoj mam wysle zaraz Łukasz apo jeszcze jednojuz dawno sobie nie strzelialm takiej lufencji hihihih
hihihihi sie usmialamkrde moze i ja powinnam sobie strzelic z % i dac cyca memu dzieciu....moze w koncu by mi porzadnie sie przespal
kuźwa i u nas się zaczynają pobudki nocne, jak przesypiał całe nocki tak od dwóch się budzi ok. 2 nad ranem i jeść woła (a o 19:30 zjada 210 ml z kaszką ), i buszuje do 4. a później pobudka o 6-7 i tyle ze spania. może nie jest najgorzej ale już się przyzwyczaiłam do wysypiania się i chodzę jak zombie
Wiesz rozm. 86 niby przeznaczony jest dla dzieci ok roczku;-)
luuuzna moj maz wczoraj pojechal do sklepu, w ktorym kupowalismy wozek. Reklamacji nie uwzglednili, powiedzieli, ze dzis przyjezdza do nich ktos z tako to skonsultuja. Na szczescie bez problemu maz dokupil 2 tylne kolka. 20 zl za sztuke....wiec moze tez idzcie tam gdzie kupiliscie wozek, albo obojedne do jakiego sklepu, byle z wozkami tako, bedzie taniej, jak za jedno Wam 45 zl policzyli. DOdam jeszcze, ze babka chciala 25 zl za sztuke, ale maz sie wytargowal
Thx darlingu moj kochany!
No ja tez kocham wlosy Robercika _ MOJ ULUBIENIEC JAK NIC!!!!!
OGLASZAM WSzeM I WOBEC!!!!!
Mamy KŁA !!!!! LEWA DOLNA JEDYNKA OD RANA NA WYLOCIE SIĘ SUSZY !!
WYSTUKALAM Z RANCA LYZECZKA !!! A żeby sie upewnic wepchalam palucha i mi go skasowal !!! WIEC mamy pieknego bialego i bardzooooo ostrego zebola!!! WKONCU!
Tak wiec poznalam powod 2 tygodniowego wstawania w nocy i placzu przez sen!!!!!
BRODY DO GRYZIENIA TO JA JUZ MU NIE DAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Myslalam ze to dulzej potrwa ,bo tak naprawde dopiero wczoraj zdalam sobie sprawe ze idzie mu ta jedynka i jeszcze pisalam ze pewnie potrwa przebijanie kilka dni a tu prosze dzisiaj SURPRISE
No jestem dumna
A teraz my z dobrą nowiną!
Juz wiemy co sie dzialo z misunia ze nie chciala spac!
mam nadzieje ze to to!
wlasnie jadla sobie obiadek i cos mi stuknelo! zajrzalam do buziaka po jedzeniu by przemyc dziaselka i mamy zebolka!
co prawda caly nie jest na wierzchu!
wystaje tylko jeden maly czubeczek... jest bialy i przez dziaselko przekul sie taki szpikulec ala koncowka od igly haha postukalam po nim lyzeczka i tak ladnie slychac! normlanie jestem taka szczesliwa ze sie poplakalam!
prawa dolna jedyneczka wychodzi nam.. powiedzcie mi dziewczyny jak u was juz kawalek sie przebil to ile czasu wychodzil tak by widoczny byl caly ząbek?
no i do listy mam dopisac jak juz caly wyjdzie czy ten czubeczek juz sie zalicza?
Asia- Daffi- gratuluję zębolków :-).
Mam pytanie- czy któryś dzieciaczek już je w wysokim krześle??????
kurcze a ja juz po 2 piwkach haha a co se bede zalowac! maly juz spi wiec juz swiety spokoj mam wysle zaraz Łukasz apo jeszcze jednojuz dawno sobie nie strzelialm takiej lufencji hihihih
OGLASZAM WSzeM I WOBEC!!!!!
Mamy KŁA !!!!! LEWA DOLNA JEDYNKA OD RANA NA WYLOCIE SIĘ SUSZY !!
WYSTUKALAM Z RANCA LYZECZKA !!! A żeby sie upewnic wepchalam palucha i mi go skasowal !!! WIEC mamy pieknego bialego i bardzooooo ostrego zebola!!! WKONCU!
Tak wiec poznalam powod 2 tygodniowego wstawania w nocy i placzu przez sen!!!!!
BRODY DO GRYZIENIA TO JA JUZ MU NIE DAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Myslalam ze to dulzej potrwa ,bo tak naprawde dopiero wczoraj zdalam sobie sprawe ze idzie mu ta jedynka i jeszcze pisalam ze pewnie potrwa przebijanie kilka dni a tu prosze dzisiaj SURPRISE
No jestem dumna
no to nie ciekawie,mi szef nie robil problemow z wyhowawczym,napisalam podanie na 3 lata i wyrazil zgodeAle się oststnio rozpisujecie, nie nadążam
A więc my też jeszcze bez ząbków i chyba się nie zapowiada bo mała pogodna jest tylko czasem w nocy się przebudza ale bez płaczu:-)Gratuluje nowych ząbków dzieciaczki!!!
Ale się wkurzyłamJuż kiedyś pisałam, że planowałam iść na troche na wychowawczy ale mnie szef wezwał bo chciał mnie przenieść na inne stanowisko ale pod warunkiem że wrócę po macierzyńskim. Nie byłam zbyt chętna ale nie bardzo mi dał wybóra teraz jak wrócilam to mi każą iść się dokształcić bo nie mam odpowiedniego wykształceniachyba pogieło kogoś, wystarczy mi 5 lat studiow które zrobiłam. Więc powiedziałam,że nie moge i jeśli już to wolę wrocić na dawne stanowisko i tak się stało. Tylko po cholerę wracałama dziewczyna która mnie zastępowała już nie pracuje więc mnie uziemili
ok, poczytałam i ide sprzątać;-)
dobre dobre.Ja żeby moja przespała mi całą noc musiałabym chyba z pól litra sama wydoic,heehe.krde moze i ja powinnam sobie strzelic z % i dac cyca memu dzieciu....moze w koncu by mi porzadnie sie przespal