reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

No ale ie o to chcialam zapytac - powiedzcie mi czy wasze pociechy juz ładnie trzymają np zabaweczkę??ładnie łapią??
bo moja tak jakby chce,ale nie zawsze jej wychodzi.
widzę że lewa rączka sprawniejsza
no moj ladnie lapie,jak go nosze na rekach to wszystko pzrechwyci w zasiegu reki i to tak szybko ze nie wiem sama kiedy:D
A mozesz mi napisac jak dziaselka malej wygladaja? bo moj ma cos takiego jasnego na nich na dole tak gdzie jedynka ma isc ale jeszcze pod skorka,i nie wiem czy to bedzie zab czy moze sie zadrapal czy cos.

reklama
Fenix Martynia juz z 3 miechy bardzo ładnie trzyma zabawki;) Mimo to pamiętaj, że każde dziecko ma swoje tempo rozwoju.
chyba źle się wyraziłam...zabaweczkę w łapce ładnie trzyma tylko chodzi mi np jak postawię coś na stole to nie zawsze jej wychodzi ładne złapanie tego.lewą reka daje radę,ale z prawą już jest gorzej.
smoczek też już wyciaga i wklada do buźki ...czasem to nie wiem co ona wyczynia z tym smokiem.

chyba źle się wyraziłam...zabaweczkę w łapce ładnie trzyma tylko chodzi mi np jak postawię coś na stole to nie zawsze jej wychodzi ładne złapanie tego.lewą reka daje radę,ale z prawą już jest gorzej.
smoczek też już wyciaga i wklada do buźki ...czasem to nie wiem co ona wyczynia z tym smokiem.

ze stolu sie chyba ciezko lapie takim maluchom bo maja male raczki....chociaz moj jak pilota zobaczy czy komore to nie ma problemow:D

no moj ladnie lapie,jak go nosze na rekach to wszystko pzrechwyci w zasiegu reki i to tak szybko ze nie wiem sama kiedy:D
A mozesz mi napisac jak dziaselka malej wygladaja? bo moj ma cos takiego jasnego na nich na dole tak gdzie jedynka ma isc ale jeszcze pod skorka,i nie wiem czy to bedzie zab czy moze sie zadrapal czy cos.
to bedzie zębolek jak nic.
moja mmiała takie dziąsełka przed wyjściem dolnych i tak teraz wygląda górne dziąsełko...znowu będą wychodzic dwa na raz.
jakby nie było białego punkcika to zawsze mogłabyś sprawdzic czy dziąsełko nie jest twarde.jakby było to czas na zębolka ;-)
ja swojej juz dziąsełka nie macam bo mnie ostatnio tak udziabała,że masakra.

Ja się zastrzelę.
Jak nie zaglądam dłużej niż kilka godzin to nawał stron,że masakra normalnie.
Mój brzdąc juz spi,ale coś czuję,że mi zrobi w nocy niespodziankę,bo te ząbki nie dają jej spokojnie spac.
ciągle sie budzi i marudzi ,szkoda mi jej ,mogłyby już wylezc.
Ja uciekam bo padam na pysk.

Wszystkim solenizantom zycze wszystkiego co najlepsze a chorowitkom zdrówka.
Brawa dla Julii i Fifiego! :tak:
Ja to tez bym wolała troche z tymi zębolami poczekac...ale widze,że Kini sie ze wszystkim spieszy.
Nie mam pojecia jak to dzisiaj zrobila,ale siadła na chwilę.
w szoku byłam.
No ale ie o to chcialam zapytac - powiedzcie mi czy wasze pociechy juz ładnie trzymają np zabaweczkę??ładnie łapią??
bo moja tak jakby chce,ale nie zawsze jej wychodzi.
widzę że lewa rączka sprawniejsza od prawej.

dobre dobre.Ja żeby moja przespała mi całą noc musiałabym chyba z pól litra sama wydoic,heehe.

Franek ladnie lapie wszystko i przeklada sobie z raczki do raczki i tez lapie wszysciutko co jest w zasiegu reki. Na przewijaku to juz nic nie moge miec, bo wszystko laduje na ziemi. Za to sam nie siedzi, a do raczkowania mu jeszcze daleko, bo jak na razie tylko dupke podnosi do gory

to bedzie zębolek jak nic.
moja mmiała takie dziąsełka przed wyjściem dolnych i tak teraz wygląda górne dziąsełko...znowu będą wychodzic dwa na raz.
jakby nie było białego punkcika to zawsze mogłabyś sprawdzic czy dziąsełko nie jest twarde.jakby było to czas na zębolka ;-)
ja swojej juz dziąsełka nie macam bo mnie ostatnio tak udziabała,że masakra.

dzieki:) no zobaczymy co najlizesze dni pokaza:D mam nadzieje ze bedzie juz ten zab niebawem:)

reklama
co do pilotów i komórek to nic mówic nie będę :-)
moja mala telefonistka.najlepiej reaguje na swój własny głos w komórce :-D nagrałam jak gruchała i "rozmawiala"ze swoim pluszakiem :-D

moj tez tak mial:D:D ze puszczalam mu to sam gadal:D ale terqaz jak babcia dzwoni i ja slyszy w tel to sie smieje na calego:D

Do góry